30 Temmuz 2015 Perşembe

Lapdeck dizüstü standı

Insanın çok sayıda iş ya da eğlence için isteyip, evde kendi dizüstü kullanarak çok fazla zaman harcamak. Bu insanların her biri, büyük olasılıkla kanepe ve bir masada oturan ile ilişkili iyi duruş ve verimlilik düzeyleri üzerinde oturan ile ilişkili konforu birleştirmek arzusu anlayacaksınız. Diğer önemli özellikleri bir çift dahil ederken Lapdeck, hem yapmanızı sağlar.

Zaten bol olsa da kucak masalarında piyasada, Lapdeck oluklu sunta tek parça sacdan yapılmış bir katlanabilir masa olduğunu. Diğerleri gibi, bu dizlerinin üstünde dizüstü dengelemeye çalışırken ne zaman daha straighter kadar oturmak sağlayan, bacaklarınızın off laptop ağırlık ve ısı kaldırmak için tasarlanmıştır. Ancak, Lapdeck da taşıma için düz katlanabilir ve ömrünün sonuna geldiğinde geri dönüştürülebilir. Lapdeck mukavvadan yapılmış ve sonuç olarak sadece 12 oz (340 g) ağırlığında iken, £ 8 (11.3 kg) ağırlığa kadar cihazlarını desteklemek için yeterince güçlü. Bu boyutta 18 inç (45.7 cm) herhangi bir laptop desteklemek için yeterli daha fazladır.

Lapdeck bildirildi araya koymak kolaydır ve hiçbir sorun ile birden çok kez monte ve demonte edilebilir. Düz katlanmış zaman seyahat için mükemmel hale standart bir 7. yastıklı zarfın içine uyacaktır. Onun mucitler Lapdeck değiştirilmesi gerek önce 4-12 ay arasında sürecek iddia ediyor. O Kickstarter üzerinde bir güvence ABD rehin 10 $ (ABD içinden 2 $ nakliye, başka yerde 14 $ ile birlikte) ile, Lapdeck sahip gibi düşük bir fiyat soran olmasaydı böyle kısa ömürlü kabul edilemez. kampanyası ile gündeme para tüm planına göre gider varsayarak, Lapdeck bir takım, üretim ve sevkiyat için ödeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder