24 Temmuz 2015 Cuma

Hermes el boyaması aramalar ile sınırlı sayıda ince saatler

La Montre Hermes Baselworld iki çok özel saatler duyurdu, 12. şirket bir numaralı üretim run her sınırlı bu eserler Fransız porselen Japon sanatı ile kombine edildiğini ilk defa temsil ettiğini söylüyor Aka-e .

Her son derece sınırlı kronometre imalatı Nationale de Sevr atölyelerinde tarafından Paris'te üretilen emaye bisküvi yakan kadranı bulunuyor. kadran elle boyanmış kırmızı aşı boyası ve farklı tonlarında ve 70 yaşındaki Japon usta sanatçı Buzan Fukushima tarafından dekoratif altın ile güçlendirilmiş olduğunu.

İnce d'Hermes La femme aux semelles de sporu ilk Hermes carré (eşarp) çıktı bir tasarım delik ise Slim d'Hermes Koma Kurabe modeli, ünlü Kyoto at yarışı göstermektedir. Her bir su geçirmez beyaz altın durumda tarafından desteklenen geri parlama önleyici safir kristal ön ve vardır. Saatler İsviçre'de hazırlanmış ve bir mikro rotor ve el yapımı oluklu köprüler bulunmaktadır ve 42 saatlik güç rezervi sunmaktadır şirketin yeni 2.6 mm inceliğinde mekanik kendinden kurmalı H1950 hareketi, etrafında inşa edilmiştir

Ne yazık ki, Hermes biz Baselworld şirketin standını ziyaret ettiğinde fiyatlandırma konusunda sıkı dudaklı kalan, ama biz o zaman sormak varsa, muhtemelen sarılı bu eserler birini sahip göze mümkün olmayacaktır tahmin ediyoruz bilek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder