31 Temmuz 2015 Cuma

IP kamera sistemleri, 2 yönlü ses

İp kamera sistemi ışık gözetim için CMOS sensörleri ile geliştirilen JVC LoLux HD aralığı, bu HD 1080p, IP network kamera, onların Kolay Gündüz / Gece fonksiyonu ile yüksek çözünürlüklü HD video birleştirir ve para için mükemmel değer sunuyor. VN-T16U siyah ve beyaz 0,3 lüks ve aşağı 0,2 lux renk video görüntüleri yakalayarak, güvenlik giriş seviyesi network kameradır. Katma hassasiyet için Kolay Gündüz / Gece intech güvenlik kamera sistemleri, özelliği aydınlatma düzeyleri düşüktür intech güvenlik görüntüleri güçlendirir. Ayrıca, arka ışık telafisi ön detayını koruyarak ederken, güçlü arka ışık koşullarına sahip görüntülerde geliştirir.

JVC kamera ONVIF bağlantı spesifikasyonu ile uyumlu olmak, kayıt geniş bir ekipman yelpazesi ile entegre edilebilir. Şebeke arızası durumunda, güvenlik kamera sistemleri ürünü da ekledi fazlalık için SDHC hafıza kartları üzerine video kaydedebilirsiniz. Eş zamanlı kayıt ve izleme için kullanılabilir çoklu akış ile, kayıt için video kalitesini belirlerken intech güvenlik sistemleri desteği esneklik sağlar. IP kamera bünyesinde beklenmedik ses kullanıcıların yanı sıra interaktif bir iletişim aracı sunan uyarmak için 2 yönlü ses uyarılar vardır. Lütfen dikkat: Bu kamera sistemleri bir güç kaynağı ile gelmiyor. Ethernet orta mesafesinde üzerinde Güç gerektiren halinde, yukarıdaki seçeneklerden birini seçiniz. Bir konut ve duvar montajı ile VN-T16U açık paket de mevcuttur.

Full HD 1080p çözünürlük ve kare hızı yüz özellik veya plaka yakalamak için ideal bir net, keskin video sağlayacak Yakalama renkli video çok düşük ışıkta saldırgan kimlik şansı artan (0,3 lux kadar) Katma hassasiyet intech kameraları için kolay gündüz / gece modu 0.2 lux kamera sistemi paketi aşağı olayları yakalar kamera sistemleri Kolay WDR kullanan ışık dengelemesi özelliği On-board kayıt güvenliğini saklamak SD hafıza kartına beslemeleri, ağ kesinti durumunda bir yedekleme sağlar Etkileşimli 2-yönlü ses kamera izleyiciler ve kameranın konumu arasında bir iletişim bağlantı sağlar ONVIF standardı ile intech güvenlik uyumlu, kamera gözetleme ekipmanları büyük bir aralığı ile entegre edilebilir.
www.intechguvenlik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder