22 Temmuz 2015 Çarşamba

Fotokite sıkı bir tasma drone fotoğrafçılık

Drone fotoğrafçılık inceliklerini öğrenmek dik bir öğrenme eğrisi tutabilen, ama uçurtma uçuruyor daha basit bir önermedir. Rus roboticist Sergei Lupashin için uçuş bu eski ve yeni formlar karıştırma hava fotoğrafçılığı potansiyelini kilidini bir anahtar olabilir. Bir tasma üzerinde yaptığı Fotokite quadcopters koyarak, o heyecan verici yeni açılardan hikayeler anlatmak sağlayarak, daha fazla gazetecilerin eline havadaki kameralar almayı umut ediyor.

drone fotoğraf muazzam bir potansiyel, her geçen gün daha nefes kesen yakalar amasses alan, haber toplama işinde olanlara kayıp değildir. Son birkaç yıl için, tüm dünyada medya şirketleri için BBC çıkışları ile, teknolojiyi kucaklamaya geldim CNN kendi gazetecilik yeni perspektifler getirmek için uçağı için dönüm. BBC durumunda, bu, İsrail ile 50 gün çatışma sonrasında perişan Gazze şeridi, yılbaşı havai fişek için Auschwitz herşeyi havadan görüntüleri büyüleyici kadar döndü.

Ama önemli teknik yeteneğine ek olarak, havada bu uçağı alma sertifikalı pilotları eğitim harcanan zaman bir sürü gerektirir. Aslında aynı zamanda belirli yeteneklerini geliştirmek için görev yaparken, teknolojiyi bir sürü daha erişilebilir yapabilir sıkıca yere kendi ayakları ile birisine uçağı tethering Lupashin düşüncesi olduğunu.

O birileri sadece beş dakika içinde Fotokite uçmak için öğretilebilir iddia ediyor. Joystick ve denetleyici yerine, kullanıcı sabrının uzunluğunu ayarlamak için motorlu makara tutar. In-hand drone Holding ve kullanıcı daha sonra alarak, onlar uçmak için istediğiniz yönde hedefleyen, eyleme rotorları atar oa 90 derecelik büküm veren GoPro Hero 4 Black Edition binmek için birlikte kamera. Havadan sonra, drone bir akıllı telefon veya tablet ile kontrol edilebilir.

Yere gergin Dron'u sahip bir kaç avantajı vardır. Güç ters yönde gönderilebilir ise tam 1080p HD video akışı, zeminde cihazına yönlendirilir anlamına gelir. Yerde değiştirilebilir piller tasma aracılığıyla drone geçirilen Güç drone saatlerce havada kalabilir anlamına gelir. pilot ve drone arasındaki fiziksel bağlantısı da nervy izleyicilerden kaygılarını hafifletmek gerekir. Son ama en az, toprağa araç tethering FAA kurallarına etrafında bir yol sağlayabilir ticari drone uçuş yasaklanması . Fotokite prototipler gibi BBC ve National Geographic gibi çıkışları tarafından test edilmiştir, ancak şirket tam cihaz satın almak için kullanılabilir ve ne kadara mal olacak olacak zaman sıkı-dudaklı kaldığını. O, ancak, onun ilk sürümü ötesindeki atkıları alarak Ulusal Yayıncılar Birliği (NAB) Fuarı'nda Las Vegas 13 Nisan başlayan ve 16 Nisan kadar çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder