9 Temmuz 2015 Perşembe

Supercar esinlenen HMX izle sinyalleri MB & F 10. yıldönümü

Biz uçak-Aping dahil, yıllardır MB & F (Maximilian Busser & Friends) bazı oldukça ilginç saatler gördüm horological Makine 4 Nolu (HM4) "Thunderbolt" ve tamamen kendine özgü HM6 "Uzay Korsan" . son çaba - Şirketin 10. yıldönümünü kutlamak için yayınlandı - otomotiv tema ve ekran uygun alışılmadık bir yöntem sunan az çarpıcı.

kronometre araba tasarımcısı olma şirketin kurucusu Maximilian Busser erken beklentilerini yankılanan çeşitli spor otomobiller esinlenmiştir. Bu 5 sınıf titanyum ve 223 bireysel bileşenleri ile paslanmaz çelik bir arada inşa ve otomatik sarma ve 42 saatlik güç rezervi ile mekanik hareketi özellikleri bulunuyor.

Yani, kendine özgü görünüyor dışında ne HMX böyle ilginç bir parçası yapar? Eh, her ekranda var. Aksine takan geleneksel yüzüne bakıyorum olmasındansa zaman yerine atlama saat ve dakikayı gösteren davanın tarafında iki pencerelerden anlatılıyor.

Bu görüntüler hareketin üstüne düz döndürmek dairesel diskler bir çift tarafından desteklenmektedir. Ayna görüntüsü rakamları, diskler etrafında basılmış yansıyan ve iki üçgen safir cam prizma tarafından büyütülmüş. Işık zaman okumak için aydınlatma bol sağlayan üst ve yan gelen davayı girer.

parça biraz anımsatan olan Romain Jerome Subcraft biz gördük Baselworld 2015 . birkaç saat ile bu şekilde gösterilen sanki HMX gibi, o saat, davanın tarafı bir pencereden giyen zaman görüntülenen romain Jerome parçası. HMX geri dönersek, vana rocker kapakları petrol kapaklar şeklinde son bir otomotiv dokunuş var. MB & F göre, bu aslında işlevsel ve petrole servis esnasında sökülüp hareketini yağlamak gerekir. Lotus Siyah Ferrari Kırmızı, Mavi ve Bugatti İngiliz Yarış Yeşil - - 20 adet üretim çalışmasında, her saat, dört sınırlı sürümleri satışa sunulacak. Bu US $ 30.000 fiyatlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder