4 Temmuz 2015 Cumartesi

Volvo çocuk koltuğu kavramı ön çocukların güvenliğini koyar

Geri Nisan ayında, Volvo gösterdi Lounge Konsolu Şanghay Uluslararası Otomobil Fuarı'nda. kavram arka koltuk yolcu tarafından kullanılmak üzere çok amaçlı lüks ayak dayayacak bir şoförlü araç, genellikle-boş ön yolcu koltuğunu yerini aldı. Bu fikri üzerine inşa, İsveçli otomobil artık bir bebek koltuğu ile ön koltuk yerine Mükemmellik Çocuk Koltuğu Kavramı, duyurdu.

kavramının arkasında düşünce o bebeğe erişimi daha kolay hale getirecek olması, artı bir de güvenlik ve depolama alanı eklendi temin edilmelidir.


Geçerli kurulumları, çocuk koltuğu genellikle ileri dönük arka koltukta monte edilir. Bu yolcu, doğrudan önden etrafında büküm veya yan eğilerek ya olmadan, bebek yüz anlamına gelir. Onlar boyun gücünü eksikliği ve başları vücutlarına oranla orantısız büyük olarak, ileriye dönük ne Dahası, Volvo göre, bebeklerin araba kazası ile ilgili yaralanmalar daha büyük bir riskle karşı karşıya.

Buna karşılık, Mükemmellik kavramı, arka koltukta oturan yolcu ve bir bebek yüzü tek - ve bebek arkaya bakacak. Sürücü ve bebek sadece arabada bile sürüş esnasında sürücünün küçük kişinin yüzünü görmek için, hala daha kolay.

Çocuk koltuğu da kilidi ve kolay yükleme ve değerli kargo boşaltma için izin ön yolcu kapısına doğru kendi kaide üzerinde döndürülebilir. Ayrıca, yanında ve o koltuğun altındaki saklama alanları gibi çocuk bezi, şişeler veya battaniye gibi öğeler için kullanılabilir

Mükemmellik Çocuk Koltuğu bir üretim aracı haline yolunda yapmak olabilir - ya da - eğer zaman hiçbir kelime şu anda yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder