21 Temmuz 2015 Salı

Lincoln Continental Concept ile şık bir yüksek güvenlik sistemleri

Tüm gözler üzerinde güvenlik sistemleri olmuş olabilir Cadillac CT6 bu yılki New York Auto Show'da, ancak gelecek yıl lüks pazarı muhtemelen onun rakibi, yeni Lincoln Continental daha odaklı olacak. Lincoln bu yılki NY fuarında gelecek amiral gemisi için akılda sahip olduğu "Sessiz lüks" türü Önizlemesi. sadece adında Continental Concept Lincoln'ün mevcut tasarım dili keskin başlamaktadır ve lüks ve teknoloji olanaklar bir takım ile geri Continental tabela bazı geçmiş kaşe getirmeyi vaat ediyor.

Düzenli oto sanayi takip etmezseniz, Ford birkaç yıl önce orta düzey Merkür markası ile birlikte Lincoln lüks markası sarstım thinkning için affetmiş olabilir. marka, uluslararası rekabetin gerisinde de düşmüş, ve garip, split-kanat yüzleri ile harf modellerin bir yavan kadro ile, o Merkür lüks pazarında canlı rakip kalan ziyade sol boşluğu doldurmak için aşağı düştü oluyor neredeyse gibi hissediyor . Yüzde 16 yıldan yıla satış artışı ile, 2014 yılında yarım on yıl içinde en iyi yılını olmasına rağmen, Lincoln yaklaşık 94.500 araç satışı, kendi ev ABD pazarında lüks markalar arasında sekizinci sırada tamamladı. Sadece BMW, Mercedes ve Audi gibi pazar liderleri arkasında hafif yıl, hatta 2014 yılında en fazla 170.000 sattı geleneksel rakibi Cadillac, aynı sahada oynamak değil.

Ford'un lüks markası mevcut durumu 1950 ve 60'lı yıllarda dünyanın en prestijli otomobil markaları ile omuz omuza durdu Lincoln uzak bir üzücü ağlamaya olduğunu. Continental ilk birkaç kuşak bu zafer günleri oluştururken ayrılmaz idi. Model aslında Ford başkanı Edsel Ford için bir defalık olarak dizayn edilmiştir. 1938 yılında Avrupa'ya bir gezi sonrasında, Ford oldu yeni bir araba kaleme tasarımcı ET "Bob" Gregorie görevlendirildi "kesinlikle kıta." Sonuç 120 hp V12 motoru tarafından tahrik Ford üretimi için onaylanmış ve 1940 yılında hatları kapalı haddeleme gönderdi seyirciler, bu kadar çekici ve popüler oldu.

1955 yılında Ford kısaca dönemin en pahalı, premium otomobil olarak Rolls Royce-sever yanında durdu el yapımı Mark II, satış, kendi markası haline Continental kapalı bükülmüş. Sahipleri Elvis Presley, Elizabeth Taylor ve Frank Sinatra dahil. Kıta amiral gemisi marka uzun sürmedi, ama 1960'larda tartışmalı Continental daha da önemli yineleme getirdi. 1961 yılında tanıtılan Lincoln Continental hala Lincoln tasarım ve 1960'ların tanımlayan otomobil birinin zirvesi kabul edilir oldu. İntihar kapı, krom bol ve serin rezerv kutlanan bir kütük tarafı tasarım motifi ile komple geldi. Ford kesinlikle son 2002 yılında kullanılan adı canlandırıyor yeni Continental, bu Kıta klasikleri sıçrama azından bazı yapar umuyor. yeni amiral gemisi sedan Lincoln 1960'ların zafer seviyelerine geri sınırlayıcı göndermek olmayabilir, ama en azından lüks otomobil alıcılar Mercedes kendi program içine Lincoln bayilik bir gezi çalışmak için çok iyi bir nedeniniz vermelidir, BMW ve Lexus durur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder