16 Mayıs 2016 Pazartesi

Güvenlik Alarm Sistemleri Fiyatları

Bu tüm oldukça standart özellikler high-end sert kamera içindir Bununla birlikte, Olympus da TG-4 maceracı fotoğraf meraklıları için öne çıkarmak amacıyla bir dizi özellik ekledi. Zor kameralar arasında ilk karşılama nadir basit güvenlik alarm sistemleri fiyatları daha iyi düzenlemek için izin ver alarm sistemleri dosyalarını, ateş yeteneğidir. ne yazık ki hiçbir tam manuel seçenek olsa Çekim modları da, daha yaratıcı kontrol için Diyafram Önceliği gibi seçenekler yer alıyor.

Diğer uzman fotoğraf güvenlik alarm sistemleri özellikleri Canlı Kompozit, sualtı HDR gibi şeyler de dahil olmak üzere makro ve sualtı modları seçimi ve kullanıcıların kameranın arka yüzündeki düğmeleri geçiş yaparak çerçevede belirli alanlara veya nesnelere odaklanmak alarm sistemleri sağlayan bir AF Alanı özelliği içerir. Dahili Wi-Fi kolay görüntüleri paylaşabilir veya uzaktan uyumlu bir akıllı telefondan kamerayı kontrol yapmak yandan da.



Boyut-bilge, TG-4 alarm sistemi küçük kompakt topraklarında çok fazla. Bu alarm sistemleri ölçer ve 247 gr ağırlığındadır (8.7oz). arka 460K noktalı üç inç LCD monitör var, ancak kamera kullanımı kolay olmalıdır büyük tıknaz düğmeleri ile kontrol edilir, hatta alarm sistemleri eldiven giyen ve aynı zamanda bir karla kaplı dağ tarafı aşağı savrulan eğer.

Alarmlar bir spor tutucu, neopren durumda ve kamera kadar 45 metreye alarm sistemi derinliklerde kullanılmasını sağlayan bir sualtı durumda da dahil olmak üzere Olympus'un eylem odaklı bir dizi aksesuar ile uyumludur. İsteğe bağlı balık gözü ve tele lensler ve daha yakın çekim konuları aydınlatılması için bir makro ışık kılavuzu da var.

Olympus de daha önce Japonya-yalnızca yükseltme duyurdu alarm sistemleri fiyatları artık daha geniş bir sürümünü alacak. Yeni kamera kendisi bu yılın başlarında bir firmware güncellemesi ile burada yeni özelliklerin çoğunu kazanmış selefi, bir çok küçük bir yükseltme. Bu nedenle, kamera hala 12 megapiksel güvenlik sistemi sensör, bir 28-300 mm eşdeğeri F2.8 lens ve övünme dahili 1440K nokta EVF ve Wi-Fi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder