14 Temmuz 2015 Salı

İki milyon kişi bu İsveçli ev güvenlik sistemleri tasarımı yardım

Stockholm güvenlik sistemleri merkezli Tham & (ve Videgård ahşap yüksek katlı tüm insanlar için her şeyi olabilecek bir ev tasarımı hedeflerken şöhret) alışılmadık bir yaklaşım aldı. Demokratik mimarisinin yeni tip olarak fatura ne tasarım - ya da ülke nüfusunun yüzde 20 - Firma Yaklaşık 2 milyon İsveçliler tarafından oluşturulan verileri analiz.

evin tasarım süreci Tham & Videgård popüler İsveçli mülkiyet web sitesinin kullanıcıları konutta için benzediğini analiz çıkıyor. Bu boyut, maliyet, oda sayısı ve yüzeylerin hatta rengini dahil. Toplamda, firma Daha sonra klasik İsveç tasarım ilkelerine dayalı biraz sanatsal ruhsat eklendi Yaklaşık 2 milyon ziyaretçi, 200 milyon tıklama, Ocak ve Ekim 2014 arasında 86,000 özellikleri üzerine çekti. "Evin kısa iki bölümden dayanmaktadır: tüm Hemnet kullanıcılarından Büyük Veri istatistiklerine ilk doğrudan yorumlanması, odalar, banyo ve zemin büyüklüğü, fiyat, numarası dahil ev ölçülebilir özelliklerini belirlenen bir ortalama değer, "Tham & Videgård diyor.

"Bu Tham & Videgård iki ikonik tipte yoğunlaşmış İsveçli evin bir okuma ekledik için: tarih, yerel kaynakları, el sanatları ve ulusal yapı gelenekleri temsil eden kırmızı ahşap yazlık ve modernlik, iyimserlik için duruyor beyaz işlevselci kutusu, endüstriyel kalkınma, refah devleti ve uluslararası idealler. "

Tıklanma ve Hemnet Home hem Evi (veri toplanan edildiği sitesinde adını ikincisi) olarak adlandırılır, ortaya çıkan konut, dışarıdan eğer biraz mülayim şaşırtıcı çekici. Basit bir küp şeklinde alarak, 103 metrekarelik (1.115 sq ft) toplam floorspace içerir ve bir banyo, misafir tuvaleti, üç yatak odası ve yüksek tavanlı geniş bir mutfak bulunmaktadır. Cömert pencereler ve tepe doğal ışık teşvik ve ev de rüzgardan korunan oluyor ve gerekirse ek bir odaya dönüştürülebilir bir teras bulunmaktadır. cephe kırmızı ahşap yatılı yapılır ve evin mütevazı bir bahçe arsa ile çevrilidir. O anda bir kavram olmaya devam ederken, Tıklama Evi yakında inşa edilecek nedeniyle ve daha sonra satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder