14 Temmuz 2015 Salı

Panasonic'in Lumix G7 4K video ve fotoğraf becerileri sahiptir

O kadar 4K-toting küçük bir kardeşi gibi Panasonic'in Lumix DMC-G7 hissediyor GH4 bir takip olarak, G6 . Bu bize geri kalanı için 4K video tam yararlar getirmek için aynasız kamera olarak fatura ediliyor, yeteneği sayesinde 30 fps'de 4K görüntüleri ateş, ve daha sonra 8 megapiksel fotoğraf ayıklayın. Daha önce bu özellikleri gördüm ederken, G7 belki aynı anda güçlü ve kitleler için erişilebilir bir aynasız fotoğraf makinesine yerleşik oldum ilk kez.

Panasonic G7 16 megapiksel Micro Four Thirds (17.3 x 13.0 mm) Canlı koşulları çeşitli yüksek kalitede görüntüler elde edilmesine geliştirilmiş Venus Engine görüntü işlemcisi ile eşleştirilmiş MOS sensör bulunuyor. 100 25600 kadar uzun bir ISO aralığına sahiptir ve mekanik deklanşör kullanırken AFC yılında AFS 8 fps (saniye başına kare), ya da 6 fps tam çözünürlükte görüntü patlamaları kapalı atış yeteneğine sahiptir. JPEG dosyalarını çekim eğer RAW veya birden fazla 100 çekim eğer yaklaşık 13 kare için bunu yapabilirsiniz.

Hepsi iyi ve iyi iken Ancak, G7 yapmak Panasonic'in aynasız line-up aşağı onların yol yapım 4K yetenekleri piyasada orta menzilli aynasız kamera kalabalığın arasından sıyrılmak eskiden high-end olacak. Öncelikle, bu 60 fps Full HD 1080p görüntüleri ile birlikte, 30/24 fps ve 100 Mbps hızında bir 3840 x 2160 çözünürlükte 4K görüntüleri kaydedebilirsiniz. Kamera aynı zamanda kullanıcıların bir çok kullanışlı 8 megapiksel JPEG görüntüsü olarak ayıklamak için bir 4K video dışında tek bir kare seçmenizi sağlar Panasonic'in 4K Fotoğraf modu dahil olmak üzere fotoğrafçılık tabanlı 4K bir dizi özellik bulunuyor. Bu GH4 ve firmware yoluyla ilave bir işlevdir FZ1000 ve ayrıca özellikli olan LX100 ve CM1 smartphone kamera.

Deklanşöre basıldığında ise bir videodan hala ayıklanması ek olarak, 4K fotoğraf patlamaları da Kaydı başlatmak ve durdurmak, ya da deklanşör düğmesini kullanarak, kaydedilebilir bir 4K görüntü sırasının bir saniye önce başlattığı bir ön seri çekim modunda Deklanşöre basıldıktan sonra ve kullanıcılara 60 ekstra görüntü vermesini seçin. Biz ne zaman bu mod çok hızlı anları yakalamak için harika ve bizi etkiledi yapabilirsiniz CM1 smartphone kamerada bunu denedik sadece çünkü yavaş kare hızı ek 30 çekim sunulan rağmen.

Otofokus kadar 0.07 saniyeye hızlarda hızlı ve doğru konu kazanımını sağlamak amacıyla Flulaştırma teknolojisi itibaren Panasonic'in Derinlik ile birlikte 49 alanlarına sahiptir kontrast tabanlı AF sistemi kullanır. Yeni bir algoritma da büyük ölçüde renk değil, aynı zamanda bir hedef büyüklüğü ve hareket vektörü sadece tanıyarak AF takip iyileştirmek için söz konusu edilmektedir. Odak Tepeden Çekim gibi özellikler daha manuel bir yaklaşım almak isteyenler için varken diğer otofokus modları, Göz Algılama ve Dokunmatik AF bulunur.

Panasonic G7 GH4 ve G6, ve bir küçük modern DSLR gibi bu tür görünüm olarak benzer tarz. Ayarlarını değiştirmek için kontrol aramalar bol birlikte bir tıknaz kavrama var. Bu 124.9 x 86.2 x 77.4 mm (4.92 x 3.39 x 3.05) ölçer ve bir pil ve SD kart ile 410g (0,90 £) ağırlığında. Arkasındaki 2,360k noktalı OLED elektronik vizör ve 1,040K nokta ile üç inç serbest açılı LCD dokunmatik ekran var. Notun diğer özellikleri ateş yeteneği ve ihracat zaman atlamalı videoları, Düşük Işık AF -4EV düşük ışık koşullarında odaklama için, ve gece gökyüzünün daha iyi görüntü çekimi sağlayan bir Starlight AF modu içerir.

 Kamera kullanıcılara uzaktan sonuçları odaklanmak ve canlı önizleme ile ateş ve ardından paylaşma olanağı veren bir akıllı cihaz üzerinden uzaktan kontrol edilebilir anlamına Wi-Fi yerleşik dahil da bulunuyor. Panasonic Lumix G7 artık preorder için kullanılabilir ve Haziran ayında gemi bekleniyor. Bu bir 14-42 mm kit lens veya 14-140 mm lens ile 1100 $ ile ABD $ 800 geri koyacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder