13 Temmuz 2015 Pazartesi

Tatlı su yüzme havuzu Londra'nın King Cross açılır

Londra, İngiltere, yeni bir cazibe ziyaretçilere dinlenmek ve deneyim doğa, yüzmek için bir yer verir. King Cross Pond Kulübü İngiltere'nin ilk kamu yüzme havuzu olduğu söyleniyor. Yeşil çevre düzenlemesi ile doğal, kimyasal madde içermeyen havuz King Cross kentsel alana düştü olduğunu.

Londra doğal ve açık hava yüzme tesislerinde ilgi bir başak biraz geçiyor gibi görünüyor. Sadece son zamanlarda, açmak isteyen bir proje Thames Nehri yüzme havuzları Kickstarter vurdu ve yana crowdfunding hedefini aştı. Thames Hamamları Proje konsepti gibi, King Cross Pond Kulübü doğa ve eğlence bir araya getiriyor. Ooze Mimarlar ve sanatçı Marjetica Potrč Lewis Cubitt Park ve King Cross Square alanına yeni bir ek tarafından tasarlanan aslında King Cross Sanatları Programı kapsamında bir enstalasyon. Yararlanacak " Toprak ve Su Of: King Cross Pond Kulübü , "Bu toplum katılımı yoluyla yerel alan artırılması hedefleniyor.

"Proje, yeni olanaklar ve olası vadeli ortaya nerede zamanında bölgede, bir an içinde değişiklikler iletti Dinamisitesi yakalama çabası ise," Ooze Mimarlar Eva Pfannes açıklar. "Bu özel projede, şehir ortamında kadar doğal bir şey yan yana bizim için çok önemli bir fikirdi. Bu cilasız bakmak ve mevsim değişikliği gibi gelişmeye içindir."

Gölet kendisi 40 x 10 m (131 x 33 ft) ölçer ve öncü bitkileri, yabani çiçekleri otları ve çalıları içeren peyzaj ile çevrilidir. Sulak ve batık su tesisleri, bu arada, temiz ve berrak tutmak için su filtresi. Yüzücüler güvenliğini sağlamak için değiştirme imkanları, bir izleme alanı ve can kurtaranların vardır. gölet Fusion Lifestyle, topluluklara ekonomik ve erişilebilir spor ve eğlence imkanları sağlamak istiyor bir sadaka tarafından yürütülüyor. Orada her gün kullanılabilir bilet sınırlı sayıda, ama alacakaranlık kadar 06:00 hafta içi ve alacakaranlıkta kadar 08:00 dan hafta sonları açıktır. Bilet fiyatları pik saatlerde £ 3,50 off-peak £ 6,50 için (US $ 5 ila) arasında değişmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder