4 Temmuz 2015 Cumartesi

Bu kit, bir "pro-level" kamera beyinleri olarak akıllı telefon kullanan kamera sistemi

Biz daha iyi bir kamera  sistemi içine smartphone açmak için söz veriyorum, son yıllarda farklı lens sistemlerinin çok gördüm. Şimdi bir şirket, tüm şekil ve büyüklükte akıllı telefonlar ile sözde çalışabilir bir profesyonel görünümlü kamera içine ortalama akıllı telefon dönüştüren bir sistem ile daha ileri götürüyor.

Gibi eklentiler aksine biz böyle gördük DxO Bir ve Kodak'ın Akıllı Lens , IndieVice tüm kamera sistemidir. Yani sadece smartphone önünde üzerine başka bir lensi çember değil demektir; Eğer bir "gerçek" fotoğraf makinesinin içine telefonunuzu sürgülü konum daha gibi. Akıllı telefonunuz onun kamera sistemi sensörü, akü, işlem gücü ve görüntü sağlar - kit geri kalan işler ise.


Temel fotoğrafçılık işlevlerini kontrol edebilirsiniz, böylece / stop butonu cihazın arkasında bir vizör bunu içinden bakarken gözünüze uyum için özel bir kırıcılık ayarlanabilir objektifi kullanır ve kablosuz zoom-in / zoom-out da var ve start Telefonun ekrana dokunmadan (ve aynı zamanda bu düğmeler kalmak konumu taşıyabilirsiniz).

Üç 1/4-inç pirinç ipler (üstte iki altta bir) siz de teçhizat için başka şeyler eklemek için izin verir. alt montaj mümkün bir tripod, monopod veya bir kaydırıcı ile kurulum eklemek için yapar üst iki konektör, aydınlatma ve ses aksesuarları veya ikinci bir vizör için de kullanılabilir.

Şirket teçhizat herhangi 52 mm ve zaten kendi 37 mm lens işleyebilir diyor. IndieVice ayrıca ultra geniş açı lens balık gözü ve hat olmak üzere, isteğe bağlı lenslerin kendi çizgisini sunacak. İsteğe bağlı GoPro adaptör IndieVice için GoPro montaj ve 4k videolar çekmenizi sağlar. Zaten birini sahipseniz ve Sony'nin QX lensler, siz de kameraya böyle ekleyebilirsiniz. Bluetooth uzaktan kumanda grup fotoğraf ve videolar için, uzaktan kamera kontrol etmenizi sağlar.

Şirket Kit iPhone'lar Androids ve hatta Blackberry şeyi sığdırmak için bir "evrensel akıllı telefon adaptörü," olacak diyor. Tabletler ve mini tablet olsa da, desteklenmiyor - bizi gibi 6 inç behemoths olmadığını sorgulamaya kılan Nexus 6 (isim ama her şey bir mini-tablet olan) adil oyun bulunmaktadır.

Böyle aksesuarlar telefonunuzun fotoğraf becerilerini geliştirmek ve size "gerçek" kamerayı kullanarak hissi verebilir ederken, telefonun arka kamera sensörü hala özünde oturuyor, yani tam kare gibi sonuçlar elde etmek gitmiyoruz, ve Eğer böyle bir şey kullanıyorsanız, doğal olarak daha iyi çekim alırsınız Galaxy S6 , LG G4 veya iPhone 6 daha düşük dereceli akıllı telefon shooter kullanarak olacak daha.

.. Ve tabii ki ortaya çıkan görüntülerin yanında düzenli akıllı telefon kamera kurulumu kullanarak çekilen bu kadar ölçecek nasıl görülecektir.

IndieVice şu anda sistemin ilk çalışmasını sağlamak için Kickstarter üzerinde para yükseltiyor. Bir US $ 125 rehin size ilk IndieVice Pro Modeller (şirket Mart 2016 gemi tarihini tahmin) birini alacak. Ek parayla da $ 444 için zil tüm kiti ile, bazı ek lensler ve adaptörler alabilirsiniz. Zaten gitmek için 26 gün, onun 40.583 $ hedefi yüzde 82 civarında büyüdü oluyor olarak finanse alma IndieVice adlı oran, iyi arıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder