23 Temmuz 2015 Perşembe

LGA Modern Toronto

Birçok kişi için, yeşil yaşam fikri kendi yaşam tarzı ve ev büyük değişiklikler yapmak gerek izlenimini verebilir. Toronto, Kanada'da, yeni bir ev, ancak durum gerek yok olduğunu göstermektedir. LGA en Bedford Park House boyunca gömülü yeşil tasarımı ile modern bir ev var.

LGA aslında Alex Tedesco, üst düzey ortakları birinin kuzeni tarafından Bedford Park House tasarım yaklaşıldı. kısa o mahallenin estetik uyması sitede manolya ve Japon akçaağaç ağaçları korumak, büyük bir ailenin değişen ihtiyaçlarına adapte olacak ve ne zaman bir aile üyesi için yaşamak ve uyku hangi özel bölümler gerektiriyordu olağandışı saatleri çalışıyor.

 Bu pratik gereklilikleri sağlamanın yanı sıra, Almanca hala geleneksel Bedford Park ikamet gibi hissettim, sağlıklı ve sürdürülebilir bir ev yaratmak istedik. LGA Tedesco ileri teknolojiye dayalı yeşil özellikler tasarım sorunsuz dokunmuş olabilir nasıl göstermek için fırsat oldu diyor. Evin 3,100 sq ft (288 m ²) bir alanı kaplayan ve yüksek teknoloji özellikleri ihanet etmeden "Sıcak modern bir görünüme proje" için tasarlanmıştır edilmiştir. Bu bahçede ağaçları kapalı görünümlerinden tarafından çerçeveli olduğunu böylece zamanla olgun ve izin gibi bir şekilde dizayn edilmiştir.

yapının kendisi ısı köprülerini en aza indirmek için, nispeten düşük bir yüzey alanına sahip küçük. Kapsamlı yalıtım ısı kaybını ve kazancını azaltmak için, yanı sıra koyunda nemi tutmak için duvarlar, çatı ve döşeme kullanılır. Duvarlar, tavan ve döşeme sahip R-değerleri sırasıyla R-28, R-40 ve R-30. İyi bir güneş ısı kazanç Argon dolu cam üniteleri evin boyunca kullanılır.

 LGA hiçbir hava geçirmezliği rakam istek üzerine olmasına rağmen, özellikle bakım, ev mümkün olduğunca hava geçirmez olarak yapıldığı emin olmak için alındığını söyledi. Pasif doğal havalandırma binaya temiz hava getirmek için stratejik yerleştirilmiş pencereler kullanılarak istihdam edilmektedir. Buna rağmen, LGA hava değişim hızı dikkatle kontrol edilir diyor. Gerektiğinde mekanik ısı geri kazanımlı havalandırma sistemi yalnızca kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder