8 Temmuz 2015 Çarşamba

Nest Kamp bir monokok inşa glamping macera sunuyor

Içeren şık kamp römork yeni nesil üyelerinden biri Mogo Özgürlük ve Happier Camper HC1 , Nest kervan daha lüks yol açma deneyimi için tasarlanmıştır. Bu konforlu, tam özellikli iç ile şık, infüzyon kalıplı monokok gövdesi birleştirir.

Biz Oregon dışında da dahil olmak üzere bu sezon bazı etkileyici yeni kamp römorklar gördüm Yüksek Kampı Römork ve FreeSpirit . Nest başka ekler. Bend dayanarak, Nest karavanlar Mart ayı sonlarında ilk prototipi tamamlanan ve şimdi emir alarak başlamak için hazırdır. Biz metal çerçeveler sabitlenmiş kutular olarak inşa kamp treyler görmeye çok alışık. Bu geleneksel yapı ile oldukça iyi örneklenmiştir Teal Tail Feather aslında bir yarar römork ile başlamak ve daha sonra oradan kamp cesedi monte beri.

Nest kongre kaçınan ve tek bir monokok kabuğu içine çerçevesi ve bedeni bütünleştirir. mekanik bağlantı elemanları vasıtasıyla monokok sabitlenmiş treylerin önünde toz boyalı çelik boru çerçeve küçük bir bölümü hala - start-up hareket çerçevesinin ağırlığının yüzde 75'ini keser söylüyor. Aynı zamanda infüzyon kalıplama işlemi evden fonksiyonel ev için gerekli yapısal gücü sağladığını garanti eder.

fiberglas gövde Camper Nest amaçlayan römorkun başlangıç ​​noktası olarak kullandığı temiz, şık bir görünüm verir "iyi tasarım ve büyük açık havada hem de meraklıları." Bu iç malzeme ve bileşenler "dikkatli form ve fonksiyon için seçilen" ve her yerde deniz, homebuilding ve havacılık endüstrileri mümkün kaynaklı açıklıyor. Iki dahili, iç yaylı yatak ve katlanabilir sandalye ile bir uzay verimli yemek / gıda hazırlama tezgah ile bir kraliçe yatak bulunmaktadır. Bir deniz sınıf, paslanmaz çelik çift brülör ocak tezgah yanında yer almaktadır. Tipik bir all-in-one soba / lavabo kamp mutfakta aksine, Nest römorkun 3.7-cu ft (105-L) Nova Kool buzdolabı / dondurucu ve paslanmaz çelik evye soba karşısındaki duvarda yer almaktadır.

40-cu ft (1,133-L) ıslak banyo Thetford Porta Potti Eğrisi tuvalet ve Scandvik duş bulunmaktadır. daha sıhhi tesisat sistemi Alde uzay / su ısıtıcı, 20-ABD gal (76-l), taze ve gri su tankları ve SHURFLO su pompası oluşmaktadır. elektrik sistemi 105 Ah AGM akü, 45 A dönüştürücü, üç iç 120 V AC sahil güç kaplar, USB portları ve 25 ft (7,6 m) kablosu ile 30 A dış kıyı güç girişi bulunuyor. Dimmer anahtarları ile bir LED aydınlatma sistemi kabin aydınlatır ve Maxxair uzaktan kumandalı havalandırma / fan soğutma sağlar. Bir Bogart Mühendislik pil monitör anahtar sistem verilerini sunmaktadır ve güvenlik özellikleri şunlardır Nest duman dedektörü - hem isim ve tasarım ahlakı görünüşte mükemmel bir uyum - ve bir propan gaz dedektörü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder