20 Temmuz 2015 Pazartesi

Bin Crow minik ev Vancouver konut piyasasına sidesteps

Vancouver konut piyasası nispeten pahalı ve bu doğal olarak kendi evlerinde kendi göze edememek bir sürü insan engeller. Bazı par kiralama deneyimler sonrasında, Vancouver ikamet Isabella Mori ona o düpedüz kendi gücü yeten bir 18.5 m² (189 sq ft) minik ev inşa etmek, yerel firma Kamera Binalar temasa geçti.

Yakın zamanda tamamlanan Bin Crow minik ev römork ve tekerlekler üzerinde oturur ve herhangi bir ek izni olmadan uygun yerlere çekilebilir. Bu büyük bir birincil alan içermektedir, artı bir kapı tuvalet ve duş kompostlama ile küçük bir banyo yol açar. Ana yaşam alanı adımların bir çift ile iki düzeyde ayrılır ve yükseltilmiş bölüm düzgün bir çekyat ve Kamera Binalar tarafından tasarlanan bazı ek depolama alanı gizler.

mutfak alanı ev sol tarafındaki çalışır ve uzak uç yalan çalışması ve lounge alanları (artı yukarıda belirtilen banyo) doğru. Bu basit bir düzen var, ama en azından fotoğraflardan bakılırsa, kendi boyutunda bir ev için arta kalan oda şaşırtıcı bir miktar gibi görünüyor. Nitekim, Bin Crow birçok benzer ile beklemek için geldim daha az sıkışık görünüyor minik evler .

Parke döşeme kurtarılabileceği iken Bin Crow, siding ve pencere ekranlar için arıtılmamış özel öğütülmüş sedir bulunmaktadır. İş görür pencereler havalandırma yardım ve izolasyon sert köpük yalıtım ve mineral yün şeklinde gelir. Bu işlev, bir elektrik Kargaburun gerektirir rağmen, ev de graywater sistemi spor yok. Bir on-demand propan ısıtıcı, sıcak su sağlar ve ev depolama alanı için birkaç ek alanlar spor.

Kamera Binaları inşa toplam maliyeti hakkında sıkı dudaklı kalmayı tercih ediyor, ancak şu anda küçük ev sahipleri ve toprak sahiplerinin yeni küçük ev cep mahalleleri oluşturmak ve temasa geçmek isteyen tarafların istiyor to-olurdu çalışmak arıyor olduğunu Gizmag söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder