25 Temmuz 2015 Cumartesi

Melomind kulaklık beyin dalgalarıe

Tüketici elektroensefalografi (EEG) cihazların ortaya çıkması bize izlemek ve bizim beyinlerimizi eğitmek için yeni yollar veriyor. Böyle bir cihaz kullanıcıları daha iyi stres yönetmenize yardımcı olmak için vaat Melomind vardır. Bunu yapmak için, özel olarak tasarlanmış müzik 15 dakikalık seanslar sunuyor. Melomind kulaklık bir Elekroensefalografi (EEG) cihazı (Fotoğraf: Stu Robarts / Gizmag.com) Bir kullanıcı oturumlarından birinde dinlerken devam ederken


Melomind kulaklığı takıyor (Fotoğraf: Stu Robarts / Gizmag.com) Melomind oturum performans sonuçları, kaydedilen analiz ve beraberindeki uygulaması tarafından görüntülenmiştir (Fotoğraf: Stu Robarts / Gizmag.com) Melomind benzer birlikte Londra'da bu haftaki Giyilebilir Teknoloji Fuarı'nda sergilenen oldu Muse kafa bandı InteraXon dan. Muse kafa bandı kullanıcıların odak geliştirmeyi amaçlamaktadır Oysa ki, Melomind sadece onları rahatlamak yardım etmeyi amaçlıyor.

Cihaz kendisi Bluetooth ile Android ve iOS için eşlik eden bir app bağlanan bir giyilebilir kulaklığı içermektedir. kulaklık zihin kullanıcının durumu çıkarılabilir hangi kullanıcının beynin elektriksel aktivitesini tespit sensörleri içerir. Gidiş almak için, kullanıcılar, kulaklığı don mobil cihazın içine bir çift kulaklık takın ve uygulamayı yükleyin. MyBrain Teknolojileri, Melomind arkasındaki şirket, seanslar üç dakika gibi kısa olabilir diyor, ama bu 15 dakikalık seanslar idealdir. Her oturum için, kullanıcıların farklı seçenekler katalogdan bir ses ortamı seçmek ve daha sonra bir gevşeme süreci boyunca yönlendirilirsiniz. ses ortamı daha rahat olduklarını sakin olma, zihin kullanıcının durumuna tepki verir.

Neurofeedback bu kullanımı beyin yardımcı olduğu söyleniyor daha kolay, bu durumda gevşeme, bazı devletleri uyandırmak için öğrenirler. MyBrain tekrarlanan kullanımı ile, seans daha uzun vadede stres yönetmek için bir kas gibi beyin jimnastiği söylüyor. Her oturum tamamlandıktan sonra, uygulama kullanıcıların performans oturumu kendisi boyunca ve tarihsel performans bağlamında görüntüler. Melomind yerine MyBrain nihai bir 399 $ olacak diyor ne ABD $ 299 için şimdi kendi web sitesinde preorder için kullanılabilir. Bu 2015 yılı sonuna kadar geçerli olması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder