23 Temmuz 2015 Perşembe

Yere kadar yeşil inşa İngiltere'nin "ilk eko-kent

İngiltere'nin "en sürdürülebilir kalkınma" olarak tanımlanan bir eko-kent işgal yakın hareket ediyor. İlk sakinleri daha sonra bu yıl Kuzey Batı Bicester taşınmak bekleniyor. Planlama izni de sadece projenin bir sonraki aşaması kadar 2.600 evler için verilmiştir. Kuzey Batı Bicester ("Bister" okunur) Amaç ekonomisi ve güzel bir yer için iyi bir çevre için iyi olan bir kasaba oluşturmak için 2007 yılında hükümet tarafından açıklanan İngiltere'de dört belirlenen eko-şehirlerinden biridir yaşıyor.

Aynı zamanda bir avuç biridir One Planet dünyada topluluklar. One Planet düzeni sürdürülebilirlik sadaka BioRegional tarafından kuruldu. Bu gezegen sağlayabilir kaynak miktarına göre sürdürülebilir bir ölçüde tüketim düzeylerini düşürmek için insanlar ve toplumlar için yollar bulmayı hedefliyor. Çok sürdürülebilir evlerine ek olarak, Kuzey Batı Bicester uygun fiyatlı konut bir karışımını sunacak. Homes Sürdürülebilir Homes ve kod seviyesi 4 minimum standartta inşa edilecek Sürdürülebilir Homes ve BREEAM mükemmellik . Sakinleri veriyor onlara, otomobil kulübü durumunu kontrol enerji kullanımını ve fiyatları izlemek, toplu taşıma bilgilerini kontrol ve diğer sakinleri ile iletişim kurmak için mobil cihazlar üzerinden bir topluluk hub erişmek mümkün olacak. Evler de gelecek geçirmez akılda iklim değişikliğine uyum olacak.

İlköğretim okulları şehirdeki tüm evlerin 800 m (2,625 ft) mesafede olacak ve iş sürdürülebilir bir seyahat mesafesi oluşturulacaktır. Gerekli elektrikli araçların kullanımı gibi olacak Dışı araç kullanımı teşvik edilecektir. İlçe sakinleri elektrikli araçlar ve elektrikli otomobil kulübü için puan şarj özel olarak tasarlanmış bisiklet ve yaya yolları, her eve 400 m (1,312 ft) içinde bir otobüs hizmeti, yararlanacaktır. Yüzde 40 kamu ve özel yeşil alan minimum düzeyde North West Bicester boyunca muhafaza edilmelidir. Yerel gıda üretimi bir odak ve yerel biyo-çeşitlilik net kazanç kazanmanın bir amaç olacaktır. inşa ediliyor şehrin ilk aşaması Exemplar denir. Tamamlandıktan sonra, İngiltere'nin ilk gerçek sıfır karbon topluluk olacak, proje kurşun A2Dominion göre, 393 sıfır karbon evleri vardır ve olacaktır. Bir Simge olanaklara arasında bir ilköğretim okulu, toplum merkezi, eko-pub ve bir eko-ticaret ve perakende merkezi olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder