26 Haziran 2015 Cuma

Vicon Revue olarak artık kullanılabilir Microsoft SenseCam kavramı

Microsoft, lisanslı olan SenseCam şirket bir hafıza yardımı olarak cihazı üretim yapabiliriz, böylece İngiltere merkezli Vicon Hareket Sistemleri teknolojisi. Boynuna Aşınmış, Vicon Revue ileriye bakan objektif birkaç fotoğraf her dakika oturana ve dahili belleğe kaydeder. çekim sonra yaşam olayları bir araya getirmek hatırlama problemleri olanlara yardımcı olmak için daha sonra kullanılabilir. Microsoft, SenseCam teknoloji hafıza problemleri olanlarda yardımcı olmak için nasıl kullanılabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için son beş yılda klinisyenlerin ve üniversite araştırmacıları bir dizi çalışmaktadır. Cambridge İngiltere'nin Addenbrooke Hastanesi tür bir çalışmada, şiddetli bellek bozukluğu olan bir kadın teknolojisi ile çekilen görüntülerin bakarak olayları kendi hatırlama geliştirilmiş bulundu. Bu gibi erken dönem sonuçları cesaret, Redmond dev Vicon Revue olarak üretimi için teknoloji için lisans aldı. 65 x 70 x 17mm (2.55 x 2.75 x 0.66 inç), 94g (3.31oz) cihazı bir çift ya da üç çekim her dakika ya da öylesine zahmetsizce oluşturmak alarak bir geniş açı lens sayesinde giyenin önünde ne varsa yakalar görsel sen oldum nerede hesap ve ne kadar oldum. Kullanıcı mini USB üzerinden yazılım görüntüleme verilen fotoğraf çalıştıran bir bilgisayarda bunları yükler kadar fotoğraf onboard bellek 2GB kaydedilir.

Revue bir sıcaklık sensörü, kızılötesi hareket detektörü, çok eksenli ivmeölçer ve 3 eksenli magnetometer (pusula) özelliğine sahiptir. Geçici kullananlar gibi tuvalete gitmek gibi utanç verici durumlarda, kameraya yakalandı olmayacak şekilde oturtulmasına durdurur bir gizlilik düğmesi var. Pil devam Kullanım 12 saat sunmak için söylenir ve yaklaşık iki saat şarj edilir. Vicon Hareket Sistemleri (iyi filmde Guy Pearce karakterini kayıtlı olabilir görsel bellek yardımcıları ihtiyaç duyanlar olmak ana pazar görür iken Memento dövme acı bir sürü), aynı zamanda bir darbeyle oluşturmak istiyor kişisel kullanıcı uygun olacaktır bloglar ya da sosyal ağ siteleri için by-darbe olay günlüğü ya da time-lapse video. Ancak, GBP500 (US $ 775) bir fiyat etiketi taşıyan, Revue sever tarafından otobiyografik-fotoğraf-günlük etki dışına fiyatlı olabilir Looxcie . İkincisi iyi bir anlaşma daha ucuz ve bellek, kablosuz veri transferi onboard daha fazla fayda ve yakalamak ve gerçek zamanlı oynatma yapabiliyor - time-lapse karşı - Video. Kulağa üzerine giyilen olmak, aynı zamanda takan ziyade önlerinde sadece ne daha gördüğü her şeyi kaydetmek için daha olasıdır.

Poco PRO - kredi kartı boyutunda 14 megapiksel kompakt dijital kamera

Cep telefonlarında kamera oldukça fazla standart donanımları ile günümüzde, birçok insan bu kolaylık için resim kalitesinden ödün anlamına gelse bile, ayrı bir birinin etrafında taşıyan ekstra güçlük ile rahatsız etmeyin. Biz görüntü kalitesi yorum yapamam iken, Iain Sinclair adlı Poco PRO kesinlikle gözlük bölümünde sağ kutuları kene gibi görünüyor ve kredi kartı gibi boyutları sayesinde etrafında cart çok sorun olmayacaktır. Magnezyum kasa ölçümünde sadece 85.5 x 54 x 5 mm (3.36 x 2.12 x 0.19 in) ve 65 g ağırlığında (2.29 oz), Poco PRO 14.6 megapiksel otofokus CMOS sensör tıkmak için yönetir, 2-eksenli gyro kontrolörü ve 2.4 inç AMOLED 240 x 320 piksel (QVGA) ekran. Gürültü iptali, 3.5 mm jak ve mekanik obtüratör ve sürekli değişken diyafram gibi bazı DSLR tipi manuel çekim kontrolleri ile yerleşik bir piezo hoparlör, ikiz mikrofonlar da bulunuyor.

Dünyanın en küçük 14-megapiksel dijital kamera hareketsiz başlığı iddiasında memnun değil, Poco PRO ayrıca 60 fps hızında 1080p video yakalama. (Bu durumda dört) piksel grupları daha tek bir piksel oluşturmak üzere birleştirilir sayede 2x2 binning süreci kullanarak, kamera sonuçlanan yeni piksel orijinal dört piksel tüm ışık içerdiğinden gelişmiş düşük ışık performansı sunabilmektedir. Kamera 32GB microSD kartlar ile genişletilebilir dahili depolama 4GB ile birlikte geliyor. Bir bilgisayara kablosuz görüntü aktarımı ve video için kullanılabilir isteğe bağlı microSD Wi-Fi kartı da bulunuyor. Cihaz ayrıca isteğe bağlı bir HDMI konektörü üzerinden bir HDTV HDMI çıkışını sağlayan bir mikro USB3 kablosu aracılığıyla tahsil edilir. Iain Sinclair şimdi öncesinde planlanan Haziran 2011 sürümü Poco PRO rezervasyonları alıyor. O (yakl. ABD 307 $) GBP200 fiyatlandırılır.

Samsung'un NX11 aynasız değiştirilebilir objektifli fotoğraf makinesi

Samsung öncesinde önümüzdeki hafta CES yeni ve güçlü bir 24x zoom kompakt birlikte aynasız değiştirilebilir lensli fotoğraf makinelerinde kendi NX hattına bir güncelleştirme duyurdu. için takip NX10 (makul NX11 denir) APS-C (23.4 mm x 15.6 mm) boyutunda, 14.6 megapiksel CMOS sensör ve 3 inç AMOLED ekran da dahil olmak üzere selefinin özelliklerin çoğuna hisselerinin. güncellenen birim farkı kilit noktaları ile ilk geçen yıl tanıtılan i-Function lensler ile uyumluluk genişletiliyor, aynı ağırlık ve boyut olan NX100 ve kavrama tasarımı hafif verdiği.

20mm gözleme ve 20-50mm zoom gümüş rengi lens - NX11 bir 18-55mm i-Function lensi ve iki yeni i-Function lensler ile satışa sunulacak. Samsung'un i-Function lensi lens kendisi bir geçiş anahtarı ile ayarlanabilir için deklanşör hızı, diyafram, EV, WB ve ISO sağlayan kamera kontrollere erişim düzene için yeni bir yaklaşımdır. Fikir duygusu aynasız kamera yeni nesil sakıncaları biri kendi büyük DSLR kardeşleri üzerinde bulunan hızlı erişim kontrolleri aynı tip vücuda oda eksikliği olduğunu verilen yapar - bu sistem ile size almadan anahtar ayarlarını yapabilirsiniz Konuyla kapalı kamera. Her lens için en iyi moda düz almak için tasarlanmış bir lens önceliği modu kadranı da bulunuyor. NX11 ABD maliyetle 649 $ bir Şubat 2011 sürümü için ayarlanır.

Samsung'un ikinci ön-CES duyuru yeni WB700 olduğunu. 16 megapiksel (14MP efektif) nokta-ve-çek bir 24mm ultra geniş Schneider KREUZNACH® lens aracılığıyla 24X zoom (18X optik zoom ve 1.3x "Akıllı Zoom") sahiptir. WB700 ayrıca yeni zum gürültü azaltma işlevselliği ve çift dijital / optik görüntü sabitleme ile tam manuel kontrol, 720p yüksek tanımlı video kayıt (H.264 formatında) alır.


Tek piksel kamera, yüksek kaliteli görüntüleri yakalar

Lexar endüstride bir ilk 128GB, Sınıf 10 Profesyonel Secure Digital Extended Capacity (SDXC) kart duyurdu. Profesyonel fotoğrafçılar ve 1080p çekim kameramanların amaçlayan, kartları saniyede minimum 20 MB garantili aktarım hızına çevirir, 133x'in eklenmesi de derecelendirilir. Ayrıca 64 GB kapasiteli mevcut, yeni Lexar Professional SDXC kartları tüm özellikli cihazlar ile uyumludur ve kayıp veya silinmiş dosyaları kurtarmak için tasarlanmış şirketin Görüntü Kurtarma yazılımı içerir. 64GB ve 128GB kartları sırasıyla US $ 400 ile $ 700 fiyatlı ve 2011 yılının ilk çeyreğinde raflarda bekleniyor. Araştırmacılar ayrıca daha önce görüntü şifreleme için kullanılan olmasaydı demek bir yöntem kullanılarak internet üzerinden tek piksel kamera tarafından yakalanan yüksek kaliteli görüntüler dağıtmak için güvenli bir yol göstermiştir. Basit bir sayısal dizisi olarak görüntüyü ileterek, görüntü ancak görüntüyü oluşturmak için kullanılan gürültü desenleri oluşturmak için kullanılan gizli kodları bilenler tarafından, alınabilir. Ekip aynı zamanda yaygın bugünün dijital kameralarda kullanılan gibi pikselli aygıtları kullanarak görüntülemek için daha zor olabilir iç biyolojik dokuların, görüntülerini yakalamak için aynı teknolojiyi kullanmayı umuyor. Görüntü şifreleme için bu tekniği kullanarak, araştırmacılar, güvenli görüntü iletimi, ürün kimlik geliştirmek istenmeyen izleyiciler gizli bilgileri korurken olur, derler. İlk sonuçlar UJI takımın çalışmasında dergilerde bu yılın başlarında yayınlanan Optik Mektuplar ve Doğa Fotonik .

Kalabalık dijital fotoğraf makinesi pazarında, kamera üreticileri sürekli piksel bastırıyorlar sayar yüksek ve daha yüksek görüntü iyi, yani daha fazla piksel inanmak için neden olan tüketicileri çekmek için. Bu durumda mutlaka, İspanya'nın UJI gelen araştırmacı bir ekip olmadığını kanıtlayan (Universitat Jaume I) Optik Araştırma Grubu (GROC) yüksek kaliteli görüntüler kaydetmek için yeteneği ile sadece bir pikselin bir sensör geliştirdi. CCD CCD (charge-coupled cihaz) bugünün dijital kameraları kayıt piksel olarak bilinen görüntü noktaları, çok sayıda fotoelektrik etkisi yoluyla üretilen elektrik sinyalleri kalbinde yer alan sensörler. Bu sensörün üzerinde belirli bir noktaya düşen ışık, dijital değere dönüştürülmesini sağlar. CCD 2009 yılında Fizik onlara Nobel Ödülü'ne layık sonunda İsveç Kraliyet Bilimler Akademisi tarafından kendi başarıları için tanınan iki, ile, Willard Boyle ve George E. Smith tarafından AT & T Bell Laboratuarlarında 1969 yılında icat edilmiştir. Günümüzde, CCD sensörler piksel milyonlarca övünme ile dijital kameralar aynı (genellikle 24.7 mm2), yaygın görüntü kalitesi daha iyi, daha yüksek piksel sayısı olduğuna inanılmaktadır zaman sensörler boyutunda, olağan hale geldi ve. Bu ille, ancak diğer faktörler ile durumda, - objektifin en önemlisi, kalite - de önemli bir rol oynuyor. Tek piksel kamera UJI ekibi tarafından geliştirilen yeni tek-piksel sensör 'lakaplı bir teknik kullanarak bu ortak inanç aykırı hayalet görüntü bir dizi ile aydınlatılan bir nesne tarafından iletilen veya yansıyan ışık yoğunluğunun sıralı kayıt dayanmaktadır ' gürültülü ışık ışınları . Bu gürültülü ışık kağıt parçası bir lazer pointer kullanarak aydınlatıldığında biz, örneğin, gözlemlemek budur. Gerekli oluşturmak için gürültülü ışık ışınları, cihaz, özellikleri ve özellikleri bilgisayarı kullanarak modifiye edilebilir küçük bir inç LCD ekran kullanıyor. LCD ekran, ev video projektörleri benzer, ancak minyatür. Tek piksel kamera kullanarak, GROC ekibi başarıyla gibi UJI logosu ve ünlü Picasso'nun 1957 yeniden yorumlanması gelen onur hizmetçi birinin yüzü olarak 2D nesne görüntüleri zorlamaktadır Las Meninas boyama.

Mavi Mikrofonlar 'Ayaklı Mikey ve USB Yeti Pro

Mavi Mikrofonlar de geldi CES 2011 yüksek kaliteli kayıt aralığı iki yeni eklemeler ile. için US $ 69'den Mikey harici mikrofon ise şirketin en son masaüstü mikrofon, Yeti Pro analog XLR çıkışı ile 24-bit / 192 kHz kayıt çözünürlüğü birleştiren ilk USB birimdir Kapak bir mikrofon giriş jakı var - - muhtemelen kabul edilecektir Popüler cebi kamera hayranları için haber.

Yeti Pro yüksek çözünürlüklü kayıt yetenekleri sayesinde CD kalitesinde dört kat daha detaylı olarak ses yakalamak için yapmak. Yeti Pro aynı zamanda hem dijital hem de analog kayıt için dört farklı kayıt desenleri (kardioid, omni, stereo, çift yönlü) ile üçlü bir dizide kondansatör kapsül sunmaktadır. Blue'nun önceki modele (karşılaştırılarak 16bit / 48 kHz kayıt çözünürlüğü) Yeti gibi, Yeti Pro direkt izlenmesi için ses kontrolü, ayarlanabilir kazanç kontrolü, dijital sessizdeyken sıfır gecikmeli kulaklık çıkışı korur ve Mac hem uyumludur PC.

"Stüdyo ortamında kendi multi-model yönlülük getirerek Yeti Pro yüksek çözünürlüklü yetenekleri ile, gerçekten profesyonel düzeyde USB mikrofonlar alıyor" John Maier, Mavi Mikrofonlar CEO'su. "Yeti kalite / fiyat masaüstü USB ürünleri popüler hattına 192kHz çözünürlüğe getirerek bariyer, ancak stereo analog üzerinden eklenmesiyle, bizim kullanıcılar artık üçlü kapsül dizi alabilir ve çeşitli seçenekler getiriyor sonları sadece Pro gibi profesyonel yayın, podcasting, ev stüdyoları ve daha fazlası gibi daha geleneksel stüdyo ortamlarında, içine. " Yeti Pro US $ 249 perakende ve bu ay satışa sunulacak.

Kapak için Mikey tüm Flip Video kameralar bağlanır ve kompakt profesyonel kalitede stereo kayıt için Blue adlı özel ayarlı kondansatör kapsül iki sahiptir. 0,1 £ cihaz frekans 30Hz tepkisini var - 20 kHz, 44,1 kHz / 16 bit kayıt ve otomatik açılış ve Flip Video kamera gücünü korumak için kendi AAA pil dayanır.

Kullanıcılar, farklı ortamlarda kayıt için 'Loud' veya 'Otomatik' hassasiyet ayarları arasında seçim yapabilirsiniz ve bir mikrofon giriş jakı bir yaka mikrofonu, el ya da kablolu görüşme mikrofon gibi ek mikrofonların plug-in sağlar. Montaj yerleşik bir tripod da bulunuyor. Kapak Mikey 69 $ FORUS perakende olacaktır.

Casio'nun yeni esnek TRYX kamera tasarımı bir twist ekler

Kameralar dijital filmden taşınmış olsa da, kendi form faktörü ön ve vizör bir lens tanıdık yapılandırma ile büyük ölçüde değişmeden kalmıştır - ya şimdi ekranını görüntülemek - sırtında. CES 2011 tarihi itibariyle, Casio bu döndürülmüş ve çekim stilleri çeşitli uyacak şekilde açılabilir ayarlanmış bir yan tarafına mercek ve görüntü ekranı kaydırır onun TRYX tasarımı ile yeni bir kamera form faktörü duyurdu.

Kullanıcıların geleneksel yatay, nokta-ve-çek tarzı çekim için izin verirken, TRYX ("hileler" telaffuz) da 3 inç ekran LCD dokunma tam 360 derece döndürülebilir ve çerçevenin dışına salladı sağlar. Diğer dönen kamera görüntüler gibi, bu kullanıcıların yüksek veya düşük açılı çekimler otoportre kendilerini çerçeve veya çerçeve sağlar - ama bundan daha da ileri gidiyor. Aynı zamanda Çerçeve bir tripod davranır izin verir, bu yüzden asılabilir böylece kamera, kanca kendi standı, ya da - bir duvara ya da örneğin bir kapı kolundan. Video çekerken Ayrıca, TRYX vücudu ya sol ya da sağ elini pençesinde özel bir kameranın his vermek için ayarlanabilir, hatta gibi dikey kullanılan Kapak tarzı cep video kamera. IPhone gibi, TRYX dokunmatik deklanşör kullanıcıları ekrana dokunarak çerçeve içinde bir konuya odaklanmasını sağlar. zamanlayıcı da dokunmatik ekranı kullanarak aktive edebilir ya da kameranın dahili hareket sensörü kullanılarak tetiklenebilir. Bu kamera kendisi taşındığında bir çırpıda almak, ancak çerçevenin bir kullanıcı, belirtilen alanda kendi göz tutar ve hareket tespit edildiğinde otomatik zamanlayıcıyı tetikler değildir. Bu bir atış kurmak ve kendilerini etrafında koşmak ve bir atış alınmadan önce çerçevede atlamak için zaman vermek bir kullanıcı izin verir. Slow-motion video fonksiyonu 240 fps'ye kadar az 432 x 320 çözünürlüklü video yakalar iken bir slayt Panorama fonksiyonu, kullanıcıların 360 derece panoramik görüntü yakalamak için izin verir. TRYX ayrıca, kullanıcıların farklı poz ile sürekli çekim birleştirmek ve yerel gösterişli çekim üretmek için kontrast ve renk doygunluğu düzeylerini değiştirmek için izin verir Casio'nun HDR-ART teknolojisi içeriyor.


Canon minik XA10 duyurdu

Canon, küçük hiç profesyonel sınıf handicam duyurdu. XA10 tam dolu değersiz 820g (1,8 £) ağırlığındadır ve H.264 1080p HD video ve daha düzenlemek dostu AVCHD formatını vuruyor. Canon prosumer piyasası arasındaki ve dış, aksiyon sporları, profesyonel düzeyde canlı haber ve sıkı nokta çekim için bir ultra-taşınabilir teçhizat olarak yere yunuslama. Ama ABD Doları 1999 tahmini perakende, iyi sadece yüksek kaliteli ev filmleri çekmek istediği hobisi ulaşılabilecek var.

Canon'un XA10 Canon'un en küçük şimdiye profesyonel handicam olarak geçen yılın sonlarında piyasaya XF100 topuklar üzerinde oldukça sıcak geliyor. XF100 olabilir US $ 3.300 stereoskopik 3D gibi yüksek bir bit hızı codec ve niş özelliklerini birkaç ekstra kare hızı seçenekleri varken Ama, küçük XA10 64GB dahili flaş ekleyerek, çok daha küçük bir birimin içine aynı lensi, CMOS sensör ve odaklama sistemi paketleri fiyat etiketi kapalı 1300 $ vurma sırasında sürücü ve üstün düşük ışık performansı. En XA10 en önemli özelliklerinden bazıları bir göz atalım: 1080p HD video AVCHD veya H.264 ya kaydedilen H.264 online video için standart haline gelmiştir iken, AVCHD düzenlemek için çok daha az işlemci yoğun biçimidir, böylece senin H.264 iş akışının parçası eğer bir ara düzenleme biçimine kod çevrimi adımını dışarı kesebilir. DIGIC DV III görüntü işlemcisi Özellikler işleme hızı, gürültü azaltma ve bir dahili kamera kontrolü mikroişlemci arttı. DIGIC DV III yüz, otofokus tespit dokunup parça gibi şeyler sağlayan yüksek hızlı işlemci; ve akıllı otomatik mod. 1/3 'inç'lik CMOS A 2.37-megapiksel sensör, etkili bir 1920x1080 HD kayıt 2.07 megapiksel kullanarak. 64GB dahili flash sürücü 5 hours düşük çözünürlüklerde 24 Mbps 1080p kayıt veya çok daha fazla kayıt zamanlarda kayıt süresi 55 dakika sağlar

10X zoom lens 35mm bir lens 30.4-305mm), değişken zoom hızı Eşdeğer. Maksimum diyafram f / 1,8-2,8 alan güzel derinliği için. Maksimum hızı 1/2000 çekim. Ayarlanabilir tam zamanlı otofokus Modu kullanarak, anlık normal ortam, yüz önceliği ve kılavuzu dahil yerleşik bir odak halkası. Kare hızları 60i ateş 60i, 24p yerli ve ilerici 24p ve 30p dahil olmak üzere Optik Görüntü Sabitleme SuperRange Optik (lens kaydırmalı) stabilizasyon. Standart, Dinamik ve kapalı modları, güçlendirilmiş. Düşük ışık performansı Otomatik modda, XA10 az 1.5lux olarak çekebilirsiniz. Hiçbir ışık hiç orada zaman Paris Hilton tarzı çekebilirsiniz böylece aynı zamanda kolu bir inşa, dağınık IR verici ile, ultra düşük ışık durumları için kızılötesi modu bulunuyor. 3.5-inç dokunmatik ekran LCD Garip açılı çekimler için etrafında dönebilen ve. Dokunmatik ve iz modunda, sahnede bir konu seçebilirsiniz LCD panelde dokunma ve kamera olursa olsun sahnede oluyor başka ne o konu için odak ve pozlama seti tutacak. Bir odak size diyafram ayarını seçin ve puan odaklanmasına yardımcı olmak için yardım sistemi de var.

2 XLR mikrofon girişi jakları, artı 3.5mm stereo mini-jak XA10 üzerine çıkarılabilir kolu içine inşa edilmiştir. XLR jak kamera ile kullanabileceğiniz yüksek kalitede mikrofonların aralığını genişletmek için fantom güç var. Bu arada dahili stereo mikrofon zoom uzunluğu ile mikrofonun yönünü eşitler bir mod dahil, yönlülük için ayarlanabilir. Gürültü azaltma seçenekleri, geniş ses seviyesi ani bir oto-zayıflatıcı ve farklı çekim durumlara uygun EQ modları bir dizi de var.

Düşük açılı çekimler için kullanışlı, çıkarılabilir kolu da XLR mikrofon girişleri, ses seviyesi kontrolleri, aksesuarlar için soğuk ayakkabı, bir shotgun mikrofon tutucu ve kızıl ötesi ışık içerir. Düşük açılı eylem kaykay-cam gibi çekim biraz daha kolay hale getirmek için ekstra rec / durdurma ve zoom kontrol düğmeleri de var. XA10 ABD $ 1999 bir tavsiye perakende Mart'tan itibaren satışa sunulacak. Full özellikleri Canon sitesinde .

Sony 'Double Full HD' 3D Birinci kamera

Tüketicilerin kendi yapmak icar Will 3D filmleri mainstream 3D TV kurmak için yeterli olacak mı? Sony , en yeni Handycam modelleri sürümü ile çok umuyor. CES 2011'de Sony tarafından açıklandı kameralar onun Handycam hattına yeni eklemeler ile ilgili bir takım arasında önemli standouts bir çift vardı. HDR-TD10 3D kamera "Çift Full HD" kayıt, artı 3D gözlük olmadan kamerada 3D filmleri görüntülemenizi sağlayan 3D LCD dokunmatik panel ekrana sahip. 2B tarafta, Sony 60 inç (152 cm) diyagonal bir görüntü üretebilen video projektörleri ile üç Handycam sunmaktadır.

İki Sony G lens, iki "Exmor R" CMOS sensör ve iki adet "BIONZ" görüntü işlemcileri - Sony her tuşa bileşenin iki olmak üzere Entegre çift objektif sistemine sahip bir "Çifte Full HD" 3D video kamera HDR-TD10 çağırır. Herhangi bir 3D özellikli HDTV'de Full HD 3D videoları çalmanın yanı sıra, kameranın 3.5 inç 3D LCD dokunmatik ekranda gözlük olmadan 3D izlenebilir x 1080 Full HD video akışları 1920 çift HDR-TD10E kayıtları. Aynı zamanda olmayan 3D görüntüler otomatik olarak Full HD 2D 3D içeriği çalabilirsiniz. Otomatik olarak kameranın çevresi dayalı kameranın ayarlarını yapılandırır - - 3D modunda sunulan TD10E'si diğer özellikleri Optik SteadyShot ve iAUTO ile 10x optik zoom içerir. Hareketli objelere odaklanmak tutar ve flash bellek 64 GB İzleme Odak özelliği de var. HDR-TD10 gelen rekabet ile karşı karşıya Panasonic ama ABD $ 1500 civarında, Sony modeli ya Panasonic daha ucuz fiyatlı modeli . Bu fiyat noktasında kritik kütleye 3D TV getirmek için yeterli olup olmadığını zaman gösterecek.

Ayrıca tüm çıldırmak ekran panelleri yerleşik bir LED projektör özelliği üç modelden oluşur HDR-PJ serisi, yeni eklemeler arasında değer oldu kaydetti. Sony göre bu kameralar kadar 60 inç / 152 cm bir görüntü proje olabilir (diyagonal; / 6 m uzakta 20 feet yansıtılan olduğunda), duvarlar ve tavanlar gibi düz yüzeyler üzerine. O büyük ekran TV ile uzak yapabilirsiniz, böylece HD yeteneğine ek olarak, 3-inç LCD ekran ve her zamanki Sony özellikleri HDR-PJ serisi modellerinin hepsi, Clear Phase ve S-Master dijital amplifikatör ile stereo hoparlörler özelliği ve ev sinema sistemi tamamen - ya da değil. HDR-PJ serisi görünümlü üç model sadece bellek tipi ve kapasitesi değişir -. Elbette, ve fiyat Sony ABD etrafında 1.000 $ için 2011 Nisan ayında satışa sunulacak 220 GB HDD ile HDR-PJ50VE diyor, HDR ise flash bellek 16 GB ile flash bellek 32 GB -PJ30VE ve HDR-PJ10E sırasıyla yaklaşık US $ 950 ABD doları 700 Mart 2011 satışa sunulacak.

Sony'nin yeni Cyber-shot fotoğraf makineleri

Sony onun beş yeni kompakt dijital kameralar duyurdu CES 2011 yeni Cyber-shot modelleri full HD sunan dünyanın ilk kompakt dijital fotoğraf makinesini yine de içermektedir (1920 x 1080 / 60p) video kayıt -. Cyber-shot TX100V - ve özellik 3D hareketsiz görüntüleme ve 3D süpürme panoramik görüntüleme, 16.2-megapiksel CMOS sensörler, patlama çekim ve aynı anda hala çekim ve video çekmek için izin çift kayıt yetenekleri 10 fps.

DSC-TX100V kamera 1920 x 1080 60p video yeteneği yanı sıra, yeni DSC-TX10, 1080 AVCHD formatında 60i de DSC-HX7V, DSC-WX10 ve DSC-WX9 kameralar kayıt filmleri. TX100V ayrıca zengin renk kontrastı ve derin siyahlar ile hızlı sorunsuz oynatmayı vaat 3.5 inç (8,8 cm) OLED dokunmatik ekranı sunmak amacıyla Sony'nin ilk Cyber-shot fotoğraf makinesi.

Yeni Cyber-shot serisi takip önceki modellere Hareketsiz Görüntü modunda 3D dahil. Bu teknoloji, derinliği sağlamak için farklı odak pozisyonlarda alınır, iki arka arkaya çekim kullanır. Sol ve sağ göz görüntüleri 3D efekti sağlamak için üretilmiştir. Bu görüntüler uyumlu 3D televizyonlarda görüntülenebilir (3D gözlük ve bir yüksek hızlı HDMI kablosu kullanarak) ve bireysel görüntüler 2D görülebilir. Bir başka özelliği ise 3D Sweep Panorama modu tek basın ve süpürme hareketi panoramik fotoğraflar çekmenize olanak verir. Bu modda, kare yüksek hızda seri çekim 3D panorama oluşturmak için bir araya dikilir. Cyber-shot ikinci panoramik fonksiyon Sweep Multi Angle modu. Uyumlu 3D televizyon sistemleri üzerinde 3D görüntüleri görmenizi sağlar 3D Sweep Panorama modunda, aksine, Multi Angle kameranızın 3 inç (7,5 cm) LCD ekran (ya da 3.5 inç OLED ile simüle 3D sağ hareketli görüntüleri görmenizi sağlar Sweep ileri ve geri kamera eğerek DSC-TX100V) için ekrana dokunun. Bu çekim özelliği, farklı açılarda 15 görüntüleri yakalar ve daha sonra ekranda bir 3D benzeri efekti yaratarak, tek bir fotoğrafın içine derler.

Yeni Cyber-shot serisi mükemmel düşük ışık performansı sağlayan Sony'nin 16.2-megapiksel "Exmor R" arka aydınlatmalı CMOS sensör teknolojisi, istihdam ve 10fps kadar çekim burst. Üstün Auto ve Akıllı Otomatik modu - - Tüm modeller geliştirilmiş otomatik modları özelliği otomatik olarak doğru sahne modunu tanımak için yeni seri Cyber-shot kamera izin sonra hızla ateş ve daha fazla açıklık, optimum görüntüler üretmek için altı çoklu çekim kadar birleştirmek arka ışık düzeltme HDR teknolojisi ve altı-shot Çoklu çekim Katmanlama teknolojisi kullanılarak düşük görüntü gürültüsü kullanarak dinamik aralık. Dokuz sahne modu özellikli önceki Cyber-shot modelleri üzerinde geliştirilmesi, yeni DSC-TX100V modeli 36 Hareketsiz Görüntü Modu sahneleri ve Film Modu sahneleri sunuyor. DSC-HX7V modeli dahili sunmaktadır geo-tagging için GPS ve pusula. Bu model aynı zamanda 10x optik zoom Sony G lens ile birlikte geliyor. DSC-WX10 bir 7x, parlak F2.4 24mm geniş açı lensi ve yüksek hızlı otomatik odaklama özelliği bulunuyor; DSC-WX9 kamera ise gruplar veya manzara yakalamak için 5x 25mm geniş açılı lense sahiptir. Ayrıca, WX10 bir DSLR fotoğraf makinesi hızına karşılaştırılabilir odaklanarak daha hızlı, daha hassas sağlayan yüksek hızlı doğrusal odak özelliğini eklemek için sadece dijital fotoğraf makineleri biridir. DSC-TX100V modeli zorlu aydınlatma koşullarında tek gerçekçi görünümlü fotoğraf oluşturmak için üç ayrı çekimleri golleri, orta tonları ve gölgeleri derler HDR özelliğine sahiptir. DSC-TX10, DSC-HX7V, DSC WX10 ve DSC-WX9 kameralar Arka Işık Düzeltme HDR modunda iki görüntü derleme.

Sony Bloggie cep kamera 3D gider

Sony Bloggie HD cep video kamera aralığında üç yeni model duyurdu. Lansmanı yedekleme Bloggie Dokunmatik geçen yıl, şirket 3D teknolojisi ve çift ekran yetenekleri eklenerek 2011 için kompakt bir platform artırdı. Her kompakt fotoğraf makinesi kategorisine farklı özellikler getiriyor ise her yeni model, Sony'nin Exmor CMOS sensör, SteadyShot görüntü sabitleyici, Yüz Algılama, USB kolu dahili ve ateş yüksek tanımlı (1920x1080) MP4 video ve hareketsiz 5 megapiksel fotoğraflar sunuyor.

Bloggie 3D kamera (MHS-FS3) iki lens, iki görüntü sensörü, stereo mikrofon ve sporlar yerleşik yakalama 3D veya 2D video ve fotoğraf LED ışık yeteneğine sahip. Bu içerik kameranın 2.4 inç LCD ekranda gözlük olmadan 3D çalınabilir veya herhangi bir 3D özellikli HDTV'de (gözlük gerektirir ki). Sanatçısını sonraki çift ekran modeli Bloggie Duo (MHS FS2) 'dir. Video çekerken kullanıcıların çerçevesinde kendilerini koymak için izin verir - mercek altında önündeki arka ve 2.0-inç 2.7-inç - Bu kamera ayrıca dahili LED ışık, ama ne ayıran iki LCD ekranlar ise var veya hareketsiz görüntüleri. 2,7 inç geniş LCD ekranı bulunuyor ile giriş modeli Bloggie (MHS-FS1) aralığını yuvarlar. Sony Bloggie HD kamera Tüm Facebook, YouTube, Flickr ve Picasa Web Albümleri için entegre destek sunuyoruz. Ek ortak özellikleri (çekim videoda ise fotoğraf çekmenize olanak verir) Çift Record, HDMI çıkışı, Otomatik Odaklama ve Otomatik Makro artı dikey veya yatay çekim ve görüntüleme için ayarlanabilir bir kullanıcı arayüzü içerir. Seçeneği kullanıcıların 360 derece görüntüleri yakalayabilir ve kameranın LCD ekranında (bir seferde çeyrek) geri oynamaya olanak veren bir 360 Video add-on kiti de var.

Sony Bloggie (MHS-FS1) ve Bloggie Duo (MHS FS2) kameralar, dahili bellek 4GB ile hem sırasıyla yaklaşık US $ 150 $ 170 Mart ayında satışa sunulacak. Dahili bellek 8GB ile Bloggie 3D kamera (MHS-FS3) hakkında US $ 250 için Nisan ayında satışa sunulacak.

GoPro 3D aksiyon videografisi konut serbest bırakmak için

GoPro onun ile 3D giriyor 1080p HD HERO actioncam aralığı, ama biraz farklı bir yaklaşım alıyor. Bunun yerine tek bir birim halinde iki lens ve iki sensör sıkışma, şirket kalça mevcut 2D kamera iki birleştiren özel bir kasa oluşturmak için seçmiştir. 3D KAHRAMAN Genişleme kiti tüm 1080p HD HERO kameralar ile uyumlu olacak ve ABD'nin bir maliyetle 100 $ Şubat ayında raflarda olması bekleniyor. Genişleme kiti kendi sinyallerini genlock konut içinde iki 1080p GoPro kahramanlar bağlayan bir kablo içerir. Kullanıcı daha sonra onları bir 3D görüntü içine de kameralardan görüntüleri birleştirmek sağlayan ücretsiz düzenleme yazılımı indirir. Bağımsız kameralarda olduğu gibi, yine olacak muhafaza su geçirmez ve darbelere karşı dayanıklı ve aynı zamanda iki kamera bireysel görüntüleri yakalamak için farklı açılarda ayarlanacak sağlayacak.

Eksileri: - Kafanda yani sarılı açıktır ki (harcama dolar anlamına gelir) ve boyutu kritik bir senaryolarda ünitenin toplu iki katına iki kamera gerekir ihtiyaç bu şekilde 3D ​​ateş. Artıları: şirket özel bir 3D kamera yaptıysanız, kesinlikle normal modele göre daha pahalı olacağını (zaten kameralardan biri varsa yani HD HERO 1080p, 259 $ maliyeti, harcama 3D ABD $ 359 olacaktır gitmek için) . 3D çekim değilken kiti ekstra 2D GoPro birimi de kullanışlıdır. Yanı sıra muhafaza içinde iki ayrı dere yakalama gibi, örneğin, kolunun üzerine bir ve bisikletle geriye dönük arka çatalı tane takabilirsiniz. Bir GoPro ile bir dostum varsa ve $ 50 dolar her bir 3B seçeneği verecektir.

yukarıda gösterildiği gibi sörf, bisiklet, ya da göğüs - - Orada birkaç montaj GoPro için seçenekler göz önüne aldığımızda ünitenin büyüklüğü konusu da önem kaybeder ve hiçbir başlamak için büyük veya ağır birimi yoluyla bu. Profesyoneller o var gibi görünüyor ... ve sizin olsun gibi GoPro solüsyonu ya da değil, actioncam video kesinlikle 3D platformu kendisini borç verecek bir alandır.

Samsung'un yeni Wi-Fi kompakt fotoğraf makinesi etkin

Samsung yakında piyasaya çıkacak SH100, Wi-Fi özellikli kompakt selefinden daha iyi bir lens ile birlikte geliyor ve kablosuz uzak, çerçeve önizleme ve atış kompozisyon, yanı sıra uzaktan deklanşör izin vermek için bir smartphone ile eşleştirmek Kameranın kendisini. Aynı zamanda açık ya da değil, ister yüksek çözünürlüklü televizyon DLNA teknolojisini kullanarak içerik akışı ve otomatik olarak bilgisayara fotoğrafları ve videoları yedeklemek yetenekli olacak.

Tabii ki, Samsung'un yeni kompakt fotoğraf makinesi değil , ilk Wi-Fi özellikli dijital fotoğraf makinesi gördük, ne de tek - Kodak , Ricoh ve diğerleri de aşağı gitti benzer yolları. Ama bu uzak bazı çok yararlı yeni özelliklerden bir şey almaz. SH100 için ardılı ST80 ve özelliklerinin çoğunu korur - Böyle 14.2 megapiksel sensörü, 3 inç dokunmatik ekran, şimdi genelinde 200.000'i aşkın Wi-Fi noktaları olduğu söyleniyor Boingo mobil hotspot hesabına (as küre) ve yüksek tanımlı video kayıt özelliği. Şirketin AllShare DLNA teknolojisi ayrıca bir HDTV kablosuz akışın sağlayan, üzerinde gerçekleştirilir.

Şirketin amiral gemisi tamamen bağlı kompakt fotoğraf makinesi olma Set, yeni model şimdi f4.7-23.5mm 5x optik zum (26-130mm eşdeğeri) Samsung objektifi spor, bir mercek yükseltme alır. Kullanıcılar yeni Smart Access kullanıcı arayüzü ve PC Auto Back-up fonksiyonu olarak bazı yararlı yeni özellikler aracılığıyla kolaylığı-of-use söz edilir. Samsung kablosuz uygun bir bağlı PC'ye görüntüleri yedeklemek olacak düğmeleri sadece bir çift presleme, sistem aynı zamanda PC kapalıyken bile yüklemeyi izin Wake-on-LAN sistemi ile uyumlu olması olduğunu söylüyor. Yararlı bir ek bir çerçeve oluşturmak için kablosuz (örneğin Galaxy S gibi) uyumlu bir akıllı telefona bağlamak için yeteneğidir. Eğer o zaman sadece yakındaki bir duvara kamerayı pop çekimde kendinizi dahil etmek istediğiniz ve telefonda uzaktan verdiği çerçevenin tüm yaparsanız bu iken, doğal tatil yakalamaya için özellikle önemli olmayabilir. Ayrıca görüntülerde dahil edilecek telefonun GPS geo-tagging bilgi sunmaktadır. Çok uzun bir kablosuz ev yönlendirici veya Wi-Fi hotspot aralığında konum olarak daha sonra yerleşik 802.11b / g / n bağlantı acısız bir bilgisayara bunları yüklemeden sosyal paylaşım sitelerine fotoğraf ve video yüklemek için izin gerekir İlk. Yapabilirsiniz, kullanıcıların mobil noktaları veya ev ağlarına güvenmek zorunda değildir ama her şey olamaz, böylece elbette 3G bağlantısı yararlı bir ek olurdu?

Lady Polaroid fotoğraf makinesi, güneş gözlüğü Gaga tasarlanmış

Birçok şirket CES kalabalık kendilerini ayıran bir sert zaman var, bu yüzden Polaroid o aslında tasarım yardımcı bir ürün serisi açıklayacak Lady Gaga kullanarak ünlü kartını oynadı. Her ikisini de kullanarak - Polaroid'in yeni Gri Etiket hattını oluşturan fotoğraf ve mobil yazıcıyı yazdırır bir dijital fotoğraf makinesi ZINK 'ın Zero Ink termal baskı teknolojisi - ama en besbelli Gaga-esque ürün yerleşik bir özelliği güneş gözlüğü bir çift Bunları görüntülemek için objektifler yerleşik LCD ekranlar boyunca, resimlerinizi ve vids ayırdığınız için kamera.

GL20 Kamera Gözlük video ve fotoğraf çekebilirsiniz gizli 5-megapiksel kamera içeriyor. Bu gözlük kolunda bulunan bir düğme ile manuel olarak 10 veya 60 saniyelik aralıklarla görüntüleri yakalamak için kurmak veya yapılabilir. görüntüleri SD karta kaydedilir ve internete yüklenmesine Bluetooth veya ayrıca kolunda bulunan bir USB portu, üzerinden bir bilgisayara aktarılır veya görülebilmesini lensler gömülü iki adet 1.5 inç LCD ekranlarda hemen görüntülenebilir Çevrenizdeki insanlar tarafından. Oh, ve onlar da Sun'ın ışınlarından gözlerinizi korumak gerekir. At gözlüğü açılışında CES 2011 , Lady Gaga o ilk böyle bir konsept yıl önce öngörülen ve ona Fame Top geziye kullanılan filmler, oynadığı iPod ekranları dışında bazı gözlük yaptığını söyledi. İronik bir şekilde, aynı zamanda oldu GL10 Instant Mobile Printer GL20 güneş gözlüğü ya da herhangi bir Bluetooth smartphone resim basabilirsiniz açıkladı, ancak iPhone. GL10 Instant Mobile Printer ve GL30 Anında Dijital Kamera kullanımı Zink Zero Ink termal teknoloji Hem Polaroid tarzı fotoğraflar basmak için. Her iki cihazlarla uyumlu ve 10 baskılar için iyi kartuşları, tasarruf etmek istiyorsanız GL30 da dijital görüntüleri kaydeder. Polaroid GL20 Kamera Gözlük ve GL30 Instant Digital Camera hala ilan edilecek fiyatlandırma ile bu yılın ilerleyen çıkacak ise GL10 Instant Yazıcı, 149,99 $ ABD için Mayıs ayında satışa sunulacak.

'Sıvı pistonlar' - Bir sonraki telefon kamera devrimi?

Rensselear Polytechnic Institute araştırmacıları çeşitli uygulamalar için uygun olabilir "sıvı pistonlar" geliştirdi. Lab-on-a-chip sistemleri için pompalar veya gelecekteki cep telefonu kameraları ve implante lenslerde adaptif lensler için kullanılan olabilir olarak elektromıknatıslar ölçeklenebilir, yüksek ayarlanabilir ve hiçbir sağlam hareketli parçalar var sıvı pistonlar, kullanma, işlev görebilir. Cihaz sakız parçasının boyutu hakkında bir alt-tabaka iki delik yer alan metal nanopartiküller ile doymuş ferrofluid sıvının iki damla, oluşur. Sürücü - - ileri ve geri titreşimle tüm cihazın bir elektromıknatıs su ve darbeleri ile doldurulmuş bir bölme yer almaktadır damlacıkların bir hale getirmek için kullanılır.

Bu titreşim, manyetik, kapiler ve atalet kuvvetlerine bir kombinasyonu yoluyla, bu şekilde büyük bir hız ve bir yay gibi bir kuvvetle ileri ve geri rezonansa bir piston oluşturmak için ilk bir ters model titreşime ikinci damlacık neden olur. Farklı manyetik alanlara sürücü ferrofluid damlacık teşhir ederek, araştırmacılar ince bu titreşimlerin gücü ve hızını kontrol edebiliyoruz. Bu piston hareket damlacıklar çevreleyen sıvı ve geriye tek bir bölmeden diğerine hareket edebilen bir sıvı rezonatör olarak davranmasını sağlar. Ayrıca, bölmenin çevreleyen sıvının eşit hacimde yer değiştirmesiyle, sıvı pistonu, aynı zamanda, bir pompa olarak işlev görür. Rensselaer Profesör Amir H. Hirsa liderliğindeki araştırma ekibi, bu yeni keşif mikro deplasman pompaları, sıvı anahtarları ve gelişmiş ilaç dağıtım sistemleri gibi yeni cihazların bir dizi oluşturmak için istismar edilebilir emindir.

Araştırmacılar ayrıca titreşimle olarak damlacıklar şekli her zaman değişiyor, çünkü onlar aracılığıyla ışığı geçirerek bir minyatür kamera lensi dönüşür olabilir, keşfetti. Damlacıklar ileri geri hareket ettirdikçe, mercek otomatik odak uzunluğunu değiştirir. Ekip elektronik fotoğraf çekimi ve herhangi odaklanmamış çerçeveleri dışarı düzenlemek için yazılımını kullanarak, açık, odaklanmış videonun akışı üretmek mümkün olduğunu söylüyor. Araştırmacılar, bu sıvı lenslerin yakalanan videonun Şimdiye kadar hız ve kalite 30 Hz aştı. Araştırmacılar kenara kamera mercekleri gelen teknoloji bile ince ayar sadece yüksek enerjili mıknatıslar kullanılarak olabilir yedek göz lensler tuşunu basılı tutun olabileceğini söylüyorlar. Böyle sıvı lensler bugünün dijital kameralar tarafından talep edilen enerjinin yalnızca bir kısmını gerektiren hafif kamera lensleri söz ederken, Philips açıkladı sıvı lensi 2004'te ve teknoloji tüketici cihazlarında görünmesi için biz hala bekliyoruz. Samsung'un patent için dosyalama rağmen sıvı zoom lens , geçen yıl, sıvı mercek kendi potansiyelini gerçekleştirmek için yakında bir teknoloji olduğunu ima olabilir.

Kontur GPS ve Bluetooth özellikli actioncam duyurdu

Kontur HD kendi sınırlamaları biri her zaman bir vizör onun eksikliği olmasına rağmen, kesinlikle actioncam sektöründe ana oyunculardan biridir. O iken yok o işaret ne bir fikir vermek merceğin iki tarafında monte edilen iki lazer var, kaydedilen atış nasıl görüneceğini tam olarak ne söylemek mümkün olmamıştı. Bu kullanıcıların etajer kendi sörf, gidon, paintball silah veya atış içine yeterince ulaştığından emin olmak için, özellikle büyük bir anlaşma tür olabilir. Geçen haftaki CES, ancak, şirket sorununa oldukça benzersiz bir çözüm açıkladı - gibi yerine bir eklenti vizör yürüttüğünü, GoPro geliştiriyor, bu Bluetooth üzerinden kullanıcının akıllı telefonuna kendi resmini gönderen yeni bir kamera yayımladı. Gibi Oregon Scientific ATC9K , Kontur GPS ayrıca görüntüleri GPS verilerini gömer.

Sadece kameranın resmi bir canlı yayın, özel uygulaması ile donatılmış bir telefonda görünür, ancak kullanıcılar ayrıca video çözünürlüğü, kare oranı, mikrofon hassasiyeti, iris, kontrast ve netlik gibi parametreleri kontrol etme telefonun dokunmatik kullanmak mümkün olacak değil - Onlar ayarlamalar yapmak gibi, gerçek zamanlı sonuçları görmek mümkün olacak. Özelliğini kullanmak için, kullanıcıların kendi makinesini açma ve Bluetooth düğmesine basarak, kendi telefonunuzda Bluetooth sağlayan ve daha sonra Kontur uygulaması açarak başlayacak. Böyle gerçek zamanlı görüntüleri üzerine boylam, enlem, yükseklik ve hız gibi GPS özelliği verileri kaydeder. Kontur en Verilen Hikayeci uygulamasını kullanarak, kullanıcılar daha sonra kullanıcı bu harita üzerinde nerede olduğunu gösterir sürekli hareket eden göstergesi ile, ya da ana ekranda yanında görünen bir Google Maps görüntü şeklinde düzenleme onların görüntüleri üzerinde bu verileri görüntüleyebilir video bu noktada. Hız ve yükseklik haritası altında görüntülenir.

Bu fiyat tabii ki bir smartphone içermez, ancak Kontur GPS, US $ 349 için satıyor. Bluetooth yazılımı önceden iPhone'lar için oluşturulmuş ve Android sürümü hala gelişme ise, sertifika bekleyen ve birkaç ay içinde hazır olması bekleniyor.

Dünyanın ilk tam HDR görüntü sistemi

Düzenli bir video kamera kullanan herkes cihazları bilecek değil dünyayı bizim gibi görüyoruz. yukarı bir noktaya, en azından - parlak vurgular ve koyu gölgeler hem içeren bir sahne algıladıkları, insan görme sistemi, henüz aynı anda her iki aydınlatma aşırı için açığa çıkarabilir şekilde bu bilgileri işlemek için yapabiliyor. Video kameralar, ancak, herhangi bir zamanda çalışmak için sadece bir f-stop var ve bu yüzden taviz gerekir. Şimdi ise, Warwick İngiltere'nin Üniversitesi'nden araştırmacılar dünyanın ilk tam High Dynamic Range (HDR) görüntü sistemi şeklinde, bu tür sorunlara çözüm var iddiasında.

HDR süredir gelişme olmuştur - Sunnybrook Teknolojileri 2004 yılında geri High Dynamic Range görüntüleme sistemi tanıttı ve sadece geçen yıl BenQ hala kameralar HDR yayımlandı çeşitli üreticilerin listesini katıldı. Hatta HDR Video sınırlı, deneysel bazda da olsa, daha önce vuruldu. Ne Warwick iddia araştırmacılar geliştirdik dünyanın ilk tam hareketli HDR video sistemi görüntülemek için aracılığıyla görüntü yakalama kadar her şeyi kapsar. "HDR görüntüleri daha geleneksel görüntülerden daha piksel başına daha yüksek bit derinlemesine veri depolayarak gerçek dünya aydınlatma daha iyi temsil açıklamasını sunuyor," Prof. Dr. Alan Chalmers Warwick WMG Dijital Laboratuvarı açıkladı. Statik görüntüler için HDR görüntüleri 15 yıl civarında olmuştur rağmen ", bu şimdiye kadar HDR video yakalamak için mümkün olmamıştır. Ancak, bu tür HDR görüntüleri genellikle özenle bilgisayar grafikleri oluşturulmuş ya da sık sık bir HDR görüntü oluşturmak için farklı duraklarda sadece 4 poz birleştirme statik görüntülerin bir dizi oluşturulur. "

Yeni sistem, aksine, NTSC standart 30 kare saniyede 1080p yüksek çözünürlüklü video kare başına 20 f-stop, yakalar. Post-prodüksiyon, optimum pozlama sonra "sesi haritalama" prosedürü ile, her çekim için seçilmiş ve / veya kombine edilebilir. Bir örnek, ışık içinde - Resim Tabanlı Aydınlatma denilen bir süreç hangi bilgisayar tarafından oluşturulan nesnelerin aslında o görüntüleri yaydığı ışıkla aydınlatılmış olarak görünür gerçek dünya görüntüleri, eklenebilir, kullanılabilir gerçek dünya patlamalar bir bilgisayar tarafından oluşturulan otomobilin yüzüne yansır.

Tabii ki, bu ekstra tüm verileri bazı yer kaplıyor - her çerçeve dakikada 42TR için dışarı çalışır boyutu 24MB olduğunu. Bu oldukça büyük bir ikilem gidermek için, araştırmacılar HDR teknoloji firması ile işbirliği vardır goHDR en az 100 kat HDR görüntüleri sıkıştırır yazılım geliştirmek için. Düzenleme sistemleri mevcut video dosyalarını idare edebilmek için bu izin vermelidir. süreçte son adım HDR monitör. Bu projeler bir LED panel oluşur yoluyla onun önüne yerleştirilen bir LCD panel. iki ekrandan kombine ışık tüm bilgileri sağlamak için gereklidir. Warwick ekibi iletken veya ameliyat kayıt veya güvenlik sistemleri, teknoloji gibi (bir futbol örneğin, ve güneş ışığı ve gölgelerin dışında hareket ettiği) televizyonda spor kapsama gibi uygulamalar için yararlı olacağını düşünüyoruz. Araştırmacılar bu özel gözlük izleyiciler gerekmez 3D görüntüler oluşturmak için kullanılan olabileceğini ifade olarak da, uzun metrajlı film yapımında kullanılmasını bulabiliriz.

Geo-tagging GPS FinePix XP30

Fujifilm görüntüleri, FinePix XP30 GPS geo-tagging özelliği ilk engebeli dijital kamera yayınlayacak üzeredir. Olmanın yanı sıra su, toza, darbelere ve geçirmez dondurma, sen özellikle ilginç bir vuruş tersledi bir noktaya bulunduğunuz yerden size rehberlik ve toplanan verileri kullanabilir kompakt kamera, bir seyahat haritasını oluşturmak kullanarak sizin illüstrasyonlar gibi fotoğraflar. Kamera aynı zamanda yüksek çözünürlüklü video kayıt ve çok fazla çaba sarf etmeden iyi çekimler yardımcı olmak için kullanıcı yardımcı bir dizi özellik içerir yapabilirsiniz. Gibi FinePix XP10 daha önce, toz geçirmez sızdırmazlık ve soğuk 14ºF (-10ºC) sıcaklıklarda çalışmasına yeteneği XP30 faydaları. Su yalıtımı ile yeni model başlangıç ​​iyileştirmeler (şimdi 16.5 feet / 5 metre derinliğe kadar XP30 alabilir), ve sonra onun 5 feet (1,5 metre) bir düşüş dayanacak edememek geçmek. FUJINON f5.0-25.0 mm (28-140mm eşdeğeri), 5x geniş açılı refraktif optik zum objektifi güçlendirilmiş sertleştirilmiş cam lens bariyeri ve ön panele perçinleme ile dayanıklı metal tek-vücut kasadan kamera faydaları vardır.

Kamera sarsıntısını ortadan kaldırmak için yüksek ISO ile mekanik stabilize sensörü birleştiren ISO3200 duyarlılığı ve sensör kaydırma Çift Görüntü Sabitleme için ISO100 ile 14 megapiksel CCD sensör var. Hızlı hareket eden bir konu üzerine otofokus kilitleri Takip deklanşör deklanşör serbest bırakıldığında çerçevenin merkezinde yer odak konusu yerleştirir depresif yarım olduğunda.

Bir fotoğrafın çekildiği zaman, dahili GPS tarafından sağlanan konum bilgisi ile etiketlenmiş. Eğer özellikle etkileyici görünümü bir çırpıda alıp daha sonra geri dönmek istiyorum ama oraya nasıl hatırlayamıyorum yapamıyorsanız, görüntü kitaplığındaki fotoğraf bulmak ve ne kadar uzak öğrenmek için Photo Navigasyon adında bir işlevi kullanabilir ve geri fotoğrafın çekildiği yere yön olsun. Dünya çapında bulunan faiz yaklaşık yarım milyon yerlerde gömülü bir liste yer almaktadır ve kameranın GPS Takip Veri fonksiyonu periyodik sonra yol boyunca çekilen fotoğraflar ile gösterildiği seyahatleriniz, bir harita oluşturmak için kullanılabilecek konum verilerini depolar. XP30 da olsa 720p çözünürlükte ve mono ses ile saniyede 30 kare hızında Motion JPEG formatında yüksek çözünürlüklü video kaydedebilirsiniz. Videoyu kaydedilir ve çekilen görüntülerin bir SD / SDHC / SDXC medya kartına kaydedilir ve kamera düzenleme veya görüntüleme arka 2.7 inç, anti-yansıtıcı, yüksek kontrast, 230,000 nokta LCD ekran üzerinden yapılmaktadır.

Facebook / YouTube Otomatik Yükleme özelliği kamera bir internet özellikli bir bilgisayara bağlandığında kez sosyal paylaşım sitelerine yüklemek için bir görüntü etiketlemek için izin verir. Kamera bir mütevazı panorama görüntüsü oluşturmak için üç adete kadar otomatik dikiş olabilir ve kullanıcı dahil oto sahne tanıma, yüz tanıma ve otomatik kırmızı göz giderme gibi özellikleri yardımcı. FinePix XP30 ABD $ 239,95, siyah, yeşil ve turuncu başlangıç ​​önümüzdeki ay kullanılabilir.

25 Haziran 2015 Perşembe

Araştırmacılar zoom yetenekleri ile göz küresi kamera geliştirmek


Araştırmacılar gözün basit lens sistemine sahiptir kameranın yeni bir türü için ilham kaynağı olarak insan gözü kullanılır, ancak karmaşık bir mercek sistemi dökme ve ağırlık olmadan tek lensli refleks (SLR) fotoğraf makinesinin değişken zum yeteneğine de sahip olması . Sonuç olarak, "göz küresi kamera" önlemler daha az çapı bir inç daha yapmak ucuz ve gece görüş gözetim, robotik görme sistemleri, endoskopik görüntüleme ve tüketici elektroniği dahil çeşitli uygulamalar için uygun olmalıdır. Northwestern Üniversitesi ve Urbana-Champaign Illinois Üniversitesi araştırmacıları tarafından geliştirilen, türünün eğrisel kameranın ilk değişken zoom ile uyuşmayan bir önceki küresi kamera tasarımları sorunun üstesinden gelir. Onlar sert dedektörleri kullanılmıştır, çünkü bu, ama görüntü değişir büyütme ile şekil, çünkü detektör de odakta görüntü tutmak için şekil değiştirmeniz gerekir. Bunu başarmak için, araştırmacılar, kolay şekil değiştirebilir bir ince ve elastik bir zar üzerinde birbirine bağlı ve esnek bir silikon fotodedektör bir dizi kullanılabilir. Ayrıca, kamera sistemi de entegre vardır " sıvı lensi altında bir açık cam pencere ile bir su haznesi üzerinde ince, elastik membran koyarak inşa "

Başlangıçta dedektörü ve lensin membranlar altındaki odaları dedektörü ve lens düz hem hale su ile doldurulur. Su dedektörün bölmesinden çıkarılır gibi, dedektör yüzeyi, içbükey bir yarım küre haline gelir. Bu arada, objektif haznesine su enjekte ince zar dışbükey hemisfer haline yapar. Dedektörün şekli görüntü yüzeyinin değişen eğriliğini maçları sağlamak için koordineli bir şekilde objektif ve dedektör eğriliklerini değiştirmek için hidrolik kontrol ederek, kamera içinde odaklama ve büyütülmüş görüntünün üretebilmektedir. araştırmacılar tarafından geliştirilen kamera şu anda 3.5x optik zum var, ama onlar daha yüksek bir zum teknolojisi kullanılarak mümkün olduğunu söylüyorlar. "Biz insan gözü tarafından ilham ama biz insan gözünün ötesine istedim," Yonggang Huang, Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Northwestern McCormick Okulu'nda Sivil Joseph Cummings Profesörü ve Çevre Mühendisliği ve Makine Mühendisliği dedi. "Amacımız Büyütmek ve iyi görüntüleri yakalayabilir basit bir şey geliştirmek ve biz bu elde ettik."

JVC Full HD 3D tüketici video kamera sistemi

Yeni bir 3D yüksek çözünürlüklü tüketici kamera, CMOS sensörler bir çift ve yeni geliştirilmiş görüntüleme motoru aynı anda 1920 x 1080i çözünürlükte görüntüler sağ ve sol hem de kayıt özel lensler bir çift birleştiren JVC tarafından yayımlanan üzeredir. 5x optik zoom GS-TD1 faydaları solid state depolama ve gözlük gerektirmeyen 3D dokunmatik panel ekran onboard 3D modunda, optik görüntü sabitleme, kayıt sırasında. JVC son Everio kamera ilavesi etkili bir tek kamera gövdesine iki farklı 3D HD kameralar sunmak için söylenir JVC 3D TWIN HD GT F1.2 lensler, iki 3.32 megapiksel, arka aydınlatmalı CMOS sensörler birleştirir. şirket aynı anda tek bir yonga üzerinde iki 1920 x 1080i full HD görüntüleri işleyebilir FALCONBRID adında yeni bir yüksek hızlı görüntüleme motorunu geliştirdi. Orada oto paralaks ayarı, optik eksen otomatik görüntü sabitleyici, ve her kamera yönetimi, düzenleme ve içerik paylaşımı için Everio MediaBrowser 3D Edition ile birlikte gelen gelecektir.

GS-TD1 aynı zamanda 3D ve 2D AVCHD çekim hem de yaygın olarak kullanılan "Side-by-Side Formatı" dahil olmak üzere diğer çekim modları destekler. Cihazın aynı zamanda gevrek, yüksek kontrastlı görüntüler neden söyleniyor ekstra düşük dağılımlı cam yararlanan özel lensler her biri, hareketsiz görüntüler 3D dijital yapışır. Kamera aynı zamanda bir arka plan bulanıklaştırma (bokeh) etkisini sağlamak için yuvarlak iris diyafram bulunuyor. Filmler ve görüntüler SD / SDHC / SDXC kart yuvası ile genişleme ve / veya olası taşınabilirliği ile, dahili flaş bellek 64GB saklanabilir ve 3.5-inç gözlük gerektirmeyen 3D dokunmatik panelli LCD monitörde kamera gözden geçirilebilir . Şirket ayrıca iddia dinamik 3D ses için kendi BIPHONIC ses işleme teknolojisini dahil etmiştir. GS-TD1 US $ 1,999.95 bir maliyetle Mart serbest bırakılması için ayarlanır. Bu gelen diğerleri ile birlikte bu sürüm, görmek ilginç olacak Panasonic ve Sony , geniş 3D pazarını çok ihtiyaç duyulan bir destek verecek. CES 2011'de yeni kamera gösteren JVC de bakabilirsiniz.

Ricoh yüksek hızlı odaklama CX5 kompakt duyurdu

Ricoh geçen yılki bir halef duyurdu CX4 yeni bir yüksek hızlı otomatik odaklama sistemi, ultra-telefoto zoom yetenekleri ve oynamak için birkaç yeni sahne modları getiren kompakt SUPERZOOM. Bunun dışında, CX5 aynı şartname 10.7x optik zum objektifi geniş bir görüş açısı ve yüksek kontrastlı, ISO hassasiyeti, 3-inç LCD ekran korur ve selefi ile aynı boyutlara sahip. Ricoh yeni aile üyesi, şirketin yeni Hybrid AF sistemi sayesinde önceki gezileri daha yüksek hız konusu izleme otofokus olduğunu söylüyor. Bu sürekli görüntüleme elemanları konuyla ilgili kontrast için zirve konumu için bakmak ve o odaklanmak kontrast otofokus sistemi ile kamera ile nesne arasındaki mesafeyi ölçen bir pasif otofokus sensörü birleştiriyor. Bu 28mm geniş açı ve 300mm telefoto ucunda hem de keskin bir odak noktası haline bir konuyu getirmek kadar az 0.2 olarak saniye sürebilir dedi ve oluyor arasındaki tüm noktaları - yaklaşık iki kat daha hızlı olarak daha önce CX4

geri çekme, f4.9-52.5mm mercek artık kullanıcıların görüntü kalitesi kaybıyla büyütme çift olanak Süper çözünürlüklü zoom denilen bir şey ile geliyor. Hem de dijital zum arama kullanıcıya 2880mm-eşdeğer kadar ultra-telefoto objektif yeteneği kazandırır. Gürültü azaltma görüntü o çözünürlüğü sağlamak için 10 megapiksel, arka aydınlatmalı CMOS sensör çıkış, ton özellikleri ve renk korunur olarak gerçekleştirilecek söyleniyor. Ayrıca kamera sensörü kaydırmalı görüntü sabitleme yararlanır. Yeni model, yüksek kontrastlı sahnelerde daha sadık renk üretimi için önde gelen olayları detaylı azaltılmış kaybına neden gereken bir çıkış piksel interpolasyon algoritması vardır Smooth Imaging Engine IV mantık devreleri, tutar. Aynı LCD ekran aynı zamanda, bir sert kaplama çizilmeye aşağı hasarı ve doğrudan güneş ışığı daha iyi görüş için bir anti-reflektif kaplama tutmak için temiz tutmak yardımcı olmak için bir flor kaplama olan yeni modele aracılığıyla yapar. Gıda görüntüleri yakalamak için yapılandırılmış yeni bir Pişirme Modu ve salıncak hareket kontrol etmek için izin vermek için çekim ve oynatma sırasında ızgara çizgilerini gösteren bir Golf Swing Modu dahil 14 sahne modu, şimdi vardır. Burst çekim de ne yazık ki, Ricoh hala yeni SUPERZOOM SDXC-uyumluluk vermek için fırsat alınan SD / SDHC kart yuvası koruyarak değil, aynı kalır ve. Perdeye 1280 x 720 piksel Motion JPEG film transferi için HMDI-out şimdi, ancak var.

Tüketici holografik TV gerçeğe yakın sürünüyor

Nispeten ılık tüketici take-up rağmen, çevredeki vızıltı 3D televizyon hala oldukça yoğun. Ama stereoskopik teknolojinin sunduğu bile görüntüleme gelişmeler holografik gidişat-on MIT'de kıyasla soluk olabilir. Araştırmacılar tüketiciler için holografik teknolojiyi gerçeğe yapma yolunda ilk adımlarını atıyoruz. Öncelikle off-the-raf bileşenleri kullanarak, ekip, yakalama iletmek ve on-the-fly holografik konuyu görüntülemek için başardı. Beş parça, Douglas Adams'ın üçlemesinin TV adaptasyonu izlerken Şahsen benim holografik an geldi Galaxy Hitch Hikers Kılavuzu . Kaydetti sahil tasarımcı Slartibartfarst Altın uzay Heart of şaşkın işgalcilere bir holografik kaydedilen duyuruda olarak görünür. Ama çoğu insan için, en unutulmaz bilim kurgu holografik görüntü Prenses Leia ilk gelen İmparatorluğu'na karşı mücadele yeniden katılmak için Obi-Wan Kenobi-soran olduğunu Star Wars filmi. Şimdi, bilim kurgu haline bilim Aslında rumblings MIT'nin bir laboratuvarda ortaya çıkmıştır Nesne Tabanlı Medya Grubu .

Gibi sözde 3D ​​filmlerin tüm izleyiciler Oysa Avatar onlar tiyatro oturup nerede olursa olsun aynı bakış açısıyla aynı görüntüyü görmek, holografik resimler değişikliklerin perspektif görüş açısına bağlı olarak. Bir stereoskopik kamera kayıtları yakından bir insan yüzü her gözü maç iki biraz farklı açılardan bir resmin zıplatma yanmaz. Bu derinlik yanılsaması verir, ama gerçek dünyada ışık tek seferde çok sayıda açılarda nesneleri kapalı geliyor. Holografik video sistemleri 3D görüntü izlemek için gözlük gerekmez. Onlar kırınım saçak desenleri, ışık ve viraj çevresinde tahmin edilebilir şekillerde nesneleri karanlık akışları üreten cihazları kullanmak. Gerçekten üç boyutlu görünen bir görüntü elde edebilirsiniz farklı yönlere desenleri Bükme ancak süreç çok bilgisayar yoğun olabilir. Zebra Imaging 'ın Mark Lucente müşteriler, "1,5 gigabayt başına katılan sırf sayısal yoğunluk tarafından ertelendi edildiğini söylüyor İkinci anında üretiliyor. "

Michael Bove yönetimi altında, ekip üyeleri James Barabas, David Cranor, Sundeep Jolly ve Dan Smalley kendilerini off-the-raf donanım kullanarak yan kalıplarının setleri üreten meydan ayarlayın. Önce bir tweaked Kinect bu kadar kare yakalama hızı daha fazla saniye (fps) 15 kare iki katına oldu böylece Microsoft'un X-Box oyun sistemi kamerayı. Yakalanan görüntü, internet üzerinden veri yolla bulaşan bir dizüstü beslenmiştir. Ticari olarak temin edilebilen 3D grafik işlemci üçlü spor bir alıcı bilgisayar sonra Difraktogramları hesaplanır ve tüketici düzeyinde mevcut değil kitin tek parça sonucu gönderdi ...

Mark II holografik ekran MIT'de geliştirilen ve Stephen Benton tarafından geliştirilen holografik video görüntü teknolojisinin güncelleştirilmiş bir sürümüdür. Bove grubu Benton ölümünden sonra projeyi miras ve Benton'ın grup tasarımını yardım onun halefi, geliştirmeye devam etti. Ekip şu anda daha kompakt ama büyük görüntüleri üretebilir ve üretmek için ucuz olmalıdır, yeni bir ekran teknolojisi geliştirilmesi üzerinde çalışmaktadır. Bana Obi-Wan Yardım yenilik geçenlerde San Francisco Fotoğraf-Optik Aletler Mühendisleri Derneği ev sahipliğinde Pratik Holografi konferansında katılımcılara sunuldu. Edwina Portocarrero tunik ve peruk dışarı katlı Bove grubundan gelen, Carrie Fisher için durdu ve yakalanır ve gerçek zamanlı olarak görüntülenen ünlü holografik mesajı-yürürlüğe yeniden. Her yerde film versiyonunun netlik yakın değildi, ama ikincisi Lucas özel efektler departmanı tarafından sağlanan ve on-the-fly (çoğunlukla) tüketici düzeyinde teknolojisi kullanılarak oluşturulan değildi. Zaman göz önüne alındığında, ekip sürekli hareket yanılsaması yaratmak metrajlı filmler için, hatta sağ televizyonda kullanılan 30 fps'ye kadar kullanılan 24 fps, o kadar alırsınız düşünüyor. Zebra Lucentne "bir video oyunu alarak ve bir giriş aygıtı olarak kullanarak, [Bove] gerçeğe uzak ve bir atlama atlamak, bir atlama olduğunu gösteriyor" dedi. Aşağıda MIT araştırmacıları, holografik video streaming için henüz yüksek kare hızı elde gösteren laboratuvardan bir video.

GoPro HERO actioncam LCD ekran modülü bültenleri

GoPro HD HERO actioncam muhtemelen olmuştur en iyi bilinen ve en yaygın kullanılan actioncam LCD ekranın olmaması - şimdi bir kaç yıldır, ama her zaman geçirdi bir sınırlama. Kameranın 170 derece balıkgözü lens eylem çoğu yakalamak için yeterli olsa da, kullanıcıların çekim dizilmiş tam olarak nasıl, ya da kayıtlı görüntüleri onlar ümit ediyordum şekilde çalıştı olmadığını kontrol etmek isteyen durumlar her zaman vardır. Şirketin yanıtı eklenti LCD ekran, modül, KAHRAMAN sahipleri kendini göstermeye o gizmo için bir süre bekledikten olmasına rağmen vaat edildi. Eh, onlar GoPro LCD BacPac satın alınabilir duyurdu olarak, artık beklemek gerekir.

Kameranın arka yüzündeki zaten var olan genişleme portuna LCD BacPac klipleri - o olacak değil yeni çalışmak HERO 960 Ancak,. Ekran kameranın genel kalınlığı artacak, çünkü onun konut için daha derin bir yedek arka kapı modülü ile birlikte - aslında, aslında orada dört kapı kitine dahil: Her iki düzenli ve bilek monte sürümleri için su geçirmez kapılar Her iki model için kamera ve çakmak, sigara su geçirmez "iskelet" kapıların.

Kullanıcılar hızlı ileri ve hızlı geriye birlikte düzenli bir hızda geri video oynatabilirsiniz aracılığıyla fotoğraf modunda çekilen ve aynı zamanda kendi görüntüleri ses duymak edildi fotoğraf görüntülemek dahili ses kontrolü ile hoparlör. GoPro 'ın LCD BacPak kahraman için genişletme modülleri bir çizgi birinci olduğu söyleniyor. Bu şirketin web sitesi aracılığıyla 79,99 $ ABD için artık kullanılabilir olduğunu ve yakında mağazalarda olmalıdır. Yaklaşan bir hands-on inceleme için bu alanı izleyin.

Büyük zoom ile Yeni Cyber-shot

Sony Cyber-shot kamera aralığına SUPERZOOM eklemeler bir çift duyurdu. Kompakt ve DSLR-benzeri modeller tam yüksek çözünürlüklü filmleri kaydedebilirsiniz Hem GPS özellikli ve diğer kameralara görülen artık tanıdık çift objektifli kurulum gerektirmeden 3D fotoğraf oluşturmak için yeteneği var. Her ikisi de dijital SLR karşılaştırılabilir otofokus hızı sunan ve şirketin bazı ileri teknoloji ödünç Handycam video kameralar.

Cyber-shot DSC-HX100V ve DSC-HX9V BIONZ görüntü işleme motoru ile yeni bir arka aydınlatmalı 16.2 megapiksel Exmor R CMOS sensör hem yarar. Düşük ışık durumları ISO3200 kadar bir hassasiyetle yardımcı olacaktır. Sony'nin prim Handycam'ler bulunan aynı 3-yollu sallamak iptali ile Optical SteadyShot görüntü sabitleme dahil bile zoom telefoto sonunda net sonuçlar neden olduğu söyleniyor.

3D süpürme panorama ve 3D hareketsiz görüntü modları için kameralar almak iki ardışık çekim farklı odak pozisyonlarda ve daha sonra çift lensler ile rahatsız zorunda kalmadan bir stereoskopik etkisi üretmek için sol ve sağ göz görüntüleri oluşturabilirsiniz. Bir süpürme çok açılı teknolojisi kullanıcıların fotoğraf makinesinin 3 inç, 921.000 nokta çözünürlüklü ekran üzerinde simüle 3D görüntüleri izlemek için izin vermek için, farklı açılardan 15 görüntüleri alır ve bir fotoğrafın içine birleştirir.

kameralar da kullanıcılar herhangi hızlı hareket eylemi kaçırmayın emin yardımcı olarak küçük 0.1 saniyede bir konu üzerine kilitlemek için söylenir yüksek hızlı otofokus yararlanabilir. İki enstantane arka plan bulanıklaştırma modu sonuçlarını çekici panorama akıllı süpürme yüksek çözünürlük modunda var, Cyber-shot serisine yeni keskin odaklı ön planda bulanık fonunda set konular ve yol farklı odak ayarlarında götürülüyor. Bu modda deklanşör tuşuna bastıktan sonra süpürme panoramik görüntünün 42.9 megapiksel (x 4096 10480) imkanı sunar. Cyber-shot aralığındaki tüm yeni modellerinde olduğu gibi, son eklenen Sony'nin prim SDHC medya kartları ile tam uyumludur. Orada GPS / Pusula işlevselliği geliştirilmiş ve çok sayıda kullanıcı her görüntü fırsatı en iyi yardımcı olmak için çekim modları otomatik oluyor.

kameralar da Sony'nin Kişisel Uzay çevrimiçi paylaşım servisine yüklemek için hitap PMB Portable yazılımı önceden yüklenmiş, gel. Eğer son anıları yükledim, hizmet onlar için bir davet içerir arkadaşlarınızla ve ailenizle bir e-posta gönderebilir - ve sadece onlara - Fotoğraflarınızı ve videolarınızı görüntülemek için. Indirme hizmeti akıllı telefonlar çalışmasına izin için kullanılabilir özel Android ve iOS uygulamaları da vardır. Aynı işlevselliği de verilen Picture Motion Browser yazılımı kullanılarak bir PC üzerinden yapılabilir.

Canon'un PowerShot SX230

Kompakt kamera yeteneği 14X optik zoom, 12.1 Megapiksel görüntüleri ve 1080P video ile komple en son PowerShot SX230 HS modeli, duyuran bugün Canon ile çözgü hızda ilerlemeye devam ediyor. Başka sınırları iterek SX230 HS bir GPS alıcısının integation - Eğer görebilmeniz enlem ve görüntü her resmin EXIF ​​verilerinde alındı ​​nerede boylam mantıksal kayıt ek olarak, kamera haritalama yazılımı ile birlikte geliyor pics harita, artı dahili GPS logger alınmıştır nerede, bu nedenle o gün veya daha uzun süreli seyahatler için kullanışlı bir uygulama yaparak, bir harita üzerinde rotayı takip edebilirsiniz. Bütün bu US $ 350 ve kullanılabilir bir sonraki ay için.

Powershot SX230 HS en atama bir flash gerek kalmadan düşük ışık koşullarında geliştirilmiş görüntü kalitesi için Canon'un HS SİSTEMİ ile geliyor gösterir. HS SİSTEMİ sonuçta koyu ayarları görüntülerde daha fazla ayrıntı ve renk yakalayan, yüksek ISO seviyelerinde gürültüsünü azaltmak ve kameranın dinamik yelpazesini genişletmek için yardımcı bir Yüksek Hassasiyet CMOS sensör ile kombine Canon'un DIGIC 4 görüntü işlemci içerir. HS SİSTEMİ kullanımı ile, tüketiciler daha parlak, daha net görüntüler elde, daha az gürültü ve bulanıklık net görüntü yakalamak mümkün. Canon PowerShot SX230 HS modelinde Canon'un yeni GPS özelliği özel bir GPS alıcısı entegrasyonu ile etkinleştirildiğinde, bu nedenle kamera enlem, boylam ve yükseklik elde etmek için GPS uydularından gelen sinyalleri toplamak mümkün ve resmin EXIF ​​verileri bu bilgileri kaydeder . Kamera ile birlikte harita programı yazılımı bir harita üzerinde fotoğrafların görüntülenmesini sağlar ve görüntü vuruldu nerede konumunu gösterir. PowerShot SX230 HS de uzun süreli seyahatler için kullanışlı bir uygulama yaparak, bir harita üzerinde günün rotasını izlemek için yardımcı bir dahili GPS logger, bir PowerShot modeli için bir ilk vardır.

SX230 HS Full 1080p HD video alır ve aynı zamanda dinamik Görüntü Sabitleyici sayesinde daha stsable görüntüleri vuruyor. Film Digest adlı yeni bir özellik daha kolay tüketicilerin günlük çekim erişmek için yapım, tüketicilerin hareketsiz görüntü yakalama önce kısa bir video çekimi ve daha sonra bir klibin içine videoları bir tam gün yetmeyecek birleştirmek sağlar. Bir yetkili fotoğrafçı haline her numpty açmak için Canon'un arayışı sürdüren tüm yeni Canon PowerShot dijital kameralar otomatik olarak modları arasında geçiş gerek kalmadan sahne eşleşen ayarları seçer gelişmiş Akıllı OTOMATİK yazılımıyla birlikte gelir. Kolaylıkla bir ekranda istenen nesneleri İzleme Gelişmiş boyunduruk Algılama gökyüzünde uçan hızlı hareket eden nesneler, araçlar ya da kuşların başarılı yakalama sağlayan, hem de akıllı AUTO fonksiyonu eklenmiştir. Sadece deklanşöre basarak Gelişmiş Konu Algılama otomatik olarak bir akvaryum balık gibi belirli nesneler tanımlar. Deklanşör düğmesine bastıktan sonra, Servo Otomatik Odaklama / Otomatik Poz çalışmaya devam eder ve hareketli konunun odak ve pozlama mümkün geçirerek konuya olmadan ateş hale izlenir devam ediyor. Görüntülere daha sanatsal yetenek eklemek için yardımcı sahne modu kategorisine Oyuncak Kamera efekti ve Monokrom etkisi dahil. Oyuncak Kamera Efekti eski okul gösteren, fotoğraf yumuşatmak için bir grenli, bulanık bir görünüm kazandırır, 1960 görünümü ve Monokrom modu daha klasik, antiqued görünüm sergileyen, bir fotoğraf yapmak ya siyah-beyaz, mavi veya sepya tonları olabilir. Siyah, kırmızı ve mavi mevcuttur, Canon PowerShot SX230 HS dijital fotoğraf makinesi bir Dehşet yetenekli kamera 28mm eşdeğer mercekten yakınlaştırır bir odak uzaklığı, yol geçmiş 500mm, entegre GPS ile, bir yazılım size daha iyi bir fotoğrafçı olmak sen ve senin görüntüleri kolay görüntüleme için ve menülerde kaydırma veya bir harita üzerinde nerede olduğunu çalışmak için 3.0-inç LCD ekran. Telefonları sadece sadece bu kalite video ve fotoğraf çekmenizi yok - Whatsmore, sadece US $ 350 cep telefonunuza değerli arkadaşı olmak için yeterince iyi yeterince küçük ve ucuz.

Fotoğrafseverler Canon EOS 600D ve 1100D DSLR tanıttı

Canon , sadece iki yeni giriş seviyesi duyurdu DSLR fotoğraf makineleri , theEOS 600d ve EOS 1100D (veya Rebel T3i ve Kuzey Amerika'da T3). Şirket hem kameralar bir DSLR için bir nokta-ve-ateş gelen o ilk atlama yapmak isteyen fotoğrafçılar hedefleyen, yeni getirecek umuyor. Uygun, Canon EOS 600D ve 1100D daha erişilebilir hale getirmek için kullanıcı dostu bir dizi özellik inşa etti.

Aşina herkes için Canon'un önceki 500D modeli , atlar 600D (kelimenin tam anlamıyla) hakkında ilk şey üç inç Değişken açılı LCD ekran. Bu flip-out görünümü panel hala ekranda kompozisyonu kontrol edememek, kullanıcıların havai almak veya düşük açılı çekimler için izin verir. Canon ayrıca yeni kullanıcılar için fonksiyonları ve ayarları açıklayan bir özellik Kılavuzu Öğretim inşa etti. Eğer diyafram modu ve ambiyans ayarlaması ekranları görebilirsiniz:

Canon'un pazarlama malzemeleri mağazalarında son, en seksi şey olarak 600d pazara girişimi değil, oldukça açık bir iyi bir neden olduğunu ifade etmeyin "bir DSLR hızlandırmaya anne ve baba için." EOS 1100D ile EOS 1000D için Canon'un yerine, şirket acemi bayan-photogs sonra gidiyor görünüyor. Ben kesinlikle en maço değil ", şık" (Ben kesinlikle eşimin dikkatini eminim rağmen) Canon sınırlı sayıda kırmızı versiyonu yarattı, çünkü oldukça çünkü ancak şirket olarak 1100D tarif ettiğini söyleme ürün açıklamaları. Tabii Gümüş ve siyah, modeller de mevcuttur. Ne olursa olsun, o 1100D 600D alınan flip-out LCD panel almaz rağmen, herhangi bir kalkınan fotoğrafçılar için iyi bir seçenek olarak görünüyor.

Şirket geçen ayki de başlatılması geçmek için tercih olarak Canon'un duyuru zamanlaması bugün de dikkat çekmektedir CES ve sonraki ayın en Görüntüleme Focus konferansı. Daha fazla şirket yeni ürünler fuar başlıkları bolluk içinde kaybolmak var isteksiz görünüyor. 600D vücudun sadece 799 $ ABD fiyatlı Mart ayında ABD'de satışa sunulacak. EF-S 18-55mm f / 3,5-5,6 seçerseniz geri yaklaşık 899 $ size ayarlamanız gerekir, II zum objektif kiti IS. İkinci seçenek 1099 $ için perakende tahmin EF-S 18-135mm f / 3.5-5.6 IS zoom kiti vardır. 1100D gelince, yeni EF-S 18-55mm f / 3.5-5.6 II zoom lens ile yaklaşık 599,99 $ olarak satış olacak. Henüz DSLR atlama yapmaya hazır olanlar için, aynı zamanda yeni var Canon PowerShot SX230 HS en rahat fotoğrafçıların ihtiyaçlarını doldurmak gerekir. Her ikisi için de örnek görüntü ve film 600D ve 1100D . Canon'un web görüntülemek için kullanılabilir güncelleştirmesi kameraların özelliklerine ilişkin daha fazla ayrıntı aşağıda bulabilirsiniz. 24p, 25p veya 30p1280x720 HD video yakalama DIGIC 4 Görüntüleme ProcessorDIGIC 4 Görüntü İşlemcisi 9 noktalı autofocus9 noktası otofokus seçilebilir kare hızları 1920 x 1080 çözünürlükte EOS 1100D 600DEOS 18 megapiksel CMOS sensor12.2-megapiksel CMOS sansür HD video yakalama SD, SDHC, ya da SD, SDHC veya yeni genişletilmiş kapasite SDXC hafıza kartları ISO aralığı yeni genişletilmiş kapasite SDXC hafıza cardsstore 63 bölgeli çift katmanlı ölçüm system63 bölgeli çift katmanlı ölçüm sistemi deposu 100-6400ISO aralığından 100 ile gelen 6400

Canon'un yeni 200-400mm

Bir objektif, o rüya ... Hepsine hükmedecek değil mi? Sürekli bir f / 1.0, görüntü sabitleme, ultrasonik sürücü ve bozulma olmadan 400 10mm bir zoom ile kompakt, hafif L serisi Canon'un jobbie düşünün. Siir. Tüm bu uzakta, bu arada muhtemelen olmasa da biz sonra konum efektleri almak için sürekli geçiş lensler ile katlanmak zorunda. Bizim telefoto lensler ekstra uzunlukta biraz istiyorsanız, biz her zaman bir extender koyabilirsiniz. Tabii ki, bir genişletici ... bir lens olarak devreye zoom lens kaldırmak için doubler'i çıkmak, bunun iki ucunda kapalı kapaklarını çekerek, lens takmak, sonra fotoğraf makinesinde geri sopa iki kat keman olduğunu . Hangi Canon'dan böyle tatlı bir fikir bu yeni lensi kılan - bu bir süper-uzun 200-400mm telefoto zoom var dahili bir düğmeye basarak devreye girer 1.4x odak uzaklığı genişletici.

Bir 200-400mm ve 280-560mm zoom, hem sabit f / 4 maksimum diyafram açıklığı ile - Yani etkin bir iki lens var. Eğer Canon'un 7D gibi bir 1.6x kırpma çerçevesi APS-C sensörlü kamera üzerinde sopa, bu bir full frame fotoğraf makinesi üzerinde herhangi 320-896mm eşdeğer arasında anlatabileceğiniz bir zoom var demektir. Pazar kitle için Vatikan'ı ziyaret ve Papa'nın burnunda siyah nokta sayma olacak. Bu yeni canavar resmi atama 4L USM EXTENDER 1.4x IS / Canon EF 200-400mm f. Bu, su geçirmez sağlam ve iri chiropractor en faturaları sorumlu olacak, yani - O kadar Canon'un L serisi geri kalanı iyi yapılmış her bit olmalıdır. Bu iyi ama süper hızlı değil f / 4.0 gibi uzun bir zoom için hayati olacak üç görüntü sabitleme seçenekleri var. Uzun L serisi yakınlaştırır için fiyat listeleri baktı olan herkes tanıklık gibi, muhtemelen çok zengin olanlar - Canon spor ve vahşi yaşam fotoğrafçıları adresinden yunuslama. Harika bir fikir olsa da, ve Canon istikrarlı diğer popüler lensler yerleşik uzatıcı (ya da geniş açı adaptörleri) görmeye başlamak için harika olmaz mıydı? Önümüzdeki birkaç gün içinde CP + Yokohama ilk fuar gördükten sonra, 2011 yılında pazara biraz vakit vurmak için bu lens için bak.

GXR kamera sistem Leica dostu lens genişleme ünitesi

Modüler tanıtan yana GXR 2009 yılının sonuna doğru kamera sistemi, Ricoh düzenli kurulumu yeni değiştirilebilir birimler ekleyerek sözünü tutmuştur. hat şimdi aralarında farklı lens ve sensör konfigürasyonları geniş bir yelpazesi sunuyoruz dört birimleri içerir. Şimdi, şirket kullanıcılarına farklı lensler kullanmak için özgürlük verecek bir genişleme ünitesi duyuru ile biraz dal.

Yeni GXR Objektif Yuvası Birimi Q3 kullanılabilirliği için planlanan ve APS-C boyutu (23.6 x 15.7mm), 12.9 megapiksel CMOS sensör ve yeni geliştirilen odak düzlemi deklanşör yer alacak - ama objektif bulunuyor modülün montaj kısmının bulunuyor En ilginç özelliği. İlk defa, GXR kullanıcıların da kamera sistemi üzerinde herhangi bir Leica M montaj lensi takmak mümkün olacak. Ricoh yeni GXR lens mock-up görülebilir Yokohama CP + Kamera ve Fotoğraf Görüntüleme Fuarı'nda, en monte görüntülenen galeri . Şirket ayrıca sisteme olmayan kamera değiştirilebilir modüller kullanılabilir hale getirmek için kendi planlarını teyit fırsatı aldı. Daha fazla detay serbest bırakılmadan önce takip edecek. Biz haberdar edeceğiz.

Nikon'un Coolpix 36x SUPERZOOM

Netleşiyor uzaktaki nesneleri getirmek gelen P500 duyuru ile bir Coolpix destek sağladılar Nikon . 12.1 megapiksel kamera okkalı 36x zoom lens, hibrit titreşim azaltma teknolojisi ve bir değişken açılı yüksek çözünürlüklü ekrana sahip. Kullanıcıların zengin ya da düşük ışık görüntülerin mümkün olan en iyi panoramik, sesi yakalamak yardımcı olmak için tam yüksek çözünürlüklü filmleri ve sporu kullanışlı sahne modları bir dizi çekim yapabilirsiniz.

Nikon'un yeni Coolpix P500 hiç Coolpix kamera entegre edilmesi en uzun zoom, bir 36x geniş açı optik zoom NIKKOR ED Cam Lens sahiptir. Bu geniş açıdan 22.5 mm 810 mm ultra telefoto (35 mm) bir zoom aralığı verir. Ultra-telefoto sonunda, kamera titremesinin ve Nikon etkilerini azaltmaya yardımcı olmak için bir şey sensörü kayması ve elektronik yöntemler hem istihdam onun 5-yönlü melez titreşim azaltma görüntü sabitleme teknolojisi bu ihtiyacı karşıladığını söylüyor gerekir. Şirket ayrıca daha minimumda sallamak tutmak için lens tarafına bir zoom kontrolünü eklemiştir.

Coolpix aralığı için bir ilk, hem de ve film modlarında gürültü ve distorsiyon doğru azaltmaya yardımcı olur EXPEED C2 çift dijital görüntü işleme motoru. P500 stereo ses ile tam 1080p yüksek çözünürlüklü film kaydı yeteneğine sahiptir ve kayıt sırasında görüntüleri çekebilirsiniz. Aynı zamanda yavaş hareket üretmek için kayıt hızını ayarlamak veya özel efektler hızlandırdı olabilir. Kamera ISO3200 için ISO160 hassasiyet aralığından 12.1 megapiksel arka aydınlatmalı CMOS sensör, faydaları vardır ve saniyede beş tam çözünürlüklü görüntüleri kadar yakalayabilir. Görüntüler ve filmler SD / SDHC / SDXC bellek kartlarına kaydedilir ve Li-ion pil yaklaşık 220 çekim için iyi olmalıdır. Tüm kamera kartı ve pil dahil, 4.6 x 3.3 x 4.1 inç (115.5 x 83.7 x 102.5mm) boyutları ve sadece bir pound (454g) üzerinde ağırlığındadır kadar kapalı.

Kullanıcıların kamera ile arka aydınlatma sahne modu dahil olmak üzere, yeni kamera iyi olsun yardımcı olmak için çok sayıda yararlı sahne modları vardır yüksek dinamik aralık geliştirilmiş görüntü sesleri sunmak için farklı pozlarda çekilen birden aynı sahne görüntüleri birleştirir işlevsellik. Gece Manzarası modu etkinleştirildiğinde ise daha fazla görüntü birleştirilmesi iyileştirilmiş gürültü düzeyleri bu kez parası olmak, düşük aydınlatma koşullarında gerçekleşir ve Gece Portre modu ana konuyu aydınlatmak için tek bir flaş atış kullanımı ile bu yöntemi birleştirir. Kolay bir Panorama modu kullanıcı dostu sahne süpürülmesi için yön ve açılardan bir seçenek sunar. Arka 3-inç, anti-yansıtıcı kaplama ve aynı zamanda P500 ile LCD ekran devirme 920,000 dot 230,000 nokta çözünürlüğü ve diyoptri ayarı ile bir 0.24-inç LCD vizör bulunuyor var. Sık kullanılan fonksiyonlar manuel mod kadranı ve A / V çıkış portu üzerinden erişilebilen bir USB 2.0 arabirimi ve mini HDMI ile birleştirilir.


Canon EOS film yapımcıları

Okii Sistemleri USB izleyin Odak ile fotoğrafçılar ve kameramanların uzaktan onların Canon EOS DSLR HD kontrol edebilirsiniz. kompakt uzaktan cihaz da dahil olmak üzere birçok kamera fonksiyonlarını çalıştırmak için Canon'un yerleşik USB yeteneği kullanan odak (video kayıt bile), kayıt başlatma / durdurma, deklanşör, ve daha fazlası. Sağlam, kompakt durumda inşa Okii USB Takip Odak hantal mekanik kurulum ihtiyacını ortadan kaldırır ya da bir bilgisayara gergin edilir.

Cihaz çapı (7.6 cm). az 3 den ve gereken iki adet AAA pil dahil en az 5 oz (142 g), ağırlığındadır. Bu bulunan otomatik odaklama motoru yoluyla kamera odağı kontrol etmek için bir merkez topuzu özellikleri Canon USM lensler . Odak herhangi Live View modunda kontrol edilebilir, bu yüzden hala fotoğraf ve çekim videosu hem de yararlıdır. Takip Odak uzaktan da kaydetmek ve en fazla dört odak noktaları dönmek için izin verir.

Böyle rekor başlatma / durdurma, deklanşör, otofokus on / off, ve ISO gibi kamera ayarlarında, deklanşör hızı, diyafram açıklığı ve düzeltmeler olarak diğer kamera fonksiyonlarını kontrol dokuz düğme odak topuzu etrafında yer alır. USB izleyin Odak kamera, HDMI çıkışı ile karışmaz, böylece aynı anda izleyin Focus ve harici bir monitör hem de kullanabilirsiniz. Takip Odak EOS USB bağlantısı üzerinden çalıştığı için, Okii cihaz mekanik odak çektirmenin tepkisi ve hissediyorum yok dikkat çekiyor.

Okii USB izleyin Odak dahil olmak üzere birçok Canon EOS DSLR modelleri ile çalışır EOS 1D Mark IV , EOS 60D , giriş seviyesi EOS 550D / Rebel T2i / Öpücük X4 , ve diğerleri. Okii pillerin bir dizi 30 saatlik bir çalışma süresi iddia ve onlar USB kabloları 10 metre (33 ft) kadar ölçüm ile kontrolör test ettik. USB izleyin Odak $ 400 ABD fiyatlı ve Okii Sistemleri halen preorders kabul edilir. İlk gönderiler Şubat ayı sonunda bekleniyor.

Klasik görünüm, yeni teknoloji

Fujifilm Kuzey Amerika Photokina fuarında açıldı onun FinePix X100, duyurdu geçen Eylül , önümüzdeki ay piyasaya sürülecek. Profesyonel ya da meraklısı fotoğrafçılar, sabit lens, geniş sensör dijital kamera, spor, klasik olmayan dijital kamera kontrolleri ve kullanıcılar optik ve elektronik modları arasında geçiş sağlayan bir hibrit vizör amaçlanmıştır.

Görünüşte, yeni FinePix X100 belli vardır Leica M9 hakkında göz ... ama Fujifilm bir melez vizör kombinasyonu, geniş APS-C sensörlü ve tam uyumlu lens başbakan, başka bir şey özgü bu kamerayı yapmak "diyor Pazar ve bir anlık modern klasik kılan bir menzil tasarım içinde sunulmuştur. "

alt ve üst yüzeyleri döküm magnezyum alaşımından yapılmış, çevirir ve halkalar metalden öğütülür ve şasi deri benzeri aksan tamamladı edilmiştir. Üst aramalar kullanıcı kameraya açmadan kamera ayarlarını programlamak için izin ve büyük 12.3 megapiksel APS-C CMOS sensör, dahili optimize edilmiş ve özel X100 için geliştirilmiştir. ISO hassasiyeti 200-6400 çalışır, ancak bu kamera vererek ISO12800 için ISO100 genişletilebilir "yaklaşık 10 kez bir geleneksel kompakt hassasiyetini." Daha önce de belirtildiği olmayan katlanabilir yapısının yanı sıra, FUJINON 23mm Tek Odak Uzunluğu Sabit F2 objektif olarak dört inç kadar yakın ve dairesel yumuşak akıbete görüntüleri yakalayan 9 bıçaklı diyafram diyafram asist benimsenmesi makro özelliği vardır of-odak ya da bokeh etkisi. "Fotoğrafın gerçek keyfi bir vizörden dünyayı görme heyecanını ile başlar," Fujifilm diyor. "Yeni Hibrit Vizör bu temel kamera deneyimi kullanıcılara reintroduce için geliştirilmiştir. Bu birlikte, bu tür klasik 135 boy veya orta format kameralar pencere tipinin 'parlak çerçeve' telemetre tipi film kameraları bulunan optik vizör birleştirir elektronik vizör sistemi en kompakt ya da aynasız dijital fotoğraf makinelerinde dahil. "

Ters-Galile optik vizör izleme ekranında LCD panel görüntüsü için bir prizma hibrid sistem aynı anda çekim çerçeve ve elektronik atış verilerini hem göstermenizi sağlar. 0.5x büyütme optik bulucu düşük renk sapması ve distorsiyon tüm cam elemanları ve faydaları bulunmaktadır. Sürekli güncellenen optik modda, verilen verilerin parlaklığı otomatik olarak sahne alanına göre ayarlanır. Bir düğmeye basarak, kullanıcı 1.400.000 noktalı çözünürlükte "sensör üzerinden" önizleme veya dijital görüntü oynatma elektronik vizör modu ve yarar geçebilirsiniz. Kullanıcılar 49-noktalı otomatik elektronik vizör odak alanı veya elektronik modda beş farklı odak alanı boyutlardan seçmek mümkün olmanın yanı sıra bir 25 puanlık optik vizör odak alanı arasında bir seçim sunulmaktadır.

X100 diyafram önceliği ayarını kullanırken, yumuşak, odak dışı arka plan etkisi yararlanabilirsiniz, 720p yüksek çözünürlüklü filmleri kaydedebilirsiniz. İleriye büyük ekran televizyonda izleme dahil bir mini HDMI konnektörü üzerinden için yiyecek ve içecek. Kameranın 120 veya 180 derece hareket panorama modu kullanıcıların A3 boyutunda (11.7 x 16.5-inç) büyümelerinin olarak sonuçlarını yazdırmak için güçlü olmak ile, hızlı bir son söz değer.

GoPro HERO actioncam Pil BacPac bültenleri

Sadece geçen ay, GoPro uzun zamandır beklenen tanıttı LCD ekran modülü kendi vizör-az HERO HD actioncam. Zamanda, şirket modülü 1080p yüksek çözünürlüklü kamera yeteneklerini genişletmek için tasarlanmış BacPac aksesuarları, bir dizi ilk olduğunu belirtti. Şimdi, bu aksesuarların sonraki Pil BacPac şeklinde piyasaya sürülmüştür. Bir dahil 1100mAh lityum-iyon pil potansiyel olarak çalışma süresi iki katına, (zaten kendi özdeş pili vardır) kameranın arkasına monte edilmesini sağlar.

LCD BacPac olduğu gibi bağlandığında, bu yeni bir toplam makinesi paketi daha kalın hale getirir. Bu HERO'nun mevcut su geçirmez gövde artık her şeyi tutmak için yeterince büyük olacağı anlamına gelir, bu yüzden modül konut için yedek derin arka kapı ile birlikte geliyor. Katı su geçirmez bir model ve bir alt-ağırlıklı olmayan su geçirmez "iskelet" modeli - Aslında, iki ile geliyor. Bir kez operasyonda, modülün arka üç LED geri kalan pil ömrünün seviyesini gösterir.

BacPac modüllerden herhangi biri gibi, sadece 1080p HERO HD, ile çalışır olmayan 960p sürümü. Ancak, her iki model için bir off-kamera batarya şarj cihazı olarak hizmet verebilir - bu senaryoda, kullanıcıların ekstra ağırlık ve modülün dökme olmadan ateş olabilir, bunun yerine bir akü şarj süre için kendi bilgisayarın USB portuna bağladım bırakarak Diğer kullanılıyor. Pil BacPac üzerinden artık kullanılabilir GoPro 49,99 $ ABD için, web sitesi.

Olympus çarpmaya dayanıklı sağlam kamera duyurdu

Zorlu koşullar ile başa çıkabilecek bir kamera arıyor Maceracı ve sportif türleri yeni sağlam kompakt öğrenmek için ilginizi çekebilir Olympus . Sadece 14 megapiksel Tough TG-810 balığı su geçirmez, toz geçirmez, darbeye dayanıklı ve sıfırın şartlarında çalışabilmektedir ... ama aynı zamanda çarpmaya dayanıklı olduğunu.

Olympus kompakt onun Zor ailesine yeni bir üye ekledi çok uzun zaman önce değildi, ama şirket yine iş başında zaten. Yeni Tough TG-810, aynı 14 megapiksel CCD sensöre sahip, 28 - 140mm eşdeğer 5x optik zum objektifi ve yüksek çözünürlüklü, ondan önce TG-610 olarak 920,000 dot 3-inç LCD ekran, ama önemli ölçüde daha sağlamlaştırılmış oldu. Yeni kompakt 6.6 feet (2 metre) darbeye 33 feet (10 metre), su geçirmez ve soğuk 14 derece Fahrenheit (-10ºC) de çalışmaya devam edecek. Olympus TG-810 daha önce rastlamak ettik bir kimlik iddiası da çarpmaya dayanıklı olduğunu söylüyor. Kompakt durumları kullanıcıların kendilerini bulabilir düşünmeye değmez test etmek için bu koymak mümkün ne rağmen 220 £ (100 kg), basınç kadar kırma dayanabilmesi olduğu söyleniyor.

Onun hafif alüminyum gövde de kirli biraz aldığında sadece durulayın için izin, toz, kir ve diğer partiküllere karşı mühürlendi. Lens üzerinde su geçirmez kaplama iyi bir fotoğrafın engel damlacıkların önlemeye yardımcı olmak için, bile var. TG-810 spor otomatik olarak resmin konumunu kaydeden onboard GPS, elektronik pusula yolunuzu ve doğru yükseklik ve derinlik yargılamak için su / hava basıncını belirlemek için bir Manometre bulmanıza yardımcı olmak için. Tüm bu bilgiler eve döndüğünüzde kullanıcıların maceracı adımlarını takip etmek sağlayan bir görüntünün dijital dosya ile saklanır.

AF izleme kilitleri bir konu üzerine sürekli sonunda deklanşöre basın ne zaman bir keskin görüntü elde yardımcı olmak için odak ve parlaklığı ayarlıyor, ve çift görüntü sabitleme bulanıklığı azaltmak için Sensor-Shift Görüntü Sabitleyici ve Dijital Görüntü Sabitleme mekanik birleştirir. Akıllı Otomatik her çekim için en iyi görüntü ayarlarını seçer ve üç çekim panorama modu var. İlk çekim için deklanşöre basın ve otomatik olarak ikinci bir görüntü alır kadar yavaşça kamerayı kaydırmak bir stereoskopik 3D modu da bulunuyor. 3 boyutlu veri kamera işlenmiş ve 3D televizyonda ileriye gösterim için bir MPO dosyası olarak kaydedilir.

Özellik seti Tamamlanıyor dahil bir HDMI çıkışı arayüzünün büyük ekran televizyonlar nezaket izlenebilir sonuçları olan tek tuşla 720p yüksek çözünürlüklü video kayıt vardır. Görüntüler ve video SD / SDHC / SDXC medya saklanır ve kamera Eye-Fi uyumlu kart.