27 Temmuz 2015 Pazartesi

i Hazır O eski radyolar gibi

Sadece tarafından yayımlanan rakamlara göre Gartner , Apple, geçen yıl 191.400.000 akıllı sattı. Tabii, bunlar bir grup muhtemelen sıkı yeni sahipleri gülümseyen tarafından kavranan ediliyor, fakat şüphesiz çok sayıda tüm dünyada alt çekmeceler ve saklama kutularına öncekilerden sürgün, eski aygıtları yerine satın alındı. Peki, tasarımcı David Choi retro-ilham dijital radyo olarak hareket etmek Bluetooth hoparlör ile entegre ederek, kullanılmayan iPhone'lar yeni bir soluk için bir planı vardır.

Choi tasarım bağbozumu, 1950'lerin ve 60'ların analog telsizler açık bir dönüştür. Radyo kendisi bir sevgilisi, Choi ortamı tarafından teslim hikayeleri ve müzik dolu bir çocukluk için nostalji i Hazır O. arkasındaki itici güç oldu ama klasik radyo tasarımları ilham alarak rağmen, Choi'nin cihaz olan gerçekten sadece bir konuşmacı olduğunu söylüyor melodileri kaynak için bağlı iPhone'da tamamen bağımlı. Hem iPhone 5 ve 5S konuşmacının montaj içine oluklu olabilir ve basit bir sekme küçük tutmak için dışarı kıvrımlar ise, sıkı uyacak iPhone 4 veya 4S yerinde. Cihaz iPhone'un ev düğmesi ve üstünde iki ses düğmeleri, aynı bağbozumu tasımlı tüm gelen kırmızı düğme ile telefonun ekranında ama her şeyi gizler.

yan ayak dışarı slayt yanı sıra yatay kullanılmak üzere mümkün kılar ise konuşmacının kolu da, farklı açılarda yerleştirilmiş sağlayan bir tilt-kilit mekanizması bulunmaktadır. Kullanıcı bunlara erişmek gerekiyorsa kolu Devirme da, telefonun şarjı ve kulaklık bağlantı noktalarını ortaya çıkarmak olacaktır. Ekstra şarj kablosu, yardımcı pil veya kulaklık seti ekstra gibi şeyler saklamak için bir dahili bölme da var.

I Hazır O onların akım cihazları sürgülü iPhone sahipleri durdurmak için hiçbir şey varken, muhtemelen biraz sorunlu bir telefon olarak kullanmaya çalışıyor yapacak. Choi nedenle kullanım bir sürü yok eski cihazlarla olanlar onun çözümünü olta balıkçılığı olduğunu. Cihaz kendisi (18.8 cm) boyunda, 5.5 (14 cm) genişliğinde ve 2.4 (6 cm) kalınlığında 7.4 duruyor. Bir iPhone cihazın içinde iken şarj edilebilir ve pil inşa konuşmacı kullanımı kadar beş saat sürmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder