20 Temmuz 2015 Pazartesi

Ikea Konsept Mutfak 2025 - pişirme geleceği?

Dünya 2025 yılında nasıl olacak? Nasıl geleceğin mutfak dünyaya adapte olacak? Bunlar Ikea Kavramı Kitchen 2025 cevaplamak için umut sorulardır. Tasarım firması IDEO Londra ve Lund ve Eindhoven üniversitelerden gelen öğrencilerle işbirliği içinde geliştirilen Concept Mutfak bir daha çevre dostu bir yaşam tarzı doğru onları nudging ise gıda hakkında insanların daha yaratıcı hale getirmek için tasarlanmıştır.

Konsept Mutfak 2025 şimdi dünya yaklaşık on yıl varsayımlar listesi dayanan bir öğrenci projesidir. Öğrenciler bugün daha kullanılabilir daha az enerji ve daha az çocuk yaşlanan nüfusu ile azalan kaynaklar dünyası oturtulması bulundu. Bu nerede insanlar çoğunlukla çok küçük dairelerde şehirlerde yaşadığımız bir dünya; nerede mutfak da oturma odası ve çalışma alanıdır; nerede yemek, özellikle et, kıt; geri dönüşüm kuvvetle teşvik nerede ve hatta zorunlu. Bu yiyecek derhal talep ve nerede bilgisayarların neredeyse görünmez, henüz her yerde vardır teslim edilir, ayrıca insanların çoğu evden çalışma biridir.

Onlar hala yararlı olursa olsun koşullar olabilecek yeni fikirler için bir sıçrama tahtası olarak hareket çünkü ne kadar doğrudur bu varsayımlar vardır, bu bağlamda önemli değildir. Konsept Mutfak 2025 bir ölçüde azaltılmış, yeşil yaşam tarzı kabul yönünde yolcuyu çağrısı Ancak, burada mutfak mühendisliği kadar sosyal mühendislik, var.

Mutfakta arkasındaki teknoloji aynı zamanda arka planda sorunsuz kalması için çaba ve 1950 ve 60'ların basmakalıp laboratuvar gibi gelecek mutfaklar önler. Daha az atık daha güvende aşçılar oluşturmak için çalışır gibi kurnazca gizlenmiş bir kaç yüksek teknoloji eklemeler olsa bunun yerine, daha tipik bir IKEA marş mutfak gibi görünüyor. Konsept Kitchen 2025 oluştururken, öğrenciler insanlar 2025 yılında gıda nasıl ilişkilendirildiğini değişebilir, sosyal, teknolojik ve demografik hesaba kuvvetlere almak için söylendi

Bunlar daha sonra, hangi IDEO fikirleri insanların tutumlarını araştıran, deneyler mülakat ve beyin fırtınası ay geçirdi tasarımcılar Milano Expo Mila Ikea Geçici Kitchen sergileniyor katı konsept prototip dönüşmesi için yardımcı oldu. Projenin sonucu birkaç seçkin örneklerini Geçici Kitchen dahil edildiği tasarımları, bir çeşittir. Bunlardan biri 2025 yılında sözde pişirme, yeme, çalışma, oyun ve sosyalleşme odağı olacak sıradan, biraz rustik, tablo gibi görünüyor, henüz atık aşağı kesim sırasında insanların daha yaratıcı hale getirmek için çalışmaktadır.

Ayrıca atık kısmak için, mutfak lavabosu, su çıkarılır ve katılar yerel hükümet tarafından toplanan bir kokusuz diski içine sıkıştırılmış bir kompostlama sistemi içine boşaltır. Su kapalı bitkiler için kullanılır. Bitkiler için uygun değildir su belediye kanalizasyon boruları içine gönderilir. IKEA'nın Mutfak ve yemek aralığı yöneticisi Gerry Dufresne çalışmanın sonuçları, gelecekteki ürün geliştirmede kullanılan olacağını söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder