23 Temmuz 2015 Perşembe

Ksafe akıllı güvenli çerezler

Ksafe kullanıcı bunları kazanmıştır kadar içinden uzak öğeler kilitleyerek motivasyon haline günaha çevirmek için tasarlanmış akıllı, güvenli ya, bir etkinlik hedefini vurmak gibi bir kütüphane olarak belirli bir yerde vakit, ya da sadece bir önceden belirlenmiş zamana kadar bekliyor Kapak kilidini açmak için. Cihaz şu anda crowdfunding kampanyasının konusudur.

Kullanıcılar yuvarlak 186 x 196 mm (7.3 x 7.7) kap içinde uygun olursa olsun onlar sağlayarak, Ksafe içinde gibi koyabilirsiniz. Örneğin, çok uzun yapma oyunları harcamak veya televizyon izlerken, sen kavanoza uzak kontrolör kilitleyebilir ve size adım hedefe ulaştınız zaman sadece açık var, spor salonunda teslim veya kadar bekledi önceden belirlenmiş günün zamanı. Kavanoz ayrıca parola korumalı kilit kutusu olarak da kullanılabilir. iOS veya Android cihazlara güvenli bağlantılar kapak kilidini zaman için kurallar kurmak. Fitness ilgili hedefler için, ürün telefonunuzun dahili izleme yanı sıra Fitbit takılabilir aksesuarlar ile birlikte çalışacaktır. Şirket şu anda daha fazla cihazlara destek genişletmek için çalışıyor.

Bir hedefe doğru ilerleme Kontrol bağlı akıllı telefonunuzda ya da görsel geri bildirim sağlayan sap etrafında 360 LED'ler bir halka ile, cihazın kendisi üzerinde bir dokunmatik düğmeye basarak ya ele alınabilir. Eğer hedefe doğru yol yüzde 25'ini iseniz, o zaman LED'lerin dörtte yanacaktır. aslında aynı şirketin çok benzer - Ksafe arkasındaki fikir tanıdık gelebilir Mutfak Güvenli çok yönlülük vurgulayarak ekibi ile, Gizmag yeni ürün selefi üzerinde ne sunduğu netleştirmek için projenin yaratıcıları uzandı 2013 yılında Kickstarter vurdu ürün Ksafe bağlanmış doğası ile elde edildi. Mutfak Güvenli sadece izin verilen kullanıcılar, günün belirli bir zamana kadar uzak şeyler kilitlemek için Oysa, Ksafe hedefi fitness ve konum tabanlı hedef belirleme yoluyla motivasyonları haline Temptations açmaktır.

Tüm crowdfunded ürünlerinde olduğu gibi, Ksafe olarak henüz satın gerçekte mevcut değildir, ancak US $ 79 bir erken kuş rehin için bir birim güvence altına alabilirsiniz. Projeyi varsayarsak başarılı ve tüm Ksafe akıllı kasalar Ekim 2015 başlangıç, siyah ve beyaz seçenekleriyle nakliye başlayacak, planlamak gider.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder