16 Mayıs 2016 Pazartesi

Güvenlik Alarm Sistemleri Fiyatları

Bu tüm oldukça standart özellikler high-end sert kamera içindir Bununla birlikte, Olympus da TG-4 maceracı fotoğraf meraklıları için öne çıkarmak amacıyla bir dizi özellik ekledi. Zor kameralar arasında ilk karşılama nadir basit güvenlik alarm sistemleri fiyatları daha iyi düzenlemek için izin ver alarm sistemleri dosyalarını, ateş yeteneğidir. ne yazık ki hiçbir tam manuel seçenek olsa Çekim modları da, daha yaratıcı kontrol için Diyafram Önceliği gibi seçenekler yer alıyor.

Diğer uzman fotoğraf güvenlik alarm sistemleri özellikleri Canlı Kompozit, sualtı HDR gibi şeyler de dahil olmak üzere makro ve sualtı modları seçimi ve kullanıcıların kameranın arka yüzündeki düğmeleri geçiş yaparak çerçevede belirli alanlara veya nesnelere odaklanmak alarm sistemleri sağlayan bir AF Alanı özelliği içerir. Dahili Wi-Fi kolay görüntüleri paylaşabilir veya uzaktan uyumlu bir akıllı telefondan kamerayı kontrol yapmak yandan da.



Boyut-bilge, TG-4 alarm sistemi küçük kompakt topraklarında çok fazla. Bu alarm sistemleri ölçer ve 247 gr ağırlığındadır (8.7oz). arka 460K noktalı üç inç LCD monitör var, ancak kamera kullanımı kolay olmalıdır büyük tıknaz düğmeleri ile kontrol edilir, hatta alarm sistemleri eldiven giyen ve aynı zamanda bir karla kaplı dağ tarafı aşağı savrulan eğer.

Alarmlar bir spor tutucu, neopren durumda ve kamera kadar 45 metreye alarm sistemi derinliklerde kullanılmasını sağlayan bir sualtı durumda da dahil olmak üzere Olympus'un eylem odaklı bir dizi aksesuar ile uyumludur. İsteğe bağlı balık gözü ve tele lensler ve daha yakın çekim konuları aydınlatılması için bir makro ışık kılavuzu da var.

Olympus de daha önce Japonya-yalnızca yükseltme duyurdu alarm sistemleri fiyatları artık daha geniş bir sürümünü alacak. Yeni kamera kendisi bu yılın başlarında bir firmware güncellemesi ile burada yeni özelliklerin çoğunu kazanmış selefi, bir çok küçük bir yükseltme. Bu nedenle, kamera hala 12 megapiksel güvenlik sistemi sensör, bir 28-300 mm eşdeğeri F2.8 lens ve övünme dahili 1440K nokta EVF ve Wi-Fi.

13 Mayıs 2016 Cuma

Alarm Sistemleri


Alarm sistemleri vizör, bir ayna ile o küçük resim hatları. Bu (eğer taraftan tam ekran görüntü bakmak sürece) görüntüyü görmek üzere vizöre alarm sistemi göz tutmak zorunda olduğu anlamına gelmez, aynı zamanda parlak ortam ışığı neyin ne görmesini tutmak anlamına gelir. Sadece yaptığınız gibi bu kavrama ayrıca bir üçayak üzerine monte edilmek üzere izin altındaki bir dişli delik vardı 8. Süper üzerinde, yine - Eğer durdurmak için serbest, CS1 en kabza üzerindeki tetiği basılı tutun, kaydetmek için.

Bunun yerine sadece alarm sistemleri tek lens ile sıkışmış olan, sen değiştirilebilir geniş 58mm, makro, balık gözü ve telefoto lensler takas olabilir. siz de kendi kullanabilirsiniz rağmen Lumenati bu satıyor. vizör gibi, bir ayna telefonun kamerası bu lensler sayesinde görmenizi sağlar. Soğuk ayakkabı üstüne monte kullanarak, böyle bir av tüfeği alarm sistemi mikrofon, ışıklar ya da bir spor kolu olarak ekleri ile CS1 donatmak da mümkündür. Ayrıca, uygulama ayarları manuel olarak kontrol etmek ve filtreleri ekleriz, artı videolarınızı düzenlemek ve paylaşmanızı sağlar.

Lumenati şu anda Kickstarter üzerinde, CS1 alarm sistemleri için üretim fon yaratmaktadır. onlar gitmek için hazır olduğunuzda ve eğer US $ 150 bir sözü şu anda bir tane, alırsınız. Planlanan edilen perakende satış fiyatı 249 $ olduğunu. Alarm sistemleri zaten oldukça küçük olabilir, ama gibi şeyler karşılaştırıldığında... iyi, onlar neredeyse büyük görünüyor. Ancak yakında, tüketicilerin yüzde 50 daha küçük ve mevcut yüzde 40 daha hafif olan küçücük Hero4 Session, satın almak mümkün olacak Hero4 Siyah ve Gümüş modelleri.

Kameranın Wi-Fi ve Bluetooth alarm sistemleri bağlantısı kullanarak, kullanıcılar ilk olarak bir yoluyla kurmak iOS / Android uygulaması veya opsiyonel Smart Remote - çekim modları dahil 8MP, tek daldı ve 1080p / 60fps çözünürlükte video ile birlikte zaman atlamalı fotoğraflar.

Oradan, Oturum tekli tek düğmeye basın, her iki güçler o kadar ve ayarlar o kayıt (eğer çekim video) kayıt durdurma ve aşağı güç ikinci bir pres ile, - Mevcut GoPros tek düğmeli modu gibi. Kameranın pilin bir şarj çekim kadar iki saat boyunca iyi olmalıdır.

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Alarm Sistemleri

Bağlı Pro Kablosuz 4 Kanal Gözetim

Defender Pro Kablosuz Güvenlik Sistemi günün herhangi bir zamanda herhangi bir kapalı veya açık alanda videoyu izlemek için kullanılabilir. kablosuz, hava şartlarına dayanıklı kameralar bu sisteme dahil bir geniş açı dizisi 75 ft kadar görmenizi sağlar LED alarm sistemi kızılötesi var. karanlıkta. dört kamera olmak üzere toplam ile, bu sistem en önemli şey izlenmesi için idealdir.



  • ClearVU Pro dijital kablosuz teknolojisi kurulum sorunsuz hale getirir; kablosuz 450 ft kadar işinizi veya ev izlemek izin için gerekli hiçbir kablo ile açıldığında sistem otomatik olarak bağlanır. uzakta
  • Dahil 1TB HDD sürekli izlenmesi için izin verir ve kaydedilen görüntüleri dört yıl değerinde üzerinde saklayabilirsiniz; Hareket aktif kayıt ve H.264 sıkıştırma teknolojisi ile kullanılabilir bellek maksimize
  • DVR uyarıları HDD dolduğunda kullanıcıyı uyarmak için aktive eder; yedekleyin ve aktarın görüntüleri USB portu üzerinden, USB flash sürücü veya harici sabit disk
  • 520 TVL iç / dış mekan kameraları bile izlemek zaman mesai sonrası karanlık bir yere, bir açık, güvenli resim size
  • Gelişmiş gece görüş ve 24 kızılötesi (IR) 75 ft kadar karanlıkta net görelim LED. Uzakta, görme kameranın tüm alanı kapsayan açık ve hatta gece görüş sağlayan
  • Hava kararınca LED otomatik alarm sistemleri olarak devreye girer
  • Ücretsiz 1-adım uzaktan izleme yazılımı anında ağları internet ile DVR size, video canlı beslemeleri görüntülemek anında e-posta uyarıları almak ve akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınızdaki bir internet bağlantısı ile dünyanın her yerinden daha önce kaydedilmiş görüntüleri izleyebilirsiniz
  • ekstra maliyet olmadan bir profesyonel yüklü sistemin aklın bütün huzur veren
  • Bilgi ve Rehberler
  • SDS
  • Sen. PDF dosyalarını görüntülemek için Adobe® Acrobat® Reader gerekir  İndir Adobe Web sitesinden ücretsiz bir kopyasını.

Bir pencereden dışarı alarm sistemleri bakarak gibi, netlik iyidir. Bir önceki görüntüleri gözden da bir esinti. Bu sistem olduğundan daha herhangi bir kullanıcı dostu yapılmış olamazdı. Ben 54 yaşında bir kadın, yukarı kameralar vardı ve 15 alarm sistemleri dakika içinde takılı (merdiven çalışması beni uzun zaman aldı), ve sistemin geri kalanı bağladım ve kamera kurulumundan sonra yaklaşık 10 dakika içinde çalışan duyuyorum. Ben çok mutlu bir müşteri değilim.