17 Temmuz 2015 Cuma

Doğa istendiği gibi Tableau bitkiler sular

Birçoğumuz iç dış biraz getiren evlerimizde houseplants sahip olmak ister. Sorun düzenli olarak onları sulamaya anıyor. Tableau kolay aşırı veya bu telaşlı lodgers sulama altında ya önlemek için yapmayı amaçlamaktadır houseplants için otomatik sulama sistemi üzerinde yeni bir almaktır.

Hollandalı tasarım start-up Pikaplant tabanlı Tableau sulama sistemi bitkileri sağlıklı ve mutlu tutmak için doğanın kendi yöntemine göre. Diğer "tersine kendine sulama gördüğümüz "ürünler, bir bitki kökleri bir kez daha üzerinden kurutulmadan önce bir süre için su emme olan ıslak-kuru döngüsü taklit etmek için çalışır. Sonsuza dek. Eğer rezervuar su mevcut olmadığından emin yapmak gereken tek şey, ve Tableau akıllıca geri kalanı yok. Su taban içine hazneden akmakta ve daha sonra, kapiller aktivite kullanılarak, emici kumaş ile bitkilerin kökleri tarafından aşağıdan emilir. Baz dolduğunda rezervuar bi-valf su akışını keser. Bitkiler, tüm su kadar kullandık kez sulama çevrimi otomatik olarak yeniden başlar birkaç gün önce kökleri kurumasına izin için, sistem kuru kalır.

tabanından rezervuar asansörleri böylece bir musluktan doldurabilirsiniz. Tam kez yaratıcıları 4-6 hafta boyunca üç bitki beslemek için yeterli su tutun gerektiğini söylüyorlar. Tableau "yeşil yapraklı sebzeler, parlak çiçekler ve lezzetli otlar" ile çalışmak üzere tasarlanmış ve minimalist tasarımı estetik sahiptir - bu siyah ya da beyaz yalnızca kullanılabilir. Tabloda en iki valf sistemi nem ve basınca göre su akışını kontrol gerekli elektrik vardır. Bu, çıkarılabilir su haznesi ile birlikte, evinizin istediğiniz yere Tableau pozisyon anlamına gelir.

Tableau üretimi şu anda yoluyla finanse ediliyor Kickstarter kampanyası Pikaplant üretim aşamasına prototip geçmek için 80.000 € (ABD $ 90,000) yükseltmek isteyen ile. Pikaplant onun sözlerini sunar eğer ve ne zaman 125 € (140 $) bir rehin tek Tableau alırsınız. Pikaplant dünyanın herhangi bir yerinde gemi, ancak bunu yapmanın maliyeti fiyata dahil değildir. Tüm planına göre giderse, Tableau € civarında 195 (220 $) perakende bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder