14 Temmuz 2015 Salı

Bulutlar Mercedes ve Lufthansa tasarım lüks kabin

Sıkıcı ve rahatsız edici bir deneyim uzun mesafeli uçuşlar yapabilirsiniz. Eğer 12 saat veya daha fazla en iyi parçası için uçağa tutulmak için gidiyoruz olsa da, lüks bir dokunuş deneyimini geliştirmek için bir yol gidebilir. Mercedes-Benz Style ve Lufthansa Yeni VIP kabin tasarımları sadece sunacak.

İki şirket, onları meyvelerini getiren bir bakış açısıyla, orta ve uzun mesafeli uçuşlar için bazı yeni high-end uçak kabin konseptleri tasarımı için ortaklık kurmuştur. Mercedes kavramlar uçak kabin tamamen yeni bir yaklaşım diyor. Öncelikle, tavan, duvar ve zemin geleneksel ayrımı yerini almıştır. zemin, duvar ve tavan yerine genelde uçakları görülen benzemeyen bağımsız alanlarda sebebiyet veren, birbirine akmaya.

Kaplamalar, uzun kanepeler, rahat koltuklar ve bireysel uzanmış için büyük boşluk göstermektedir. kavramlar bir uçakta bir kabin daha pahalı bir bar gibi daha fazla görünüyor. Burada bacak sorunları olacaktır. Diğer özellikler arasında elektriksel şeffaf hale veya güneş ışığı engellemek için siyaha silik olabilir pencereler bulunmaktadır. Mercedes görüntüler ve dokunmatik ekran paneller entegre edilebilir diyor. Mercedes-Benz Stil ve Lufthansa önümüzdeki aylarda kavramların ilgi düzeyini değerlendirmek ve onları biraz daha geliştirmeyi planlıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder