4 Temmuz 2015 Cumartesi

Bir piyano öğrenme sistemi ABD'ye geliyor: ışık takip kamera sistemleri

Bu gün, bir akıllı telefon ya da tablet uygulaması var gibi görünüyor sadece, yapmak o olmak isteyebilirsiniz her konuda kozmik ışınları tespit , dil yardım alma veya bir enstrüman çalmayı öğrenmek . Bir piyano öğrenme sistemi de onun kalbinde bir iOS / Android uygulaması var, ama öğrenciler senkronize LED ışıkları yardımıyla gerçek bir piyano oynamayı öğrenmek. Zaten Çin'de en çok satanlar, One Müzik Grubu Amerikalı pazarda benzer başarı arıyor ve Amerika'da öğrenciler onun bir piyano ve öğrenme uygulaması getirmek için San Francisco'da bir ofis açtı.

"Amacımız insanların sadece bir kaç dakika içinde ilk şarkıyı çalmak yardımcı olmaktır," Ben Ye, Global CEO ve Tek Music Group'un kurucularından dedi. "İnsanlar sevdikleri ve onlar pratik olarak eğlenmek şarkıları ile öğrenebilirsiniz böylece Bizim notalar envanter, çok büyük."

Bir taşınabilir dijital klavye ve tam dik piyano - Tek Öğrenme Sistemi İki çeşit olarak sunulmaktadır. A One sistem öğrenci ücretsiz bir Akıllı Piyano uygulaması klavye veya piyano kablonun kadar bir iOS veya Android akıllı cihaza ihtiyaç ve başlatacaktı. Üç farklı öğrenme yöntemleri bir seçim sonra sunulmaktadır.

LED-güdümlü notalar seçeneği 99 sent aylık abonelik için ayda 100 ek ezgileri ile sayısız türler genelinde bini aşkın ücretsiz şarkı erişim sağlar. Bu lezzet, öğrenciler mavi ve kırmızı LED'ler kullanıcı birlikte oynamak için yolu aydınlatan öğrenme, denenmiş ve test edilmiş takip me yöntemi sunulmaktadır. (Joseph Hoffman video dersleri Hoffman Yöntemi ) de-olacağını kılavuzu mevcuttur (sahte) LED ışıklar sanal takip etmek öğrencinin gerçek dünyaya öğretici getiren ve izin ile piyano temelleri ile fildişi gıdıklayan, Öğretmen. Son olarak, benzer bir vende bir oyun unsuru var Rocksmith noktaları kaydırma çubukları akıllı cihazın ekranında yıkılmak ve LED'ler cihaz üzerinde yanar olarak doğru zamanda doğru notları vurarak puanlanır gitaristler için. Tek başına ya da iki oyuncu modu mevcuttur. Bir öğrencinin tek başına gitmek için bir ditty yeterince aşina hale geldiğinde, ışıklar devre dışı ve şarkı öğrenme sisteminin yardımı olmadan çalınabilir.

Öğrencilerin ve hareket halindeyken müzisyenler için klavye öğrenme uygulaması ile senkronize 61 LED arkadan aydınlatmalı tuşları olmayan bir ağırlıklı dijital klavye olduğunu One Işık, denir. Bu 128 nota polifoni, 417 tınılar, 16 halk aletleri, dokuz perküsyon setleri, 603 davul sesleri ve 256 general MIDI (GM) tonları sunar.

Bir Işık altı AA pil ile çalışır (91 x 33 x 10 cm), 11 £ (5 kg), 36 x 13 x 4 dahili özelliği, tek bir kulaklık jakı, bir için bir fiş sürdürmek sahiptir ve limanlarda dışarı dış ayak pedalı ve aux. Birlikte şarkı ve tuhaflık oynamak için bir mikrofon girişi de var. Bu öğrencilerin oynuyorsanız duymak için izin hoparlörleri entegre değil, aynı zamanda Apple Müzik ve Spotify gibi üçüncü parti uygulamalar sesleri atarak hitap etti. Taşınabilir uygulama makine de GarageBand gibi araçlar için USB üzerinden bir MIDI enstrüman olarak kullanılan ve önerilen perakende ABD fiyatı 299 $ taşır edilebilir. Daha geleneksel bir şey ve evde kalıcı bir fikstür daha biraz dışarı bakmak, geri Ocak ayında NAMM onun ilk ABD görünüm getirmişti One Smart Piyano için tombul olabilir üzerinde olanlar. Bu dünyanın ilk ve tek dik, olduğu rapor var , Apple MFI sertifikalı piyano ve sentetik fildişi hissediyorum 88 çekiç ağırlıklı tuşları ile senkronize LED'lerin bir şerit vardır. Aynı zamanda yumuşak, Sostenuto spor ve ayak pedalları sürdürmek.

(137 x 48 x 86 cm) Bu 54 x 19 x 34, 115 £ (52 kg) modeli de 128 nota polifoni sahiptir, ancak 128 GM sesleri ve altı davul setleri ile birlikte gelir. Dijital dik yerleşik hoparlörler, iki kulaklık jakı, USB MIDI giriş ve çıkış ve rapor edilir kompozisyonlar kayıt yeteneği dahil etmek. Bu siyah ya da beyaz mat (değil piyano) gelir ve 1499 $ için perakende beklenmektedir.

Bir Müzik Grubu geçenlerde başlattı temel amacı söylüyor IndieGoGo çaba şirket ve akıllı öğrenme sistemleri hakkında bilinçlendirmek olduğunu. Zaten finanse kampanya aracılığıyla kaldırdı paralar nakliye maliyetleri ofset ve mümkün olduğunca düşük dünyayı öğrenme One içine giriş fiyatı tutmak için kullanılmalıdır. Yazı olarak, destekçileri 199 $ Tek Işık ya da 799 $ için bir Akıllı Piyano için rehin yapabilirsiniz. Özverili, hayırsever türleri de ekstra biraz güdük ve satın One sınıflara müzik sistemi koymak yardımcı, Tek dikmek vermek için tercih edebilirsiniz. Beklendiği gibi tüm giderse, ilk piyano Eylül ayında teslim edilmesi bekleniyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder