10 Temmuz 2015 Cuma

Planlanan Miami ilçe yenilikçilik ve girişimcilik teşvik edilmesini amaçlamaktadır

Geliştirici Michael Simkins öncülük ettiği ve SHoP Mimarlar ve Batı 8 tarafından tasarlanan, Miami İnovasyon Bölgesi büyük işletmeler için başlatılması karışımını ve küçük ev sahipliği yapacak ve yerel topluluk tamamlayan ederken sürdürülebilir ekonomik büyümeyi çalışacaktır. Yanı sıra, bir "kentsel kampüs" ve olarak öngörülen varlık olarak "başarılı, küresel, bağlı canlı iş-play ekosistemi," Bu Miami'nin yaratıcı teknoloji endüstrilerinin büyümesi için gerekli altyapı sağlamak hem etmeye ve yerel bir hedef haline gelecektir İnsanlar zevk için.

yeni ilçe konumu kentin Park West semtinde bir 10.4-ac (4.2-ha), dört blok sitesidir. sitesi onun iyi mevcut yerel ulaşım bağlantıları kısmen ve yakın büyük planlı gelişmeler tamamlayıcı karışımı için seçildi. Tamamlandığında, kalkınma akılda teknoloji şirketleri ile tasarlanmış ofis alanı 3.850.000 m² ft (358.000 m²) sunacak. Konut için konut alan bu şirketlerin çalışanları ve uygun fiyatlı "mikro birimlerin" bir dizi yaklaşık 2.400.000 metrekarelik (223.000 m²) olacak, çok alanı 300 m² altında ft (28 m ²) ile ekonomi daireler.

Bir iş odaklı kalkınma olmasının yanı sıra, İnovasyon İlçe streetscape ve gölge ağaçları, kamu plazalar ve iç yürüyüş de dahil olmak üzere yerel gelişmeler ile, kentsel dönüşüm aracı olarak hareket edecektir. Yeni kamusal alanlarda, arkadaşlarıyla toplantılar ve vakit gibi toplum olayları ve işyeri faaliyetleri, egzersiz yemek için hedefleri sağlayacaktır. Toplum ve kampüs toplantılar, gösteriler ve sergiler için alanlarda da oluşturulacaktır.

Yeni ilçe mücevher-in-taç Miami İnovasyon Kulesi olacak. Onun heykel tasarımı ile 663-ft (202 m) kule 21.000 metrekare perakende, biletleme ft (2.000 m²) ve stüdyolar, bir 23,000 sq ft-(2.100 m²) Kamu çatı bahçesi ve amfitiyatro, bir sayı yer alacak restoranlar ve bir gözlem terası gökyüzü ve görüntüleme güverte. Aynı zamanda mesajlar ve reklamlar görüntülenebilir hangi programlanabilir "aktif deri" olacaktır.

Miami İnovasyon Bölgesi arkasında Yenilik Geliştirme Grubu, göre, kalkınma kulesi ve ilçe genelinde 13.000-yüksek ödeme kalıcı işler işletmek, 700 kalıcı iş kule inşa etmek 1,700 geçici inşaat iş yaratacak. Miami İnovasyon Bölgesi daha sonra bu yıl tam şehir onay alması bekleniyor. İnşaat genel tamamlama beş yıl içinde beklenen ile bir yıl içinde başlaması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder