25 Temmuz 2015 Cumartesi

Cimagine kitlelere kendi belirtisiz artırılmış gerçeklik

Cimagine en belirtisiz artırılmış gerçeklik platformu tüketiciye doğrudan çözüm getirmek için - İngiltere'nin en büyük dördüncü online perakendeci - şirket geçtiğimiz günlerde Dükkan Direct ile ortaklık ile, geçen yıl önemli ölçüde olgunlaştı. Biz Artırılmış Gerçeklik Londra'da / Giyilebilir Teknoloji göster bu hafta şirket ile yakalamak için bir şans var.

Cimagine perakendecilere kendi yazılım hizmetini satan iş olabilir iken, platform gerçekten akılda tüketici ile inşa edilmiştir. Örneğin bir mobilya parçası - - evlerinde nasıl görüneceğini şirket kullanıcıların hızlı ve kolay nasıl herhangi bir ürün görmek için izin Cimagine platformuna ürünü bağlayan tek bir kod satırı ile perakendeciler sağlar. düğmenin metin perakendeci tarafından özelleştirilmiş ve uyumlu bir cihazda konum sağlayan olabilir, tek bir tıklama Cimagine uygulaması başlatacak. Cimagine "Bugüne kadar, artırılmış gerçeklik Ne Dükkan Direct ile yapıyoruz, aslında bugüne kadar perakende artırılmış gerçeklik için proof-of-concept ilk büyük ölçekli ... vb nişan için bir hile ya da pazarlama aracı daha oldu" Kurucu ve CEO Yoni Nevo Gizmag açıkladı.

Tüketiciler şimdiden 1.000 'den fazla SKU ile, Mağaza Direct ile şirketin yeni ortaklık duyurdu yararlanmak İngiltere perakendeci Littlewoods' mobil sitede yaşayabilirim - önümüzdeki aylarda beş kat artacak bir numara.

Endüstri standardı daha 10 kat daha yüksek çözünürlük - Yanı sıra şimdiye kadar gördüğüm perakende artırılmış gerçeklik uygulaması büyük olarak, size hizmet bulacaksınız 3D modelleri en detaylı bazıları da bulunmaktadır. Gizmag eylem platformu tam bir demo almak için Artırılmış Gerçeklik Londra'da / Giyilebilir Teknoloji göster bu hafta Cimagine ile yakaladı. Yazılım - 30 fps'de ikinci ve bindirmeleri nesneler başına 60 kare çevreyi tarar - kullanıcının evindeki bir ürün inandırıcı, etkileyici kararlı projeksiyon oluşturur. nesnenin ölçeği kullanıcının elinde görüntü işleme ve cihazın hareket takip bir kombinasyonu ile tahmin edilir. Söz konusu yüksek bir model kalitesi sayesinde, hatta Odaya doğru olup olmadığını gibi malzemenin ince detay bakarak, ürünler ile yakın ve kişisel kadar alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder