24 Temmuz 2015 Cuma

Tiny Ringo robotik

Olsa edebilirsiniz sayısız kalkanları ekleyerek çılgın elektronik projelerin her türlü üzerinde çocuklarla çalışmak, break-out panoları ve ekleri geliştirme platformları mevcut veya Lego Technic yapı taşları ile vahşi gidiyor, bu tür çözümler Kevin King ve yeterince sevimli değildi Onun çocukları Halley ve Parker. Onların dijital hayvan, ufacık Arduino tabanlı robotik ve programlama öğrenme aracı önümüzdeki aylarda destekçileri doğru kaynıyor olabilir başarılı bir crowdfunding çaba Ringo ve teşekkür denir.

Kral ve şirket avuç içi büyüklüğündeki pakete iyilik bir çok şey sıkışmış var. Ringo bot, 3 eksenli ivmeölçer ve yerleşik bir 3 eksenli jiroskop bulunuyor, altı RGB sürüleri oluşturmak için ışıkları, entegre bir piezo ses elemanı ve bot-to-bot kablosuz Telsizini LED. Robot masa üstü gibi düz bir yüzeye hareket, böylece kendi etrafında 360 derece ortam ışığını tespit etmek için üç sensör spor, IR yüzeyine temas vericileri, 38 kHz TV uzaktan alıcı ve değişken hız çağrı cihazı motorlar LED. Bir ışık sensörü ve kızılötesi ışık kaynağı Ringo böcek sensör antenlerin hem altında gizlenmiş olan ve başka bir sensör çılgın bilim adamları karmaşık labirentine veya etrafında robotu aşağı göndermek böylece kenarları algılamak veya satırları takip etmesine, arka ucunda var astarlı parçayı hiç bitmeyen. Tek hücreli Lityum pil gücünü alır ve onun kalbinde 8 MHz hızında çalışan Arduino UNO, aynı mikroişlemci.

Ringo platformu önceden yüklenmiş olarak gelir küçük ten ayrıntılarla başlamak için 10 farklı davranışlarla. Sistem maceralarını programlama robot için Arduino IDE kullanan ve gençlerin hesaplamak için bazı ağır matematik yoluyla ivmeölçer ve jiroskop kodlama veya çalışma gibi engellerin üzerinde tırmanma konusunda endişelenmenize gerek yok ki geliştiriciler zaten bazı özel kütüphaneler ve işlevleri yarattık hareketleri. Ringo bot için kod yazmak için nasıl videolar ve öğreticiler boru da vardır. Tüm Ringo programcılar aynı donanım kullanarak edileceği gibi, genç roboticists tarafından kodlanan herhangi zeki, yaratıcı ve eğlenceli davranışlar başkalarıyla paylaşılabilir, ve kullanıcı kreasyonlar kolay indirmek için ya da bazı ön özel yükleme verdiği için çevrimiçi özellikli olacak.

Kickstarter crowdfunding kampanyasının destekçileri dışarı ilk Ringo rulo üretimini jumpstart için kullanılan gibi, tüm dosyalar, şemalar ve proje ile ilgili kaynak malzemeleri açık kaynak topluluğuna çıkacak. Yazı olarak, kampanyanın sadece çalıştırmak için birkaç kısa saat var, ama finansman zaten güvence altına alınmıştır. Hızlı iseniz, hala tüm ilk Ringo önümüzdeki Mayıs nakliye başlayacak planı gitmeli, bir tek tam monte robot için US $ 89 rehin edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder