8 Temmuz 2015 Çarşamba

Oculus Rift lansman etkinliğinde Yerde

Oculus VR sadece kendi sarılmış ilk tüketici ürün lansmanı birkaç saat önce ve biz eğlenmek için vardı. Şimdi toz yerleşme olduğunu, biz birkaç başlangıç ​​düşünceleri vardır.

Düz at ağzına bir derin dalış için, bizim kadar vurabilir üst Oculus execs ile genişletilmiş görüşme transkript . Şu anda olsa da, biz geri adım ve bugün öğrendiklerini de daha uzun bir görünüm almaya gidiyoruz.

Iribe ve Mitchell kendimden soruları ve diğer gazetecilere yanıtlayan bir saat dinleme konusunda geçirdikten sonra kamp ateşi etrafında toplanan, duydum soru sordum en "Eğer VR için planladınız ne oyun dışı kullanımları?" Oldu Ve cevap aynı her zaman vardı: şimdi bu oyun hakkında. Bu başlıyor orasıdır.

Tabii ki, kapalı kapılar ardında, şirketin büyük olasılıkla soruşturma ve araştırma milyon ve bir buçuk olmayan oyun VR için kullandığı, ama aynı zamanda oyun dünyası bugüne kadar en hazır ve bugün VR kabul etmeye istekli tarafından olduğunu bilir. İşte VR adlı bu "bölümünde."

Yarın sanal gerçeklik sinemalarda bir demet açın ve herkes ama VR meraklılarının göstermek için bekleyemezsiniz. Sen 2015 NBA finallerine bir VR stream çalıştırın ve dünyanın yarısı LeBron ve Steph izlemek için gözlük üzerindeki televizyonlar ve kayış kapatmak için bekleyemezsiniz. Onlar sadece hazır değil.

Bu içine sigara oyuncular alınıyor - hayal ve olmayan oyun VR deneyimleri farklı türde oluşturmak için alıyorum içerik yaratıcıları saymıyorum - zaman alacak. Siz Oculus Bu düşünmeye değil düşünmek aptalca olurdu, ama uzun vadede bu. Şu anda bu oyun, oyun, oyun bu.

Xbox One oyun ve belki de en önemlisi, Oculus Dokunmatik kontrolörleri ile (dolaylı) kullanmak için izin Xbox One denetleyicisi ile donatılacak: Ve Oculus bir oyun platformu olarak Rift geliştirmek için bugün üç büyük hamle yaptı. Neden bir Xbox One denetleyici ve Oculus Dokunmatik hem? Kısmen (gelecekte ayak geçmiş onurlandıran) gerçekçi bir hızda hareket hakkında ama o oyunların farklı türleri için farklı kontrol şemaları sunan için de geçerlidir.

Sanal dünyalarda gerçek eller gibi hissetmenize neden olabilir Oculus Touch, ısmarlama birinci şahıs başlıkları içindir. Xbox One kontrolör üçüncü kişi oyunları ile excel gidiyor.

Geliştiriciler zaten geleneksel kontrol şemaları dayalı Oculus oyunları yapma yıl geçirdim gerçeği de var. Sağ kutuda, her alıcıya aynı tanıdık denetleyicisi, bu noktaya kadar en çok ivme ile bir vermek platformun avantaj var. Oculus Touch - ve evrimler - geleceği, ama her zaman VR o klasik konsol kontrolörü deneyimi için bir yer olabilir. Oyunların en azından bazı türleri için.

Tipik dağınık ve parçalanmış oluyor - bir Oculus 'büyük zorluk PC oyun dünyasında tekdüzelik bir dereceye bulma olabilir. Muhtemelen yenilikçi - - yollar Ancak bu hamle şirket a) zorlukları tam olarak ne olduğunu bilir ve b) bazı çok zeki o çağrıyı cevaplarken olduğunu bize göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder