27 Temmuz 2015 Pazartesi

iSkin çıkartmalar mobil cihazları

Bir bilek-yıpranmış akıllı saat, bir cebinden alınacağı sahip bir akıllı telefon daha kolay erişim için olsa da, işler kesinlikle küçük ekranlar var. Bu onları oldukça zor belirli görevler, daha büyük bir arayüz alanı gereklidir, özellikle olanlar için kullanmak yapabiliriz. Eh, o iSkin içeri giriyor. Deneysel sistem kullanıcıların cilde uygun, esnek, gerilebilir çıkartmaları kullanarak mobil cihazlar kontrol etmenizi sağlar var.

ABD'de, Almanya'da Saarland Üniversitesi ve Carnegie Mellon Üniversitesi'nden bir ekip tarafından geliştirilen silikon iSkin çıkartmalar dokundu varlık yanıt kapasitif ve rezistif sensörleri içerir. Bu şekil ve boyutlarda bir çok çeşitli yapılmış geçici olarak bir tıbbi kaliteye sahip yapışkan ile gövde üzerinde hemen hemen herhangi bir yerde uygulanabilir.

Çıkartmalar alma ve telefon görüşmeleri yerleştirerek, müzik çalma kontrolü mesajlar, ya da şu anda bir mobil cihaz ekranında bitti başka oldukça çok şey yazıp gönderme dahil için Öngörülen kullanır. Bunlar multi-touch işlevselliği yapabildiklerine ve aynı zamanda kaydırarak olarak jestleri tanımıyor. o entegre yongaları sonuçta onları kablosuz olarak diğer aygıtlarla iletişim kurmasına izin verebilir umulmaktadır rağmen cari prototipler, bilgisayara sabit kablolu vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder