21 Temmuz 2015 Salı

Lexus RX SUV redesigns

Onların mili ızgaraları ve sinirli stil ile, Lexus 'son çabaları Toyota'nın lüks bölümü Almanlara bir stand-out alternatif gelen araba yapmak iyi bir iş yapmış. En son Lexus için mücadele sürecek bir olduğu üzerinde çalışan RX SUV, verilecek BMW X5 , geçenlerde yayımlanan Mercedes GLE ve Volvo XC90 .

2016 RX hakkında atlar ilk şey Lexus markasının kurumsal mili ızgara ve bu onu SUV kalabalığın arasında öne yapacak bir yüz vermek ışıklar çalışan L şeklindeki LED birleşmeyle birlikte, keskin stil olduğunu. Biz korkak sivrilen pencere hattı hakkında çok eminsin rağmen bizim için, gerçekten keskin ve ön ayırıcı görünüyor. araba gövdesi renkli ekler ilavesi ile özelleştirilebilir 20 inç alüminyum birimleri için bir seçenek ile, 18-inç jantlar oturur.

Sınıf lideri Avrupalılar ile rekabet edebilmek için, göründüğü kadar iyi, RX bazı etkileyici motor seçenekleri ambalaj gerekecektir. aralığı 300 hp (224 kW) üreten 3.5-litre V6 RX350 ile başladı ve yeni 8 vitesli otomatik şanzıman ile birleştirilmiştir. Alternatif olarak, sahipleri kendi Atkinson döngüsü 3.5-litre V6 ve elektrik motoru jeneratör iddia 300 hp (224 kW) çıkış için birleştirilmesi ile, RX450h seçebilirsiniz. İlginçtir, Lexus bir dizel seçeneği hiçbir söz verir.

Almanlar hala hibrid oyuna yeni olmakla birlikte, Lexus RX kendi üzerinde hibrit seçeneği sunan olmuştur 2005 yılından beri . Lexus hibrid sistemi, Alman ve İsveçli mevkidaşları gelenler biraz daha az beygir gücü sunarken, bu rakip sistemlere olmadığını görmek ilginç olacak Lexus yıl içinde sistem içine ayarlamak mümkün olmuştur arıtma aynı düzeyde yönetebilirsiniz.

Yeni yüzüyle birlikte, Lexus RX çok sürücüler için geliştirilmiş iddia ediyor. Otomobilin bütün şasi sert yapılmış ve vücut kabin içinden gürültü ve titreşim azaltmak için güçlendirilmiştir. MacPherson ön ve Lexus iyi vücut kontrolü ile düzgün bir sürüş sağlar iddia arkada çift salıncaklı süspansiyon sistemi, yukarı dikmeler ile Süspansiyon, çok yönlü tamamen bağımsızdır. Şirket ayrıca sürekli yol koşulları için mümkün olan en iyi sürüş veya taşıma kurulum sağlamak için sönümleme amortisör izler onun SUV, bir adaptif süspansiyon sistemi mevcuttur yapıyor. Sahipleri onların Lexus bir daha sportif bir odak karar verirseniz, onlar F-Sport paketi için seçebilirler. Yanı sıra, bazı stil geliştiği olarak, F-Sport kutusunu işaretleyerek sürücüleri, normal otomobilin aletleri, özel bir direksiyon simidi ve kürek değiştirenleri yerine özel bir TFT ekran verir. F-Sport araba da sürücü Sport + modu içine araba koyar köşeler boyunca düz oturan RX tutmak için tasarlanmış etkin bir stabilizatör sistemi ile donatılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder