15 Temmuz 2015 Çarşamba

RideAir yol kenarında bisiklet lastik pompalama dışarı zor işi alır

Bazı efor veya tek kullanımlık CO2 kartuşu gerektiren kompakt bir el pompası: Bu yolda bisiklet lastikleri şişirme gelince, iki seçenek vardır. New York merkezli DesignAir Yenilikler, ancak başka bir yarattı. Bu RideAir denir ve doldurulabilir taşınabilir basınçlı hava pompası var. Bir benzin istasyonu, bisiklet dükkanında veya başka bir yerde bir motorlu hava kompresörü kullanarak, kendi giriş vanası aracılığıyla RideAir şarj başlayabilirsiniz. Ayrıca evde kendi manuel bisiklet zemin pompası kullanabilirsiniz. Onun 650 ml (22 oz) alüminyum hava tankı mevcut basıncı gösteren yerleşik komparatör ile 300 psi (21 bar) kadar tutabilir. Daha sonra sırt çantası sopa, ya da standart boyutlu su şişesi şişe kafeste.

Eğer sonradan lastiklerin biri biraz yumuşak olduğunu keşfetmek gerekir - doğal sızma veya yavaş sızıntı ya da - sadece, RideAir enflasyon tüpü çekin, kenara çekin lastiğin supap sapının ekleyin, ardından şişirmek düğmesini basılı tutun kadar lastik firmadır. Bu Schrader valf hazır ve Presta valf adaptörü ile birlikte geliyor.

Hiçbir el-pompalama gereklidir ve bu saniyeler içinde tamamen düz lastik doldurabilirsiniz. Eğer (lastik ilişkisini inceleyen en az bir çift için iyi olmalıdır) mevcut basınçlı hava beslemesini tükenir sonra, sadece tekrar doldurunuz. Cihaz, su geçirmez yaklaşık £ 1 (0.5 kg) ağırlığında ve ayrıca bunu ve sahipsiz sol güvenli bisiklet hem tutmak için alt kısmına yerleştirilmiş 4-ayak (1.2 m) kombinasyonu kablo kilidini sahiptir.

Kesinlikle bir el pompası daha az iş gibi görünüyor ve CO2 kartuşunun aksine yeniden kullanılabilir olsa da, bu büyük tarafında biraz kesinlikle var - özellikle bir şey için umarım çok sık kullanmak zorunda olmayacak. DesignAir aynı zamanda bu tür değerine eklese spor malzemeleri ve şişme oyuncaklar, şişirme gibi görevler için kullanılan olabileceğini belirtiyor. RideAir onlar üretime ulaştıklarında ve eğer bir tane alıyorum US $ 45 bir sözü ile, henüz Kickstarter kampanyası konusudur. Planlanan satış fiyatı 70 $.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder