13 Mayıs 2016 Cuma

Alarm Sistemleri


Alarm sistemleri vizör, bir ayna ile o küçük resim hatları. Bu (eğer taraftan tam ekran görüntü bakmak sürece) görüntüyü görmek üzere vizöre alarm sistemi göz tutmak zorunda olduğu anlamına gelmez, aynı zamanda parlak ortam ışığı neyin ne görmesini tutmak anlamına gelir. Sadece yaptığınız gibi bu kavrama ayrıca bir üçayak üzerine monte edilmek üzere izin altındaki bir dişli delik vardı 8. Süper üzerinde, yine - Eğer durdurmak için serbest, CS1 en kabza üzerindeki tetiği basılı tutun, kaydetmek için.

Bunun yerine sadece alarm sistemleri tek lens ile sıkışmış olan, sen değiştirilebilir geniş 58mm, makro, balık gözü ve telefoto lensler takas olabilir. siz de kendi kullanabilirsiniz rağmen Lumenati bu satıyor. vizör gibi, bir ayna telefonun kamerası bu lensler sayesinde görmenizi sağlar. Soğuk ayakkabı üstüne monte kullanarak, böyle bir av tüfeği alarm sistemi mikrofon, ışıklar ya da bir spor kolu olarak ekleri ile CS1 donatmak da mümkündür. Ayrıca, uygulama ayarları manuel olarak kontrol etmek ve filtreleri ekleriz, artı videolarınızı düzenlemek ve paylaşmanızı sağlar.

Lumenati şu anda Kickstarter üzerinde, CS1 alarm sistemleri için üretim fon yaratmaktadır. onlar gitmek için hazır olduğunuzda ve eğer US $ 150 bir sözü şu anda bir tane, alırsınız. Planlanan edilen perakende satış fiyatı 249 $ olduğunu. Alarm sistemleri zaten oldukça küçük olabilir, ama gibi şeyler karşılaştırıldığında... iyi, onlar neredeyse büyük görünüyor. Ancak yakında, tüketicilerin yüzde 50 daha küçük ve mevcut yüzde 40 daha hafif olan küçücük Hero4 Session, satın almak mümkün olacak Hero4 Siyah ve Gümüş modelleri.

Kameranın Wi-Fi ve Bluetooth alarm sistemleri bağlantısı kullanarak, kullanıcılar ilk olarak bir yoluyla kurmak iOS / Android uygulaması veya opsiyonel Smart Remote - çekim modları dahil 8MP, tek daldı ve 1080p / 60fps çözünürlükte video ile birlikte zaman atlamalı fotoğraflar.

Oradan, Oturum tekli tek düğmeye basın, her iki güçler o kadar ve ayarlar o kayıt (eğer çekim video) kayıt durdurma ve aşağı güç ikinci bir pres ile, - Mevcut GoPros tek düğmeli modu gibi. Kameranın pilin bir şarj çekim kadar iki saat boyunca iyi olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder