28 Ağustos 2015 Cuma

İp Kamera Fiyatları



Sentient Pro 1080p IP Day & Night Açık Bullet Kamera • 30m kadar güçlü gece görüş tam yüksek tanımlı 1080p Monitör görüntüleri • IP CCTV ip kamera sistemi teknolojisinin kullanım kolaylığı için tasarlanmış ve basit sistemler olan ev ve iş güvenliği için idealdir • görüş açısı Geniş 72.5 derece • • IP66 su geçirmez iç mekan kullanımı için dekor veya Dışarıda kullanım PoE bağlantısı • Tek bir kablo üzerinde güç ve kayıt hem taşımanızı sağlar cihazların geniş bir yelpazede • View görüntüleri - akıllı telefonlar, iPhone'lar, Android cihazlar ve tabletler Özellik •

ONVIF Profili S destekler ve En son güvenlik ağ teknolojisi ile entegrasyon ağ IP kameralar Hissedebilir Pro serisi izlemek ve saniyede 25 kare kristal berraklığında 1080p HD görüntüler rekor görüntüleri sağlar. Dahili IR aydınlatma ile kamera 30m ip kamera fiyatları kadar bir mesafeden tam karanlıkta çalışabilir. Bu gece ve gündüz hem en ince ayrıntısına kaydedilen görüntü üzerinde kilit alanlarda ortaya çıkarmak için izin verir.

Kameranın geniş görüş açılı yüksek çözünürlüklü geniş alanları kapsayacak şekilde yeteneği sunar 72.5 derecelik bir dizi sağlar. Network kamera kamera aydınlatma koşullarında çeşitli çalışmasını sağlar gelişmiş görüntüleme teknolojisi ile dizayn edilmiştir. Bu, her iki BLC (arka ışık telafisi) ve arka aydınlatma nedeniyle yüksek kontrastlı etkisini azaltmak için çalışır HLC (yüksek ışık maskesi) içerir. Bu kamera, farlar. Üzerinde bile plaka yakalamak için idealdir.

Bu kamera ve görünüm görüntülerini nasıl ayarlarım? Network kamera kullanımı ve basit kurulum kolaylığı için tasarlanmıştır. Sen Hissedebilir Pro aralığında NVR'ler (network video kaydediciler) (A22RQ, A23RQ) birine bir Ethernet kablosu bağlamak için ihtiyacınız olan tek olacak. PoE (Power over Ethernet) bağlantısı kurmak daha az güçlük gerektiren güç ve videoyu hem taşımanızı sağlar. İsteğe bağlı olarak, standart bir 12V DC güç kaynağı. Yerlerde geniş bir yelpazede kamerayı yüklemek için teklif esnekliği kullanılabilir bir smartphone bir monitörden şey aracılığıyla kameraları görüntülemek için izin verecek bir NVR'ye bağlanma.

Ağ kamerasının ikili kodlama özelliği. Eşzamanlı görüntüleri birden fazla akarsu sağlayan iç ve dış mekan kullanımı için uygun bu kamera var mı? Kameranın durumda sağlam ve dayanıklı ve değişik hava şartlarına dayanacak şekilde tasarlanmış. Onun IP66 oylaması toz, rüzgar, don ve yağmurdan koruyan, hem kapalı hem açık kurulumları için mükemmel yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder