24 Temmuz 2015 Cuma

Elektrikli araçlar ev klima güvenlik sistemleri

Onların gaz yakan kardeşleri üzerinde elektrikli araçların çevresel faydalar soru olanlar genellikle AGH güç elektrik genellikle fosil yakıt yakan elektrik santrallerinin geldiğini işaret etmektedir. Ama Çin'de Michigan State University (MSU) ve Hunan Üniversitesi araştırmacıları tarafından yapılan bir çalışmada bakılmaksızın elektrik kaynaklandığı nerede, AGH bazı gizli faydaları ortaya koymuştur.


Çoğu insan trafik çizginin üzerinde ısı pus yaz aylarında karayolunda sıkışmış tanık olacaktır. Bu araçlar, kentsel ısı adası etkisinin katkıda bulunmaktadır. Bu da daha açık ısı ekler ve kuzeye elektrik kullanımının gönderir ofis ve ev klima, cranking şehir sakinleri de dönüş sonuçlarında.

Profesör Canbing Li liderliğindeki çalışma, elektrikli araçların bu ilgili sorunların hem azaltmaya yardımcı olabilir bulundu. Elektrikli araçlar önemli ölçüde böylece klima kullanımını azaltarak, bir kentte sıcaklık azaltabilecek gaz araçlar ile bunları takas, bir benzin araç üreten ısı sadece yaklaşık yüzde 20 yayan yap. Onlar elektrik gaz araçların geçiş azaltılmış havadan şehre elektrik 14,4 milyon kWh kaydedilmiş olurdu Pekin'de yaklaşık 1 ° C (2,8 ° F), kentsel ısı adası yoğunluğu azalmış olabilir, 2012 yazında olduğu hesaplanan klima kullanımı ve günlük 11.779 ton kesilmiş CO2 emisyonları.

"Bu elektrikli otomobiller ve küresel ısınma gibi konularda büyük resmi görmek kolay değil, ama biz bütünsel bir yaklaşımla baktığımızda, bu beklenmedik bağlantıları bulmak" dedi Rachel Carson tutan çalışma yazarlarından Jianguo "Jack" Liu, MSU'da Sürdürülebilirlik Başkanı. "Isı dalgaları öldürmek ve iklim değişikliği açısından, hatta bir derece bir fark yaratabilir." Ancak yazarlar, kentsel ısı adası etkisini etkileyebilir değil tüm faktörler Çalışmada ele alındı ​​itiraf. Örneğin, ısı adası yoğunluğuna azaltılmış aerosol kirliliğinin etkisi çelişkili raporlar tabi oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder