4 Temmuz 2015 Cumartesi

Olloclip en son kiti iPhone'un kamerasına daha adil lensler ekler

Onlar dört yıl önce Kickstarter üzerinde başlatılan bu yana Olloclip en klipsli lensler akıllı telefon fotoğrafçıları etkiledi ve onlar son zamanlarda bizim toparlama özellikli en iyi smartphone kamera aksesuarları . Şimdi arkalarında firma yeni bir ürün ile kalabalık finansman sitesine dönüyor, Olloclip Stüdyo, bir fotoğraf arttırıcı iPhone 6 ya da 6 Artı davası ve aksesuar sistemi.

Gibi diğer akıllı telefon kamera sistemleri benzer Manfrotto KLİP + , Olloclip Studio sistem kendi akıllı telefon kamera en iyi şekilde yapmalarını sağlayan aksesuar kolay montajını sağlayan bir koruyucu kılıf etrafında inşa edilmiştir. Bir parmak kavrama ve soğuk ayakkabı adaptörleri de dahil olmak üzere çeşitli seçenekleri ile birlikte firmanın klipsli lensler içeren bu durumda.

Stüdyo durumda kendisi korumak için tasarlanmıştır iPhone 6 ya da 6 Plus'ı fotografik görev davayı kullanmadığınız zamanlarda onu bırakmak için bir neden yok, yani damla ve darbelere gelen. birlikte Kickstand Klip yerleşik bağlar ayrıca bir kordon veya bileklik bağlamak için izin verirken telefon Netflix alem için sütyen anlamına gelir. Bu akıllı telefon lensler klibi-Olloclip en eklemek isteyen kullanıcılar yolunda almaz böylece unsurprisingly, vaka dizayn edilmiştir.

Ancak, Stüdyo Case en ilginç özelliği muhtemelen entegre montaj sistemidir. Bu, kullanıcıların hızlı ve kolay bir isteğe bağlı Aksesuar Kiti gelen aksesuarların bağlanması için izin verir. Bu kit içinde farklı bir parmak kavrama ilgi olarak sıyrılıyor ve bakılmaksızın çekim açısı veya yönelimi, fotoğrafçıların iPhone'da çok daha iyi bir tutuş sağlamak için izin vermelidir.

Ayrıca aksesuar kiti ışıkları veya mikrofon bağlamak için iki soğuk ayakkabı bağlar ve peyzaj ve dikey yönde ya bir tripod, kavrama ya da kolları, iPhone ve davayı bağlamak için kullanılabilecek iki 1 / 4-20 bağlar vardır. Olloclip Studio sistem destekçileri almak için üç nihai seçenekleri seçmek için Kickstarter kullanıcıları anket gibi satışa sunulacak hangi renklerin ilan etmemiştir.

60 $ Aksesuar Kiti katacak olurken 35 $ ABD bir rehin, size Stüdyo Olgu ve Kickstand Clip alacak. Bir Olloclip 4-in-1 lens ile birlikte Stüdyo Kılıf ve Aksesuar Seti istiyorsanız, bu 110 $ olacak. Olloclip lenslerin diğer kombinasyonları da dahil olmak üzere demetleri sözü seviyelerinin bir dizi vardır. 100.000 $ fon hedefine ulaştı varsayarsak, ve her şey, nakliye Eylül ayında başlaması gerektiğini planlamak için gider.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder