9 Temmuz 2015 Perşembe

Nissan Part e-Van, müzik spin içecekler sunmaktadır ve gerçekliği artırmaktadır

Otomobil oynak tek-off aşağı saçlarını icar ve oluşturarak yaz sezonu tekmelemek için aşağı ve parti olsun yapýlar gibi. 2012 yılında, Nissan patlak Juke Box haddeleme ses sistemi ve geçen yıl Volkswagen ile gürültü getirdi Amarok Güç pikap. Nissan özel donanımlı ile parti takmayı, geri tekrar 2015 yılında ise , e-NV200 kokteyller, pompa bas yapmak ve bir artırılmış gerçeklik deneyimi sunmak için inşa elektrikli minibüsün.

Roll-out ses sistemi ile sadece tipik parkable partisinden daha fazla, Part e-Van daha tam bir mobil açık kulüp gibidir. Nissan çevre ayarlamak için 20 ft (6 m) -Yüksek ışık gölgelik ve kalabalık çekmek için LED dans pisti bulunuyor. Müzik 14.000 vat özel ses sistemi ve kablosuz kulaklıklar müzik yayını için sessiz disko sistemi ile donatılmış bir çatı DJ kulübesinden düşer.

Onlar taşımaya destek aracı gerektirir gibi o büyük gölgelik ve DJ kabini bakmak, ama Part e-Van da içten bazı eğlenceli paketleri. Dışarı teknoloji çubuğu elektrik ilham içecekler karıştırmak için programlanmış otomatik kokteyl makinesi ev sahipliği yapmaktadır. Nissan'ın Video bu kokteyller alkolsüz olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Soğutulmuş şişe ve teneke tutmak için bir buzdolabı da bulunuyor.

kokteyller Bölüm e-Van bir all-elektrikli araç partiers hatırlatan tek şey değil. Nissan, tüm dış çevresine sarılı güneş panelleri ile akıllı boy disko topu ile bu gerçeğe dikkat çekiyor. Güneş topu juiced güç tüketen bir parti van tutmaya yardımcı olur. Kalabalık duygu değil mi? Siz yanlarına monte edilen iki TV ekranlarında üzerinden sanal bir parti sahnesine kaçabilir. Bu ekranlar sosyal medya üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir artırılmış gerçeklik parti deneyimi sunuyor. Oldukça kendini tanıtımı için özlem tatmin etmezse, van uğultu "selfie drone" için gülümsemeye emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder