24 Temmuz 2015 Cuma

Leoht Tote çanta içinde teknolojiye sahip

Leoht Tote sadece pil neredeyse ölü keşfetmek için, telefonunuz için çantanızda derinliklerinde rummaging son koyabilirsiniz. Lakaplı "çanta evrimi" Bu dahili lityum iyon pil ve LED aydınlatma, iki USB portu ve kablosuz şarj özellikleriyle birlikte geliyor - ve çok iyi görünüyor.

Birçok kadın kendi taşımak olduğunu kabul ederek "Onların çanta bütün dünyayı," Leoht (lay-yulaf telaffuz), New York'ta bir giyilebilir / moda teknoloji başlangıç ​​şirket, sorunsuz pazara moda ve işlevsellik karıştırmak için onun girişimi getirmek için crowdfunding almıştır. Leoht Tote şirket beklemede 30 gün kadar sürer ve şarj plakasına veya sırasında yoldayken microUSB portu üzerinden kablosuz olarak yerleştirildiğinde şarj diyor 6000K mAh gizli şarj edilebilir pili vardır.

Pil ancak kolayca erişilebilir değil, bu yüzden değiştirilmesi gerekiyor yoksa onlar mutlu pili değiştirin edeceğiz söyleyenler Leoht için çanta dönmek gerekecek, yaklaşık iki yıldan dört yıla kadar beklenen raf ömrüne sahiptir. Harici Güç Paneli açma / kapama düğmesi, pil göstergesi ve taşınabilir şarj için microUSB portu evler ise iki USB portu, aynı anda birden fazla cihazları şarj etmek için izin verir.

İç ve dış LED'ler kolay karanlıkta tuşları, çanta ya da telefonunuzu bulmak için yapım, hoş bir dokunuş. çanta da göz önünden eşyalarınızı ve özel öğeleri tutmak için Alcove denilen gizli bir bölmesi vardır. Sanki, güneş panelleri paketi değil Güneş Çanta ve Güneş Tuzak , ama Leoht Tote kesinlikle modayı ve teknolojiyi birleştirme girişiminde daha şık teklifleri biridir. Leoht Tote etrafında £ 2 (900 gr) boş ağırlığında ve 11 x 16,2 (27,9 x 41.1 x 17.1 cm) x 6.75 (Y x G x D) ile 7.5 (19 cm) üstünden damla torba açıklığına kayış, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve diğer temel için bol var.

Leoht Tote şu anda barut (katı) siyah bir çanta iddia 149 $ minimum rehin ile 100.000 dolar yükseltmek isteyen bir Kickstarter kampanyası konusudur. Bir konyak rengi ve basın (deboss) bitiş rengi kendi seçtikleri bir tane almak mümkün $ 5.000 veya daha fazla vaadinde olanlarla, aynı zamanda daha yüksek rehin seviyelerinde bulunmaktadır. Teslimatlar (şu anda Kanada, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık sınırlı gönderim) Ekim 2015 için planlanıyor - tüm plan giderse.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder