27 Temmuz 2015 Pazartesi

SEAT 20V20 ile tasarım

İspanyol markası Seat 20V20 Concept, bir coupe tarzı tavan ve kaputun altındaki TDI ve TSI motorların geniş yelpazesi ile bir SUV ile gelecekteki styling yöne doğru bir bakış sağlamıştır.

20V20 en coupe-benzeri eğimli tavan ve keskin-kırışık fıçılar araba pratik yükseltilmiş sürüş yüksekliği rağmen, keskin ve sportif görünmesi için tasarlanmıştır. SEAT 20V20 iç üzerinde 600 bagaj alanı litre ve çok yönlü oturma sunacak iddia ediyor. SEAT programlanabilir görüntüler aracın infotainment sisteminin çok makyaj yaparken kendi tasarımcıları, doğal deri, alüminyum ve koyu cam gibi yüksek kaliteli malzemeler kullanılmış olması söz de istekli.

"Tasarım zaten KOLTUK satın alma ve [biz] teknoloji ile birlikte, bu gücü inşa etmek niyetinde için en önemli nedenlerinden biri ise," Jürgen Stackmann, SEAT Yönetim Kurulu Başkanı ve SEO diyor. "20V20 Birçok ayrıntıları gelecekteki üretim modellerinde belirgin olacak."

20-inç jantlar üzerindeki duruşu büyük bir araba değil, küçük bir hatchback o doğru eğilir, ancak uzun 20V20 Avrupa'nın şehirlerin dar sokaklarında için dizayn edilmiştir 4.66 metre (15.3 feet) kadar ölçer. Volkswagen grubunun bir parçası olarak, SEAT Arabalara olan benzinli ve dizel güç aktarma sistemleri geniş bir yelpazede erişimi vardır ve bu (236 hp o 220 kW (295 hp) sunan benzinli motor ve 176 kW'a kadar üreten dizel motorlar iddia ) bir plug-in hibrid tarafından desteklenen, 20V20 üzerinde kullanılabilir olacaktır. Yükseltilmiş sürüş yüksekliği ile tutarak, 20V20 gücü Volkswagen grubun DSG şanzıman ile dört tekerleğe iletilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder