8 Temmuz 2015 Çarşamba

BÜYÜK göz alıcı İki Dünya Ticaret Merkezi tasarımını ortaya

Danimarka'nın Bjarke Ingels Grubu (BIG) ön planlarını duyurdu ve bazı Manhattan'ın İki Dünya Ticaret Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi için planlanan dördüncü ve son gökdelenin için işler. Eğer BIG adlı safkan bir firmadan beklediğiniz gibi, gerçek bir göz alıcı, ve tam bir kez de hemen bölgede en çarpıcı bina ispat edebilir.

Bir süre söyleniyor olsa Foster + Partners başlangıçta proje için nod verildi olarak, BIG atanması, yükseltilmiş kaş ile bir araya geldi. Firma, hatta kadarıyla temellerini olarak gitmişti, ama Kablolu raporlar , babasından 21. Century Fox dizginleri çekmek için ayarlanmış James Murdoch, sözde tasarım gibi değildi. 21. Century Fox ve News Corp merkez olarak gökdelenin tüm alt yarısı kira gibi, Murdoch'ın görüş (ticari kiracı birimleri kira, hangi diğer yarısı gayrimenkul firması Silverstein Properties tarafından idare edilecek) gün taşınan görünüyor .

BIG kule mevcut Foster + Partners vakıfların faydalanmak ve üst üste yığılmış yedi ayrı hacimleri yer alacak. Yönüne doğru dikkatsizce birbirlerine tepesinde, hacimler "yalın" yerleştirilmiş çocuk oyuncak bloklar hatırlatan One World Trade Center . St. Paul Şapel mevcut görüşlerini bozulmaz şekilde bina da hizalanmış.

80-plus katlı bina 408 metre (1.340 ft) toplam yüksekliğe yükselir ve kullanışlı floorspace 260.000 metrekarelik (2.798.616 sq ft) içerecektir. Onun roman istifleme hacimleri Manhattan yeşillik ve seçim görüşlerini övünecek açık teras alanı 3.530 metrekarelik (38,000 sq ft) yaratacaktır. Binanın iç arası ofis paylaşımı teşvik etmek ve bu tür basketbol sahaları ve bir pistin olarak televizyon stüdyoları, gayri resmi toplantısı alanları, restoranlar ve eğlence alanları dahil büyük açık alanlarda işbirliği üzerinde bir odak yer alacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder