28 Temmuz 2015 Salı

Tesla ev pillerin serbest bırakılması

Güçler Tesla'nın elektrikli araçlar analistleri ile son konferans sırasında CEO'su Elon Musk tarafından yapılan açıklamaya göre, ev için bir pil geliştirmek için kullanılacak aynı lityum-iyon pil teknolojisi. Piller gün boyunca güneş panelleri üretilen fazla enerjiyi depolamak için ev ve işyerleri tarafından kullanılan ve paneller boşta geceleri çizilmiş olacaktır. Projenin resmi detayları hala kapalı bir yolu vardır. Biz onları temas olduğunda,

Tesla şu anda aylarca enerji depolama ve ev piller hakkında herhangi bir ek bilgi paylaşımı değil dedi. Konferans araması sırasında oldu ne Musk ortaya çıkardı "Biz oldukça yakında insanların evlerinde ya da iş, kullanım için olacaktır Tesla ev pili veya tüketici pili açıklayacak gidiyoruz." Biz tasarım yaptık "sözlerine ekledi ve yaklaşık altı ay içinde muhtemelen üretime girecek başlamalıdır veya böylece ürün açıklanması için bir tarih anlamaya çalışıyoruz -.. Önümüzdeki ay ya da iki muhtemelen gerçekten var Büyük. Ben bu konuda gerçekten heyecanlıyım. "

Ev enerji depolama pazarına doğrudan satış içine şirketin ilk baskını gibi, piller sadece ekli Tesla etiketi sayesinde dikkat bol olsun bekleniyor. Ve Tesla sessizce San Mateo, Kaliforniya'da Tesla yolun bulunan kardeş şirketi, güneş paneli üreticisi SolarCity için temin edilmiştir ev akülerden bir gelişme olmalıdır. Bu piller Kaliforniya içinde ve yalnızca SolarCity aracılığıyla belirli pazarlarda şu anda mevcuttur. Yeni piller daha yaygın olarak kullanılabilir olacaktır. Tesla katılan Bosch, GE ve Samsung gibi isimlerle, kendi piller için rekabet bol yüz olur. Honda gösteri akıllı ev duyurdu elektrikli bir araç, güneş panelleri ve jeotermal ısı pompası ile birlikte, şarj edilebilir pili ev özellikleri ve tahrik edilir bir enerji yönetim sistemi ile.

Hem araştırmacılar Harvard ve MIT ise yenilenebilir enerji depolama akış piller geliştirdik Bloom Energy'nin yakıt hücresi kutuları güç kaynağı yanı sıra enerji depolama aygıtı olarak hareket ederler. Tesla öne belki bir alan maliyeti olduğunu. Tesla Panasonic tarafından sağlanan pil hücrelerinden pil paketleri toplanır ve Nevada'da şu anda yapım aşamasında olan gigafactory de en kısa sürede 2016 olarak büyük ölçekte bunu yapmak üzeredir. Ölçek Böyle bir ekonomi - pil kapasitesi 50 gigawatt-saat her yıl üretim - 30 oranında şirketin araba aküsü maliyetlerini aşağı itmek bekleniyor. Aynı teknolojisine dayanan, Tesla'nın ev batarya maliyeti de inmesi gerekir.

Ev bataryalar çatı güneş panelleri, özellikle kimin evleri günün saatine bağlı değişken fiyatlar önerir kamu hizmeti şirketleri aracılığıyla şebekeye bağlı olan bu aka Time-of-Use (enerji çizmek ev sahibi için bir nimet olma potansiyeline sahip TOU) oranı planları. PV kullanıcılar genellikle güneş yardımcı'nın enerji oranları yüksek olduğunda da, hangi azalıyor zaman öğleden sonra ve akşam ızgara güç çekmek zorunda. Ana enerji depolama sistemleri ev sahibi yerine aküden çizim ve off-pik saatlerde bataryayı şarj ile maliyetleri aşağı tutmak yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder