9 Temmuz 2015 Perşembe

Oval dijital handpan kucağına sınırsız sonik olanakları koyar

Bir UFO mi? O popo-masaj meditasyon dışkı çeşit midir? Bir hasarlı kapaklı bir wok mı? Hayır, Oval dijital handpan var. hafif, taşınabilir ve dayanıklı alet asmak davul ergonomi ve oynanabilirlik sahip olacak şekilde tasarlanmış, ama neredeyse sınırsız sonik bir olasılıklar dünyasına erişim edilmiştir.

42 cm (16.5 inç) çapında, 12.5 cm (4.9) yüksek, 3.1 kg (6.8 lb inç) Oval kullanıcıları, oynamak öğrenmek ve müzik yapmak için izin veren bir nesil elektronik müzik aleti ve açık kaynak donanım denetleyicisi olarak tarif edilir. Bir akıllı telefon, tablet veya bilgisayara kadar kablolu zaman MIDI uyumlu USB cihazı (Yıldırım) üzerinden bir iOS müzik oluşturma ve öğrenme uygulaması ile çalışır ya da (USB üzerinden) herhangi bir MIDI uyumlu yazılım ile kullanılabilir. Aynı Bluetooth da var.

"Oval bir USB MIDI kontrolör, ancak Bluetooth LE üzerinden kablosuz olarak bağlanabilirsiniz," Ovalsound takımından Juan Díaz Gizmag açıkladı. "Hiçbir kabloları-ile arası (iPad Oval App Bluetooth üzerinden kablosuz olarak bağlanan veya herhangi bir başka uygun bir sistem) Oval oynayabilir Oval denetleyicisi ve BT yeteneklerini güç verecek yerleşik pil. Sen bağlayabilirsiniz herhangi bir uygun bir MIDI sistemine o ve bu sistemde mevcut ses kaynaklarının birini kullanın. Biz birkaç Mac OS X tabanlı Daws ile Oval denedim ve ben şahsen Oval denedim Kostik ve Isı Synth bir USB OTG kablosu ile Android içinde Küçük bir 7-inç tablet üzerinde. "

app yerleşik öğrenme paketi, şirketin Ravid Goldschmidt tarafından kaleme sekiz eski okul basılı defter paketleri, farklı bir zorluk seviyesine ayarlanmış her biri tarafından eklenecektir. Ayrıca bir web sitesi ve toplum öğreticiler, sesler ve kompozisyonlar için, yanı sıra haftalık oyun zorluklar ve kreasyonlar ve ipuçları diğer kullanıcıları karşılamak ve paylaşmak için bir şans destek olacak. Bu uygulama aynı zamanda kullanıcıların, Oval kendi sesleri yüklemek efektler eklemek, ped duyarlılığı ve loop veya kayıt anında sesleri ayarlamak için izin verecektir.

Biz Oval özünde bir ARM Cortex M3 mikroişlemci olduğunu biliyorum rağmen, USB üzerinden şarj oluyor lityum pil üzerinde son ayrıntılar henüz ilan edilecek oylandı. Díaz şirket kullanıcıları ücretleri arasında sürekli oynatma birkaç saat keyfini beklediğini bize vermedi ve geliştirme ekibi en az 2 saatlik bir şarj süresi için hedefliyor söyledi. Merkezi ding çizerek yedi "yüzen" pedlerin her beş basınç sensörleri, hız algılama ve X / Y pad bulunmaktadır. ding kendisi de bir gibi, sensör dolu ve analog handpan , ölçek önemli olduğunu unutmayın. Cihaz RGB takip me öğrenme ya da metronom işlevsellik için de ped LED göstergeleri olup, bir pedal veya harici kontrolör eklemek için bir girişi var.

Yazı olarak, süper erken kuş indirimdeki hepsi gitti, ama destekçileri hala 399 € erken kuş sözü ile € 599 (US $ 660) veya daha fazla, beklenen satış fiyatı üzerinde önemli tasarruf yapabiliriz. Tüm planlandığı gibi giderse, ilk birimler Mart / Nisan 2016 tahmini nakliye pencere vardır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder