28 Temmuz 2015 Salı

Tiny kabin Norveç'in dağlarında

Dağ Hub ücretsiz bir gece için kullanılacak herkes için kullanılabilir OPA formun Espen Folgerø, Tubakuba (veya Tuba Cube) başkanlığında, ama özellikle aileler hedefleniyor Mimarlık Bergen'in Okulu'nda tasarım inşa atölyesi sonucu Küçük çocuklar ile bir teklifte küçük olanlar doğa için takdir duygusu aşılamak için. Bu bir masal bir şey akla getiriyor kısa bir tünel ile erişilen oluyor.

Bir çadır ve bir kabin arasındaki bir şey olarak mimarlar tarafından açıklanan 14 metrekarelik (150 sq ft) ve Ölçme, barınma ahşap neredeyse tamamen, Bergen, Norveç dağlarında inşa edilmiştir. Dış gibi, tedavi edildi yanık karaçam ile kaplı iken iç kontrplak bitti Rasathanesi çürümelerini önlemek için kavrulma Japon Shou Sugi Ban yöntemi kullanılarak,.

barınak off-grid çalışır ve hiçbir elektrik ve tuvalet yok. Ya bir dış kapı yoktur, ama hem yetişkinler hem de çocuklar sözde aracılığıyla gayet uygun olmalıdır "tuba tünelinin" ve bir iç kapı elemanları dışarıda tutmak yardımcı olur. Bu yatak-aşağı, bir odun yanan soba, geniş bir oturma alanı, ve ne büyük bir görünümü gibi görünüyor için seçim yerlerde bir çift var. 2014 yılında tamamlanan Tubakuba Mountain Hub, kesinlikle uymuyor rağmen Antoine garipliği, hala norm biraz farklı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder