17 Temmuz 2015 Cuma

SnoSoot giyilebilir kızak parçalamak için hazır kar

Ya insanlar halletme konusunda çok daha ciddi alıyorsanız, ya da biraz para dışarı olacak şirketlerin bir dizi vardır. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, biz teknoloji ve fiyat açısından, hatta aşan yaklaşımı kızak, kayak ve snowboard dişli giderek artan sayıda gördüm. En son dikkatimizi gelmek için, SnoSoot, benzersiz bir bükülme vardır. Bir insan kar sörf makinesine içine dönüştüren bir giyilebilir var.

Gibi kızaklarımız Snolo Stealth-X , Zibock ve Backyak katlama veya yolculuk tepeye aşağı kırarak daha taşınabilir halletme olun. Bunun yerine bir ip ile ağır bir kızak sürükleyerek, sizin arka kızak kayışı ve daha kolay dağa yürüyüş. SnoSoot aslında hem yokuş yukarı gidiyor ve iniyor, aşınma daha da portatif tasarım sunuyor. Bu omuz askıları sabitlenmiş yastıklı plastik parçasıyla, bir ağır görev geri koruyucusu gibi biraz görünüyor. Yokuş aşağı kızakla için bir Rahat yer uyum ve daha hassas kontrol sağlayan bir bel demeti de var

O 12 yaşındayken Warren Gibson SnoSoot fikrini düşündüm. O Oregon'un Mt. sürücüde pencereden dışarı bakarak oturdu Ashland Ski Area, o öğrenmek ve yaralanma daha az potansiyele sahip daha kolay olacaktır snowboard bir alternatif düşünürken başladı. SnoSoot için tohum ekildi ve yaklaşık on yıl sonra 2013 yılında, Gibson tasarım sürdürmeye SnoSoot LLC oluşturan aracılığıyla izledi. O patent başvurusu ve o zamandan beri iki yıl içinde kendi fikrini rafine çalıştı. Gibson söyler "kurum, bir polikarbonat plastik ve makine sınıf ABS dışarı inşa edilmiştir, hem de ikisi de teklif, eşsiz özellikleri için seçilen". "Karbonat esnek sunar ve neredeyse kırılmaz ve paramparça olmaz. ABS destek rayları için büyük ve bu tür işleri son derece zor bir malzemedir. Kenarından kenarına ve raylar üzerinde bükülmüş Lexan ekstra bir levha ile iki ray vardır Sürgülü için eklenen yüzey alanını veren imzalandı. "

Gibson ayrı mide (ilk yüz) ve arka (ayaklar ilk) modelleri sunan üzerinde çalışıyor. Her ikisi de daha rahat performans için üst dolgu yanı sıra kayış-kol frenleri bulunur. arka versiyonu da direksiyon ve fren amaçlı ayak plakaları kümesi içerir. Gibson göre, yetişkin versiyonları gençlik modelleri 6 ve 8 lb (2.7 ve 3.6 kg) arasında geliyor, boyutuna bağlı olarak, 8 ve 10 £ (3.6 ve 4.5 kg) arasında ağırlığındadır. dağdan bir kompakt arka plaka sürme fikri bir çocuk olarak hatırlıyorum halletme gibi ses olmayabilir, ama emin içinizdeki çocuğun çığlık ve gülerek almak için yeterli eğlenceli görünüyor. Gibson SnoSooting bol hızlı gösterisi yaptı videoları.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder