14 Temmuz 2015 Salı

MİT güvenlik sistemleri bilim adamları bağışıklık sistemi reddini etkileyebilir implantın boyutu keşfetmek

MIT güvenlik sistemleri araştırmacıları bir ekip belli bir boyutta vücut implantları yaratarak bağışıklık sistemi tarafından etkisiz hale edilmeden önce vücutta faaliyete geçirebilirsiniz süreyi en üst düzeye olduğunu keşfetti. Gelecekte, araştırma uzakta acı ve tekrarlanan enjeksiyonlar ihtiyacı ile yapabileceği hastalıkların uzun süreli tedavi caddeleri yol açabilir. Şüphesiz, insan bağışıklık sisteminin bir harika bir şeydir. Bizim türün kısa varoluş boyunca, bizi korudu ve bize gelişti, ama aynı zamanda müdahale ve tıp biliminde ilerlemeler tarafından sunulan tedavi yolları taş koymak kapasitesine sahiptir. Bu tür gittikçe uzun süreli ilaç verme yöntemi olarak kullanılan vücut implantlar, bir durumdur.

keşfine yol çalışması diyabet tedavi etmek için, yapay pankreas oluşturmak için bir girişim olarak yedi yıl önce başladı. Çalışma kan şekeri yüksek konsantrasyonlarını tespit etmek için sorumlu olan bir bireyin adacık hücreleri yerine ve pankreastan insülin salınmasını tetiklemek için amaçlanmıştır. Bu hücreler şeker birikmesi ile başa çıkma vücut engelleyen, Tip 1 diyabet hastası kişilerde işlev olmaktan. Duruşma sırasında, ekip kaplı pankreas adacık hücrelerinin bir dizi implante aljinat doğrudan sağlıklı bir pankreas fonksiyonlarını taklit ediyorum diyabetik farelerde, karın boşluğuna implant, insülin yapma geçmişte bir şey enjeksiyonları. Ancak, yeni implante hücreleri skar dokusu ile kaplı olsaydı yeni işlevini yerine aciz olacaktır.

Takım çapı 1.5 mm ölçüm büyük implantlar küçük 0.5 mm varyantları ile karşılaştırıldığında skar dokusu birikmesi kaçınarak daha uygun olduğunu keşfetti. Daha küçük implantlar skar dokusu sardı dört haftalık işareti etrafında çalışması için durdurdu bulunmuştur, ancak 1.5 mm implant yerleştirildikten sonra etkileyici bir altı ay süreyle çalışması devam etti. Ayrıca, daha büyük implantlar sıçan bağışıklık hücrelerinden daha az dikkat çeken ise glukoz düzeylerinde değişikliklere yanıt başardık. Çalışmanın boyunca, takım paslanmaz çelik, cam, polistiren ve polikaprolakton dışına inşa implantların iki boyutları trialled. Bu sonuçlar her zaman daha büyük analog tercih keşfedilmiştir. Araştırma implant beka ileri umut verici bir adımı temsil ediyor ve bu Tip 1 diyabet gibi hastalıklardan muzdarip milyonlarca insanın hayatını değiştirebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder