4 Temmuz 2015 Cumartesi

Daha hızlı gitmek gibi Garmin Varia bisiklet far uzak guvenlik sistemleri parlar

Ne kadar hızlı gidiyorsun, uzak öncesinde size bakıyor olmalıdır. Bunu göz önüne aldığımızda, Garmin yavaşlatmak gibi daha geniş ama daha az yoğun aydınlatma vermek için genişletilmesi sırasında otomatik hız konum yolun uzak kendi ışınını odaklamak guvenlik sistemleri için yeni Varia bisiklet far tasarladı.

Şirketin aynı zamanda Açıklandı Varia Dikiz Bike Radar araba tespit sistemi, Varia "akıllı bisiklet ışık" far ve beraberindeki kuyruk ışık kullanıcının mevcut GPS donanımlı ile iletişim kurmak için tasarlanmıştır Garmin Edge ANT + kablosuz protokolü üzerinden çevrim bilgisayara .

Binicinin GPS koordinatları değişiklikleri analiz ederek, sistem kendi hızını belirlemek mümkün ve odaklanır ya da buna göre far demeti genişletiyor. Onlar hızla yavaşlayan olduğunuzu algıladığında, aynı zamanda bir fren ışığa çevirerek, kuyruk ışığı yoğunluğunda bir destek veriyor.

Onların bilgisayar veya isteğe bağlı çubuk monte Varia uzaktan birimini kullanarak, kullanıcılar, ışıkların yanıp desen ve parlaklık ayarlarını kontrol ve kapalı bunları açmak, ya da kuyruk ışıkların kontrolü iki değil Bontrager en farklı (dönüş göstergeleri olarak çalışmaya yapabilirsiniz Transmitr sistemi ). Kullanılmakta olduğu Kenar cihazı bağlı olarak, biniciler de otomatik ortam ışık koşullarına göre kendi parlaklığını ayarlamak için, ya da bisiklet geceleri basmış edilirken açık ve kapalı kendilerini açmak ışıkları ayarlayabilirsiniz.

far lambası 22 ° C'de puan ise Sırasıyla yüksek güç modunda kendi pillerin şarj başına kullanımı 2.5 ve 4 saat, yönetmek, 600 lümen kadar ortaya koyar.

Garmin Varia akıllı bisiklet ışıkları yılın üçüncü çeyreğinden başlamalıdır. Onlar sadece far için 200 $, ya da kuyruk ışık için 70 $, bir far / stop lambası / uzaktan paket için 300 $ ABD fiyatlı ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder