4 Temmuz 2015 Cumartesi

Parrot, yeni bir hidrofil drone ile suya götürür

Parrot zaten uçağı bilinir havada sinek ve zemin boyunca rulo / atlama , ama şimdiye kadar Fransız şirket suyla yapmak çok olmamıştır. Parrot onun Minidrone Hydrofoil bıraktığında Ancak, sonraki ay değiştireceğiz.

bir ana gücün kesik kızaklı bot gövdesi ve - yeni bir ürün iki bileşenden oluşur papağan anteni Minidrone menteşeli montaj ile güvertesinde bağlı olabilir. Minidrone düz yukarı havaya, normalde olduğu gibi yerine gidiyor, ateş olduğunda, minyatür bir fan tekne dönüştürerek, deniz taşıtları dik oturmak döndürür.

Tekne kazançlar hız, onun gövde üç folyolar tarafından desteklenen su dışarı yükselir. Bu hidrodinamik yapılandırma bildirildi 5.4 knot (6 mph veya 10 km / saat) hıza ulaşması ve devrilme olmadan keskin dönüşler çalıştırmasına izin veriyor. 20 m / 65 ft aralığına kadar, ücretsiz iOS / Android uygulamasını kullanarak Bluetooth üzerinden kontrol ediyor.

Güç şarj başına kullanım yedi dakika vermelidir 550 mAh lityum-polimer pil, tarafından sağlanır. Ek olarak, Minidrone kendisi çıkarılabilir ve 640 x 480 VGA video kaydetmek için onun yerleşik kamerayı kullanarak, normalde uçakla.

Parrot Minidrone Hydrofoil iki tasarımları bir seçim, US $ 179 fiyatlı Ağustos ayında satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder