25 Temmuz 2015 Cumartesi

Eyefi en Mobi Pro kart kablosuz RAW

Eyefi kablosuz SD kartlar görüntüleri sans telleri aktarmak için dahili Wi-Fi olmadan kameralar için mümkün kılmıştır 2007 yılından bu yana . Ancak, firmanın son Mobi kartları basitlik ve akıllı telefon bağlantısı adına daha gelişmiş özelliklere forwent.

Yeni Mobi Pro kart vaat kullanımı gibi kolay olacak, ama aynı zamanda meraklısı ve profesyonel fotoğrafçılar hitap amacıyla yüksek uç özelliklere sahiptir için. Biz bunu kontrol etmek onun açıklaması Eyefi Mobi Pro yeşil ışık ile biraz zaman geçirdim.

Eyefi Mobi Pro kablosuz SD kart veriyor kolay ama güçlü paylaşım (Fotoğraf: Simon Crisp / Gizmag.com) Eyefi Mobi Pro kablosuz SD kart bir bilgisayara kart bağlamanız gerekir kez bir USB adaptörü ile birlikte geliyor (Fotoğraf: Simon Crisp / Gizmag.com) Eyefi Mobi Pro kablosuz SD kart güçlü paylaşım seçenekleri sunar (Fotoğraf: Simon Crisp / Gizmag.com) Eyefi Mobi Pro kablosuz SD kart dijital kameralar bir dizi ile çalışacak (Fotoğraf: Simon Crisp / Gizmag.com)

Iken Eyefi Mobi hat kullanımı en kolay kablosuz SD kartlar, bazı vardı, pek çok fotoğrafçı seçici transferi ve ihmal edilmişti bilgisayarınıza RAW dosya göndermek için yeteneği gibi bazı özellikleri görmek memnun değildi. Mobi Pro sadelik ve görülen olduğu gibi yüksek uç özellikleri ile özgün Mobi akıllı telefon dostu birleştiren Pro X2 ve daha büyük 32 GB kapasite.

Kutusunda mütevazi 32 GB Class 10 SDHC kart, bir aktivasyon kartı ve bir bilgisayara kart bağlamanız gerekir kez bir USB adaptörü var. Kartınızı kurmak için 10 karakter aktivasyon kodu ile ilgili iOS ya da Android Eyefi Mobi uygulamasını ve yazmaya yükleme içermektedir Başlarken. Oradan kart binlerce uyumlu olduğu için kamera, kartı haşhaş önce ağ ayarlarını yapmak için çeşitli ekrandaki yönergeleri izleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder