20 Temmuz 2015 Pazartesi

Dışarı şemsiye senin pantolon kuru tutar İçinde

Geleneksel tasarım bir veya daha fazla sorunları çözmek için iddia sayısız şemsiye vardır. Rainshader iken, örneğin, rüzgar geçirmez olması gerekiyordu Sa geri tersyüz savrulan gelen sıçrar. Yeni Kazbrella Bu arada, damlar ortadan kaldırmak ve daha az beceriksizce kat uzak olduğu söyleniyor. Dolayısıyla adını mühendisi ve mucit Jenan Kazım, tarafından tasarlanan Kazbrella onun iddia edilen yararları elde etmek için yardımcı olan bir düzgün hile vardır. Dışarıdan aşağı kat geleneksel şemsiye aksine, çift kollu mekanizmasını kullanarak merkezinde aşağı katlanır.

merkez çöken tasarım buna karşı fırçalama gelen kullanım ve ıslak pantolon sonra saklayarak ıslak zeminler kaçınarak, damlar katlanmış şemsiye içinde yer anlamına gelir. o da Kazbrella açılır anlamına gelir bir up-ve-over hareket ziyade bir out-ve-up hareketi. Girerek veya bir bina ya da araba çıkarken ve ne zaman kalabalıklar daha az açık garip ve yakınken bir sonucu olarak, bu açık daha kolay ve yakın rapor ediyor. Yanı sıra Kazbrella merkez çöken sistemin kolaylaştırılması gibi çift kollu mekanizma diğer şemsiye ve rüzgarda daha iyi performans daha da güçlü hale getirmek için söylenir. Kazbrella içinde dışarı darbe olmadığını durumunda, o hızla aşağı mekanizması çekerek righted ve sonra hafifçe yedekleyebilirsiniz olabilir. Bu şekle geri kanopiyi çıkacaktır.

Kazım göre, en büyük zorluk, geleneksel şemsiye eğriliği, gerginlik ve kullanılabilirlik koruyarak katlama sistemleri içini üretmek oldu. Bu elde bir mekanizma yaratan, o da iyi bir yapı kalitesini sağlamak için "high-end malzemeleri" kullandı. Kazbrella şaft uçak dereceli alüminyum, hafif fiberglas konuşmacı ve su geçirmez kaplama ile kaplı ipek kumaş polyester çift gölgelik yapılmıştır. Kazbrella üretimi için para toplamak için bir Kickstarter kampanyası sürüyor. Yazma zamanda, £ 35 (US $ 53) için sözü hala mevcuttur. Tüm kampanya ve üretim ile planlamak için gider varsayarsak, teslimat Ekim ayında başlaması tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder