21 Temmuz 2015 Salı

BlackMagic en drone dostu

Blackmagic Tasarım sadece başka yıkıcı yanlısı bir video ürününü duyurdu - ABD 995 $ Mikro Sinema Kamera. Sadece 10 ons (300 gram) ağırlığında, BMCC kadar küçük kompakt bir quadcopter tarafından yapılacak bir paket halinde kontrol görülmemiş bir düzeye koyar GoPro katil eylem kamera olacak şekilde tasarlanmıştır.

Burada mikro 4 / 3'ünü lensler seçtiğiniz monte izin ve iris odak her şeyi kontrol ve hatta uzaktan kumanda Büyütmek edecek bir drone kamera. Artı post prodüksiyon aşırı düzenlenebilirlik için sıkıştırılmamış CinemaDNG ham video her şeyi kaydeder. drone videografisi dünyası sadece bir sürü zengin var.

Blackmagic ilk lansmanından bu yana yanlısı bir video pazarında yıkıcı güç olmuştur Sinema Kamera geri 2012'de Şimdi Avustralya merkezli şirket Mikro Sinema Kamera duyurusu ile eylem ve drone videografi üzerine dikti ayardır (BMCC) Haziran ayında pazara ayarlanır.

Daha küçük Pocket Cinema Camera daha BMCC açıkça video ve film profesyonelleri için bir GoPro katil olması amaçlanmıştır. Bir GoPro Hero 4 yaklaşık 3 kat ağırlığı sadece 10.65 ons (301 gram), ağırlığında, ama bu sadece bir DJI Phantom 2 quadcopter için yük sınırının altında kazımak gerekir. Üst-sonu gibi GoPro kameralar 4K vizyon ateş olmayabilir, ama o 1080p çıkış sıkıştırılmamış CinemaDNG ham video, süper post prodüksiyon yeteneklerini açılması, ya da SD kartta yer kazanmak için son derece düzenlenebilir Apple ProRes formatları downscale edebilirsiniz . Dinamik aralık sonrası dışarı getirilebilir resmin gölge ve vurgu alanlarında korunur detay bol anlamına etkileyici bir 13 durak.

Eğer daha bir adaptör kullanırsanız mükemmel cam geniş bir yelpazede erişimi var ve var bu yüzden eylem kamera rekabet aksine, BMCC, lens montaj aktif mikro 4 / 3'ünü vardır. Ve daha genişletilebilir var piyasada hiçbir şey yok. Genişletme bağlantı noktası üzerinde S.Bus ve PWM pimleri size odaklanma ve hatta uzak bir yerden Büyütmek maruz kalma her şeyi kontrol etmenizi sağlayan bir kurulum inşa böylece toplam esneklik için uzak veya kablolu kamera kontrollerini kurmak izin. Üzerinde bir uzaktan kumandalı zoom lens ile stabilize drone kamera? Korkunç şeyler. Bu çok profesyonel bir video aracıdır. Bir drone üzerinde BMCC monte etmek istiyorsanız, size, stabilize gimbalinin, kablosuz video verici, harici monitör kendi lensler getirmek gerekir ve kamera aracılığıyla kamera kontrol sinyallerini almak için nasıl çalışmak gerekir kendisi genişletme portu üzerinden. Öte yandan, bu DSLR ortak Canon LP-E6 pil ile çalışır ve kameranın üst ve alt montaj noktaları ile, standart 1/4 "kamera iplikle şey takar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder